Arama sonuçlarınız

1. P

Tripod Seçimi

Ynt: nikon d90 için tripod d90 için tripod tavsiyesi diye birşey olmaz. olur da...çok ayrıntıya girer yani onun açıklaması. makinenin ağırlığıyla, tripodun ayaklarının rüzgara direncini dengelemek gerekir vs vs... siz gidin, 100 tl civarında bişey alın işte. çok yürüyecekseniz hafif olsun...

2. P

Macro Fotoğraf Tekniği (CombineZP)

Ynt: Macro Fotoğraf Tekniği (CombineZP) Paylaşım için teşekkürler...bir ek olarak; aynı olayı fotoşopta da yapabilirsiniz... hatta... http://tv.adobe.com/watch/photoshopcafe-tv/merge-depth-of-field-with-photoshop-cs4/ bu da tutorial linki :)
  3. P

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar müthiş bi arşiv...ama bakmak incelemek saatler sürer! :( teşekkürler...

4. P

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Rica ederim... iyi şanslar :)
  5. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Ben size bunları anlatırım ama ne benim yazmaya zamanım yeter, ne de sizin okumaya...o yüzden en mantıklısı sizin internetten temel fotoğrafçılık eğitimiyle ilgili bi kaynak bulmanız, ki internette yüzlercesi var. P - Program...

6. P

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 http://www.flickr.com/photos/tedsla/4719707558/ bu da benden olsun o zaman! :)

7. P

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Aynen öyle...hem de fotoğrafçılıktan sıkılırsanız, anı fotoğraflarınızı çekmek için kullanabileceğiniz güzel bir makineniz olmuş olur :)
  8. P

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet - O makine, eğer sorunsuz ve temizse, 400 TL eder. - DSLR sınıfına girmiyor ne yazık ki. Dslr-like denilen; bol zoomlu, manuel modları olan ama lensi değişmeyen ve sensörü küçük makinelerin oluşturduğu bir sınıfa giriyor. - Doğa fotoğrafları için sanat...
  9. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Rica ederim :)

10. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... SLR Single Lens Reflex anlamına gelir...yani görüntü tek optikten geçer. Görüntü bir ayna yardımıyla vizöre yani gözümüze gelir, deklanşöre basınca ayna kalkar, perde açılır ve görüntü filmin üzerine düşer. Bunun bi de TLR...

11. P

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Kesinlikle katılıyorum...
  12. P

Ağaçlar

Ynt: Ağaçlar Güzel yakalamışsınız ama sentor'un dediği ben de ilk bakışta sisli bir günde çekilmiş bir fotoğraf filan sandım. Yansımayı vurgulayacak bir öğe iyi olurdu bence. mesela suda yüzen sarı bi yaprak hoş ve zarif bi ayrıntı olabilirdi...hem sarı rengiyle resme hayat getirirdi, hem de...

13. P

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet "Lenslerde zoom aralığı arttıkça, kalite düşer." bu genel anlamda doğru bir deyiş. ama 28-70 ile 28-100 arasındaki kalite farkını zoom aralığından ziyade, lensin kalitesi belirler gibime geliyor. çünkü çok az bir fark var. Bence arazide fotoğraf çekmek için...
  14. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Renk ve ışık noise oranları, DR genişliği, piksellerin birbiriyle etkileşiminin azlığı...herşey mikemmel gerçekten. Nerde DSLR makineler, nerde bu makine...insanlar boşa para döküyorlar! İşte Leica budur...
  15. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Ben de katılıyorum gerçenkten değme SLR'ye 5 basar, özellikle bu günbatımı fotoğrafı da bunu kanıtlamış. Paylaşımınız için teşekkürler...

16. P

Gece Çekimleri

Ynt: Gece Çekimleri Bence daha iyi olmuş...zaten "olmamış" desem dayak yerdim heralde :)) :P
  17. P

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER) Didem Hanım, istock ve paypal konusunda biraz yardıma ihtiyacım var...özelden yazsam, yardımcı olur musunuz acaba?
  18. P

Gece Çekimleri

Ynt: Gece Çekimleri Fatih Bey, öncelikle estağfurullah, benden çok daha üstadlar var. Ama fikrimi söyleyeyim, son resminizde altta biraz boşluk var. Siz kendiniz de bakın göreceksiniz. Orası fotoğrafa birşey katıyor mu? Bence katmıyor...orda yürüyen bir köpek, kedi, fil ve ayı olsaydı; o zaman...

19. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... paranız varsa nikon veya canon marka bir dslr alın derim...başka da birşey demem :)
  20. P

Gece Çekimleri

Ynt: Gece Çekimleri Öyle tabii :D hatta bir zamanlar ben de bilmiyordum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR