Arama sonuçlarınız

1. M

Suzuki Jimny Fren Problemi

Ynt: Suzuki Jimny Fren Problemi ben de jimny kullandım uzun süre.. ve bu problem onun doğasında var :) düzeltmeye çalışsanız da düzelceğni sanmıyorum çünkü jimnysi olan kimi tanıdıysam var bu olay.. o yüzden o araçla 70km/s i geçmeyeceksiniz.. her aracın kendine göre bir güvenli hız sınırı...

2. M

Suzuki Grand Vitara Otomatik Vites Sorunu

Ynt: otomatik vites sorunu aracınız kaç km'de acaba? 5 senelik bir grand vitaranın şanzımanının bozulması çok ilginç doğrusu bu arada ışıklarda falan dururken (özellikle saniye göstergesi olanlarda) vitesi D'de tutup frene basmak yerine boşa alıp hafifçe frene basmanızı tavsiye ederim..
  3. M

Suzuki Vitara 1.6 - 2.0 V6 - 2.5 V6 Hangisi ?..

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 - 2.0 V6 - 2.5 V6 Hangisi ?.. 1.6 kullanan adam 21 kurus yakıyormus 2.5 da 26 kurus yakıyor yahu (ki benim araç otomatik o 21 kuruş yakan arkadaşınki düz vitesti)

4. M

Suzuki Vitara Ne Kadar Güvenli / Euro NCAP Testleri

Ynt: Suzuki Vitara ne kadar güvenli Euro NCAP testleri önünde copen varken ve copenin önü açıkken vurdu dikkat ettiyseniz.. yani geriye bir tepki kuvveti uygulanmadı.. vitara copen e vurdu copen ileriye doğru gitti.. ama grand vitara betondan bir kütleye vuruyor ileri gitme şansı yok kaç...
  5. M

Suzuki Vitara 1.6 - 2.0 V6 - 2.5 V6 Hangisi ?..

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 - 2.0 V6 - 2.5 V6 Hangisi ?.. paran varsa 2.5den şaşma derim hatta ben benimkini satabilirm sana otomatik istiyorsan :D

6. M

Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum benim de 99 model grand vitaram var aynı sorun bende de var.. silikon falan yaptırmadım ama silikondan kaynaklandığna eminim.. içi boş ve bastırınca yapış yapış bi his veriyo ve vıcık vıcık sesler geliyo :) naapsam bilmem

7. M

Suzuki Vitara'm 100 Km/h Hızdan Sonra Yolda Geziyor

Ynt: Suzuki Vitara'm 100 Km/h Hızdan Sonra Yolda Geziyor incecik lastikler kullanmayın belki ondan da olabilir.. ben de vitara kullanıyorum lastiklerin orjinali 235ti ben 255 taktım yere daha iyi basıyor :)
  8. M

Suzuki Vitara Almak İstiyorum Önerileriniz

Ynt: Suzuki Vitara Almak İstiyorum Önerileriniz ben o bütçeye göre ne alınır ne alınmalıdır bilmem ama dünden beri kimse bişey yazmaynca senin için bi araştırma yaptım bi tane sana göre araba var.. ilan numarası 17030753 .. bi bak istersen ama arabayı görmediğim için bişey diyemem altında...
  9. M

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları doğru söylüyorsun :) daha üniversiteyi bitirmedim bitirsem ben de yeni kasasından alırım belki.. ama bi de kadıköyde grand oto var orada 835 euroya 6.5 cm yükselten kit satıyorlar acaba kit yapıp bunu mu kullansam karar veremedim :) ama 100 lira...

10. M

16" inch jant

Ynt: 16" inch jant jantlarım 7 inc genislikte.. specer dediğiniz şey nedir bilmiyorum ama jantı genişletebileceğini zannetmiyorum :)

11. M

Suzuki Vitara Stepne Kilidi

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi bilmiyorum benim görüşüm böyle.. dediğniz gibi çalındığına göre çok sağlam değilmiş.. şimdi öncelikle yeni vitaralardaki plastik stepne koruyucusu gibi bişey arıyorum.. bugün bostancıya gidip sanayi sitesine bakcam çıkma parça var mı diye.. boya tutsa yeter ben...
  12. M

16" inch jant

Ynt: 16" inch jant lastiği yeni aldığım için böyle bir uygulama şu an için imkansız görünüyor :) zaten lastiği de şimdi alacak olsam hiç uğraşmam 17 inc jant takarım ona göre de lastik alırım

13. M

16" inch jant

Ynt: 16" inch jant var olmasına var da 255 lastik taktım geniş dursun diye.. bu jantın genişliği 7 inc olduğu için dar oluyor bayağ içerde kalıyor lastikten.. lastik de devamlı inikmiş gibi görünüyor.. ayrıca jant lastiğin yanağını kesecek diye korkuyorum sertçe bi çukura falan girdiğimde.. o...
  14. M

Yeni Bagajım

Ynt: Yeni Bagajım ilginç duruyor :) ben olsam arabanın renkleriyle boyardım.. özellikle tamponların rengi biraz daha baskılı olsa aralarda da lacivertinden girse daha güzel durabilirdi sanki araba fabrikadan böyle çıkmış gibi :)
  15. M

Suzuki Vitara Far Kaşı

Ynt: Suzuki Vitara Far Kaşı şimdiye kadar gördüğüm en komik vitara buydu :) insanda palyaço neden komiktir? çünkü her tarafında başka boyalar farklı renkler alakasız şeyler olur.. bu araba da arabaların palyaçosu olmuş.. çingenelerin at arabalarına benziyor :) plakayı öle kenara almak farlara...

16. M

Suzuki Vitara Stepne Kilidi

Ynt: Vitara Stepne Kilit ben size hiç katılmıyorum malesef.. benim arabamın stepnesinin de kılıfı (ya da ona artık koruyucu kaplama mı denir ne denir bilmem) lastik çevresi krom kaplamaydı göbeği de sactı sanırım.. bi gün göztepede biyerde durmuştum bi iş için 15-20 dk arabadan uzak kalmak...
  17. M

Suzuki Vitarada LPG Tüketimi

Ynt: Suzuki Vitarada LPG Tüketimi bence de yakıtların normal.. 1.6 motor olduğu için yokuş falan çıkarken yüksek devirde çalışıp daha fazla yakıyor olabilir.. benim 2.5 otm grand vitaram var.. ortalama 26 27 kuruş yakıyor.. eskiden lpg de biraz daha ucuzdu tabi ama az yaksın diye çok...
  18. M

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Grand Vitara 2.5 Otm / 99 / BRC / 26 kr/1 km (LPG Bugün 1.77 TL - 1 sene önce 21 kr yakıyordu ama zam gele gele bu hale geldi) / litre olarak ölçmedim hiç / Kesinlikle tavsiye ediyorum hiçbir şekilde benzinden farkı yok (gazı shellden...

19. M

Suzuki Oto Yedek Parçaları Çıkma Sıfır

Ynt: Suzuki Oto Yedek Parçaları Çıkma Sıfır s.a abicim benim de stepnenin kapağı düştü.. onun çıkmasıını veya orjinalini bulabilir miyiz? araç suzuki vitara 99.. servise gittim 450 lira dedi.. internette araştırdım en ucuz 320 liraya var.. normalde o boyutta bi parçanın çok daha uygun olması...
  20. M

16" inch jant

Ynt: 16" inch jant aynen ben de arıyorum fakat bulunabilceğini zannetmiyorum :) arkadaşlar jant arıyorsan maslak sanayi sitesine bak diyorlar fakat ben orada da bulunabileceğini zannetmiyorum.. benimki 99 model bijon aralığı da 139.7 x 5 , sizinki ile aynı mı bilmem.. bizim bijonlar kia...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri