Arama sonuçlarınız

1. M

Landcruiser BJ60 ile 1 haftacık tatile çıkıyorum

Ynt: Landcruiser BJ60 ile 1 haftacık tatile çıkıyorum Kürşat hiç şüphem yok gider ve gelir, Umut hayırlı yolculuklar olsun :)

2. M

Landcruiser BJ60 ile 1 haftacık tatile çıkıyorum

Ynt: Landcruiser BJ60 ile 1 haftacık tatile çıkıyorum Umuttttttttttt bu araba bu kadar yol yaparmıki ;D ;D ;D ;D ;D
  3. M

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 29 ekim için bir kamp planlama yapsak müthiş olur :)

4. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevgili arkadaşlar gerçekten sağlığım ve ekonomim elverdiği müddetçe Defender dan vaçgem :) bu olay bir süreç, standart araçla başlıyorsunuz, yıllarca emek veriyorsunuz ve değişmeyen bir gerçek ortaya çıkıyor ; Offroad aracı güçlü bir motor, basit, hafif ve...
  5. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat durmak yok yola devam ;D ;D ;D ;D ;D

6. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat bende 33'' cooper STT taktım, köyde havalı tabanca olmasına rağmen lastik değiştirmek beni yordu :( arziyede V8 90 la çıkıyorum müthiş keyifli oluyor ;D ;D ;D fırsat bulamadım resimleini çekip yükleyeceğim, dere tepe dümdüz gidiyorum ;D

7. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevgili Arkadaşlar ; 06.07.2010 tarihinde Balkanlar dan döndük,8 ülke 36 gümrük geçtik 5.500 km yol yaptık, araçlar da ufak tefek problemler dışında bir sorun yaşamadık, 07.07.2010 tarihinden bu yana Defender Şaşmazda ;D ;D ;D ;D diyeceksinizki neden ?? hani...
  8. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz :)
  9. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum :)

10. M

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) Sevgili Arkadaşlar ; Gezimizi sağlık içinde bitirdik, gerçekten yorulduk ama çok güzel bir gezi oldu, yeni tecrübeler edindik :) en kısa sürede görselleri yüklemeye çalışacağız, Selam, Sevgiler, MKG

11. M

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Sevgili Arkadaş 19.06.2010 ile 04.07.2010 tarihleri arasında Melih ERİŞ ve oluşturduğu grup ile Balkan ülkeleri gezisine çıkyoruz,
  12. M

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sevgili Burak hayırlı olsun :) İlk uyarı benden olsun ; VX 100 anfibik araç değildir, VX 100 defender yada fj 40 da değildir, WX 100 e cooper stt lastik takarsan hem asfaltta hemde çamurlu yolda rahat edersin, Triger kaç km de...

13. M

Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu Sevgili Yunus ; Çok doğru bir tespit yapmışşın, ben 3. resimdeki şaftı taktım ve yaklaşık bir ay gibi bir sürede mafsalın orta bağlantısı dağıldı tamir ettirmek istediğimde 450.-TL istediler, bende orjinal Disco 2 şaftı aldım ve taktım,
  14. M

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sevgili Çağlar ; Sizlere ve bebeğinize sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam dilerim :)
  15. M

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi VX 80 lemi yaptın bütün bunları ;D ;D ;D

16. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkese günaydın :) Ufuk foto ve videolar nerde ???
  17. M

Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Kürşattttttt ;D seni TYT cı seniiii, yakında bende VX 100 satacağım, hele bir saz gibi yapayımda ;D ;D
  18. M

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu Umut bu gün Şaşmaz Sanayide 17:45 civarlarında hareket halinde kırmızı renkli ufak tefek bir BJ 60 gördüm senin Toyata' mıydı ;D eğer senin Toyata ise o kadar yükseltmeyi iki takozlada çözerdin ;D ;D ;D

19. M

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu altı üstü bir yükseltme işi ne bu kadar dert anlamadım ;D ;D ;D ;D
  20. M

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 35 '' Silver Stone MT 117 ile ilk araziye çıktığımda sağ ön aksı kestim ;D bu lastiği kullandığın da asla kilitleri kullanılmayacağını öğrendim ;D ;D gerçekten çok agresif bir lastik

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR