Toyotacılar Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,230,556
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
abi birde beyazi var sanirim ama garip bir beyaz , kirli beyaz gibi guzel durmuyor. Ama suda var o siyaha araci kaplatirsam allah gostermesin bisey olsa gece ormanda o araci bulmak imkansiz olur. O yuzden turuncu ile sari arasi tonlar arazi araci icin ideal , kaza vs de bulunmasi kolay.
dogrusun bir de siyah araci zayif gosteriyor :D :D :D
 

Etiketler



Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

guzel bir turuncu buldum G4 turuncusu gibi diil bakalim, kirmizi mucahitte var olmaz ;D
 










Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

http://cgi.ebay.com/Brembo-Brake-Disc-TOYOTA-Land-Cruiser-80-TD-4-2-HDJ80-9-/290357962388?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item439aaee694
iş yapar mi?
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

kurşat olay bu
http://cgi.ebay.com/H-R-Spurverbreiterung-60mm-Toyota-Land-Cruiser-J8-J9-/380233554120?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5887af98c8
 


Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bugun gene off road a gittik, yagmur yagdi guzel oldu

bir discovery 2 cektim bir defender ;D
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Mesajlar
1,532,295
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst