Arama sonuçlarınız

1. moger

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. XXSILVERADOXX ( Heytem ) daha evveden dizel 80 kasayı arazide kullandı yanlış hatırlamıyorsam....arazi performansını ondan öğrenebilirsin....Şu an hem 100 kasa hem de 70 kasa LC Sİ var...Heytem'in de tavsiyesi ,Tem servistekilerinde tavsiyesi benzinli...

2. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Sanem merhaba...ben İlker Kemerburgaz gezisinde Nadir abiyle beraberdik,hatırlarsan... Sarı Unimog'um vardı hatırlarsın ... Benim sarı kızı mayıs ayında sattım ve 98 model VX 80 i aldım .. Şu an Toyota'cı üstadlar tatilde olduklarından hemen sana cevap...
  3. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Recep bey hayırlı olsun ...kazasız belasız kullanın.......Bizimkilere bir kardeş daha eklendi :D

4. moger

TUV TURK Gariplikleri

Ynt: TUV TURK Gariplikleri Artık farlar hafif kusur olarak geçtiği için ipin ucunu bıraktılar gibime geliyor.....baktılar iş bo(.)a !! sarıyor. ;D....yarım işler sürekli önlerinde... sürekli biriken araçlar,gerilen sinirler..... ;) Olan bunca aydır vatandaşa oldu >:(......Daha çok kural değişir...
  5. moger

TUV TURK Gariplikleri

Ynt: TUV TURK gariplikleri Yok yanlış anlaşılma olmasın...Bugun ki muayenede spor arabamın ruhsatında 2 kişi yazıyordu araç 4 kişilik dediler. Bundan 1 ay evvelde aynı istasyona Land Cruiser i götürdüğümde ruhsatta 7 kişi yazıyordu ama 2 koltuğu sökmüştüm. muayeneden sorunsuz geçti ruhsatı...

6. moger

TUV TURK Gariplikleri

Ynt: TUV TURK gariplikleri Evet sanırım. Çünkü ben bugün tespit için gittiğimde Ek 1 i verdik. Tespitini yaptı. sonra ben aracı çıkardım.Trafik müşavirim ''abi sen gidebilirsin bundan sonrası bizde 2 -3 güne ruhsatın çıkar ''dedi ve ben de bastım döndüm.

7. moger

TUV TURK Gariplikleri

Ynt: TUV TURK gariplikleri Ek 1 alıp tespit yaptığında ruhsat işlemleri için evrakları size veya muamelecinize veriyorlar. Ruhsat düzeltildikten sonra bir daha gitmenize gerek kalmıyor Benim Land Cruiser in ruhsatında 7 koltuk yazıyor. ben aracı alınca arka iki koltuğu söktüm .kullanmayacağım...
  8. moger

TUV TURK Gariplikleri

Ynt: TUV TURK gariplikleri Ruhsat,koltuk konusunu 3 gündür bende bu far ayarı haricinde yaşamaktayım.Geçirdiğin evrelerin tamamı bende de oldu.... 11 senedir kullandığım spor otomobilimin ruhsatında 2 kişilik yazıyormuş. Sayısız kere muayeneye girmesine rağmen bakmadım bile ruhsata. Cumartesi...
  9. moger

TUV TURK Gariplikleri

Ynt: TUV TURK gariplikleri Bugün öğrendiğim haberle, yeni kanunla Uzun Hüzmeli farlar da Hafif kusur olarak (dün itibariyle) geçmekteymiş.!!! Bunca aydır millete kök söktürdüler, şimdi biriken muayenelerden dolayı Uzun farda hafif kusur.. Yani artık farlar yansınn yeter??? Bu ne perhiz bu ne...

10. moger

TUV TURK Gariplikleri

Üç farklı marka ve modeldeki aracımı 2 ay süreyle aynı muayene istasyonundan muayeneye soktum..Silivri Kavaklı 'daki istasyonda üç aracım da muayeneye girmeden birer kez far ayarına gitti ve muayeneden geçmedi >:(..Üçünü de yetkili servislerinde birer kez daha far ayarı yaptırdım.Ama ikinci kez...

11. moger

MT Lastikler Asfaltta Sağa veya Sola Çekme Yapar mı?..

Asfaltta giderken MT lastikler desen yapısı dolayısıyla sağa veya sola çekme yapabilir mi?
  12. moger

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... bağımlılık

13. moger

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Deniz Seki :)
  14. moger

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Folklor
  15. moger

Klasik Otomobil Dergisi; Classic Car

Ynt: Klasik Otomobil Dergisi; Classic Car Arkadaşlar... 1.sayfada gördüğünüz kırmızı şeytan bana aittir..Restorasyonu üç buçuk sene sürdü....Sokağa ilk defa çıkıp Polonezköydeki etkinliğe gitti ve Klasik Otomobil Polonezköy Etkinliğinde En Orjinal Klasik Otomobil ödülünü kazandı :) Classic Car...

16. moger

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Kamil Sönmez
  17. moger

VX 80'e Prado Yükseklik (Altimetre) ve Eğim Ölçer (Kinometre) Taktım Ayar Yardım?

Ynt: VX 80'e Prado Yükseklik (Altimetre) ve Eğim Ölçer (Kinometre) Taktım Ayar Yardım? O kadar ışıl ışıl güzel duruyor ki .....Ne yalan söyleyeyim ilk aklıma gelen Las Vegas ! slot 'ların başındaki günlerim aklıma geldi.... Güle Güle kullan Mücahit :) :) :)
  18. moger

VX 80 Yedek Anahtar ve Kumanda Püf Noktası

Ynt: VX 80 Yedek Anahtar ve Kumanda Püf Noktası Çağlar selam... benim yedek anahtarım yok.daha evvelden kaybetmişler herhalde....Ya da benim modifiye etmemi bekliyor.. bitince LC yi çalacak :) Tamam bende sipariş geçeyim, geldiğinde seni rahatsız ederim :)

19. moger

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Tuğsan farları orjinale çevirince , karakteristik ifade geri gelmiş ..... eskiden zenonlarla ''botox'' lu LC gibiydi :) güle güle kullan :).........
  20. moger

Landcruiser BJ60 Son Fotoğraflar - Tatile Hazırız :))))

Ynt: Landcruiser BJ60 Son Fotoğraflar - Tatile Hazırız :)))) .Yakışıklı olmuş :)Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri