Arama sonuçlarınız

1. M

Reklam Almak

Ynt: Reklam Almak bence sokaklarda gezen reklamlı araç olarak en çok göze batan otobüsler :) onların da reklamını belediye veriyor zaten.. öteki reklamlılar da hep kendi arabaları oluyor.. mesela bağ pastanesi iş arabalarında bağ pastanesi reklamı var.. yani sizin böyle bir iş kurmanız lazım :D

2. M

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri kardeş problem nedir? burası çocuk forumu değil sen olay çıkartmak istiyorsan lütfen başka yere git
  3. M

Suziki Samurai 2002 Dizel Bu araç alınırmı

Ynt: Suziki Samurai 2002 Dizel Bu araç alınırmı fazla kullanmıyorum derken ne kadar mesela :) senede kaç bin km yapıyorsun o önemli ? 10bini geçmicem haftasonu gezcem dersen hiç taktırma boşver

4. M

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. ben de brc kullanıyorum ve çok memnunum.. ama prins ve tartarini hepsinden iyi sanırım
  5. M

Suzuki Grand Vitara'ya Uygun

Ynt: Suzuki Grand Vitara'ya Uygun abicim jantların harikaymıs ya ben de 3 aydır jant arıyorum.. bunları yurtdışından nasıl getirttiğni söler misin? edit : satılmasa bunu alırdım da satılmış yani :D o yüzden dışardan nasıl getirttiğni bilmem lazım

6. M

Grand Vitara Spor Stoplarımı Orjinali İle Takas Etmek İstiyorum

Ynt: Grand Vitara Spor Stoplarımı Orjinali İle Takas Etmek İstiyorum simsiyah yapmışsınız yahu siyah olunca spor mu oluyor :) orjinali daha spor zaten.. ben hiç orjinalinden daha şık duran vitara stop farı görmedim..

7. M

8'/16' alınık jant

Ynt: 8'/16' alınık jant ben de aynısından arıyorum :) yahu tek 1 tane bulabildim o da amerikan mangels marka mı neydi 1500 lira fiyat çektiler 4 tane janta.. ben de almadım tabii ki..
  8. M

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. evet atmosferik motorlu.. yahu turbo falan takılamaz mı acaba :) 120yi geçmem kolay kolay ama satarken kolaylık olur :D
  9. M

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. bu işler benim de aklımı çeldi ya :) hakan abi açıklamalarınız çok güzel oraya benim sorumu da ekler misiniz :) 2.5 V6 Otomatik Grand Vitaram var ne yapabilirm? araç şu an 144 beygir sanırım..

10. M

Suziki Samurai 2002 Dizel Bu araç alınırmı

Ynt: Suziki Samurai 2002 Dizel Bu araç alınırmı hayırlı olsun abicim.. lpgyi takarsan sarfiyat falan yalan olur hiç üzülme yani :) bu lpgyi kim bulduysa Allah razı olsun :D

11. M

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. bence kışın kış lastiği takan biriyseniz A/T ye gerek yok.. ben şahsen asfalt lastiği kullanıyorum bmwlerin kullandığı 250kmye dayananlardan :) ama tabi 120yi geçmem o ayrı mesele :)
  12. M

Suzuki Vitara Stepne Kilidi

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi abicim tam benim istediğim kapaklar böle işte :) ama malesef istanbulda oturuyorm izmire gidemem istanbul içi bulmam lazım.. ilginiz için çok teşekkür ederim.. bu linktekini veya bir benzerini istanbulda satan var mı :)

13. M

Suzuki Vitara Stepne Kilidi

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi yahu stepnenin dışına takılan kapaklardan lazım bana ya tamamını saranlar yok mu onlardan işte :S yeni kasalarda standart olan plastik şey hani :S sıfırını veya çıkmasını satan yok mu onun istanbul içi yahu? sıfırı buldum da 320 lira çok geldi plastik parça için
  14. M

16" inch jant

Ynt: 16" inch jant yahu balans yaptırıyorum onun kurşunu bile devamlı atıyor :) jant lastiğe göre çok içerde kalıyor görüntü olarak da kötü oluyor sağlamlık açısından da.. yani sertçe çukura girersem jantın kenarı lastiğin yanağına sürter diyorum.. aslında belki de lastik havalarını biraz...
  15. M

Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum benim arabada öle bir kaza yok takla falan da atamadım nasıl kırılcak ki tavandaki? acaba eskiyip kırılabilen bişey mi bu kadar basit mi yani?

16. M

Suzuki Grand Vitara Otomatik Vites Sorunu

Ynt: Suzuki Grand Vitara Otomatik Vites Sorunu 5 10 dakika ve daha üzeri diynce farklı bi olay oluyor zaten ben de 15dk boşa alıp frenlesin demedim :) hiçbir trafik lambasının da 15dk kırmızı yandığnı görmedim ben :D o yüzden ışıklarda dedim 10 saniye falan varsa N ye alıp snra tekrar D ye...
  17. M

Suzuki Vitara Gösterge Aydınlatmasının İyileştirilmesi / Resimli Anlatım

Ynt: Suzuki Vitara Gösterge Aydınlatmasının İyileştirilmesi / Resimli Anlatım yahu ben de need for speed undergrounddaki gibi gösterge arkasındaki siyah yüzeyi desenli yapmak istiyorum bu mümkün müdür acaba ?
  18. M

Suzuki Grand Vitara Otomatik Vites Sorunu

Ynt: otomatik vites sorunu ben görüşünüze katılmıyorum.. tabii ki 5 saniye için vites değiştirilmez ama 50 saniye 60 saniye falan olduğu zaman stop ettirip baştan çalıştırmanın hiçbir manası yok.. ve hem fazla yakıt sarfiyatına sebep olur hem de marş motorunun daha çabuk bozulmasına sebep olur..

19. M

Suzuki Vitara'm 100 Km/h Hızdan Sonra Yolda Geziyor

Ynt: Suzuki Vitara'm 100 Km/h Hızdan Sonra Yolda Geziyor bilgiler için teşekkür ederim.. 2cmlik bi artış olduğu için sürtme gibi birşey olmaz arabanın seyri falan da değişmedi.. direksiyon falan da umrumda değil ama fren mesafesi sürtünmeden dolayı kısalmıstır ve aracın kalkıştaki hızı da yola...
  20. M

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri sonradan takma olmayan şeylere birşey diyemez diyenler size bir lafım olacak hiçbir zaman Türkiyede yaşadığınızı unutmayın burada herşey olur abilerim ( benim yaşım 20 hepiniz benden büyüksünüzdür :) ) evet söleyeceğim şeye geliym tesadüfen sanayide...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri