Arama sonuçlarınız

1. hunter_0059

Bronco II hakkında bilgi istiyorum

Ynt: Bronco II hakkında bilgi istiyorum Yokmu hiç amerikancımız? yabancı dili iyi olan da sitelerden birşeyler anlayabilmiş olan?

2. hunter_0059

Bronco II hakkında bilgi istiyorum

şanzıman hariç orjinal bir bronco II sahibiyim fakat aracımın teknık ozellıklerıyle ılgılı bılgı edınemedım arac 1986 model BRONCO II eddie bauer 3 kapı 2.9 benzinli v6 aracın üzerindeki diferansiyelleri dana 35 mi emin değilim hangi diferansiyele sahibim ayna mahruti oranlarım kaç hangi...
  3. hunter_0059

CJ cilerden yardım istiyorum debriyajım BOMBOOŞŞŞ...

Ynt: CJ cilerden yardım istiyorum debriyajım BOMBOOŞŞŞ... cewaplarınız için teşekkür ediyorum bu sabah erkenden kalktım ve ana merkezimi söktüm komple dagıttım merkezin içindeki lastik ömrünü tamamlamıs ve hidroliği laçırıyordu buna kanaat getrdim ve lastiği sanayide kolaylıkla buldum yerine...

4. hunter_0059

CJ cilerden yardım istiyorum debriyajım BOMBOOŞŞŞ...

Herkese tekrar selamlar BRONCO II aracımda cj 3 ileri şanzuman mevcut benden önceki sahibi otomatikten manual e çevirmiş oyuzden ben debriyaj ana merkezimin hangi araca ait oldugunu bilmiyorum tahminen cj merkezidir alt merkezin gecen gün lastiğini değiştirmiştim fakat dün gece aracıma bindim...
  5. hunter_0059

Satılık 30x9.5x15 jnat lastik Maxxis Lastikler 5 Bijon Mangels Jantlar

Ynt: Satılık 30x9.5x15 jnat lastik Maxxis Lastikler 5 Bijon Mangels Jantlar Türkiye Kar altında Heryer Çamur Çamur parkurlarda zorlanmamak adına sıfır ayarında maxxis çamurcular 500 tl Günceldir alan pişman olmaz

6. hunter_0059

Ynt: Satılık 30x9.5x15 jnat lastik Maxxis Lastikler 5 Bijon Mangels Jantlar TESEKKUR EDIYORUM SAĞOLUN...zaten benimkiler sıfır sayılır cok az kullanıldı dıslerı olsun olsun bır ıkı mm yenmıstır oyuzden fıyatım cok normal sekızyuz sıfıra wermektense ıkıncı elını 500 e alırım ben olsam kı suankı...

7. hunter_0059

Ynt: Satılık 30x9.5x15 jnat lastik Maxxis Lastikler 5 Bijon Mangels Jantlar Maxxiss MUUDER BUCKSHOT BU LASTIKLERIN SIFIR FIYATLARI NEKADAR? PEKI
  8. hunter_0059

Ynt: Satılık 30x9.5x15 jnat lastik Maxxis Lastikler 5 Bijon Mangels Jantlar ben tekirdağdayım suan jantlarımı 33x13.5 ler ıle kullanıyorum sadece fotolardakı lastıkler satılık jantlarım bıjon aralıgı da 5x139.5
  9. hunter_0059

SATILIK CJ7

Ynt: SATILIK CJ7 aracım 1986 model ford bronco II tabiki resimleri war http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69327.msg846289#msg846289

10. hunter_0059

Bronco II'ye Yeni Papuçları Birazcık Yıkadık

Ynt: Bronco II'ye Yeni Papuçları Birazcık Yıkadık Teşekkürlerr Bakalım yarın canavarın kare app leri gelecek yapıstrayım yerlerıne fotolara devam bırkac artıkulasyon denemesı fotolarıyla bırlıkte paylasıcam..Tüm güzel yorumlar için teşekkürler

11. hunter_0059

Ynt: Satılık 30x9.5x15 jnat lastik Maxxis Lastikler 5 Bijon Mangels Jantlar Güncel......
  12. hunter_0059

Ynt: Bronco II'ye Yeni Papuçları Birazcık Yıkadık Teşekkürler saolun ewet bende en cok begendım lastıktır mudzılla ve super swamper lar.arazı aracı dahıl her aracın zaten en onemlı aksesuarıdır jant lastıgı elımden geldıgınce aracıma bakmaya ve gereklı modıfıkasyonları yapmaya...

13. hunter_0059

Ynt: Bronco II'ye Yeni Papuçları Birazcık Yıkadık Teşekkür ederim.Hemşeriysek tabiki diyin siz ist dasınız sanırım.Ben tekirdağ çorluda oturuyorum
  14. hunter_0059

Ynt: Bronco II'ye Yeni Papuçları Birazcık Yıkadık devam.Fotolar telefon ıle oldugundan bıraz kalıtesız kusura bkmayın.....
  15. hunter_0059

Ynt: Bronco II'ye Yeni Papuçları Birazcık Yıkadık dewam

16. hunter_0059

Aracıma çıkma olarak 33x13.5x15 mudzillaları taktık biraz yükselttik ve yıkattık sırada mat kırmızı ve karbon siyah tavan işimiz kaldı gelişme fotoları paylaşacagım bakalım begenecekmisiniz. Özellikleri 1986 model bronco II overdrive toplamda 1630kg 2.9 lt benzinli v6 motor.Tüpte mukemmel...
  17. hunter_0059

Off-road İçin Hangi Araçları Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Off-road İçin Hangi Araçları Tavsiye Edersiniz? Doğrusunu söylemek gerekirse site pek karışık değil karıştırdıkça sizin için uygun aracı bulabileceğinize ve araçlar hakkında daha detaylı bilgi sahibni olabileceğinize eminim.Araçlar hakkındaki bilgileri ögrendikçede bütçeniz ve ihtiyacınıza...
  18. hunter_0059

Ynt: Satılık 30x9.5x15 jnat lastik Maxxis Lastikler 5 Bijon Mangels Jantlar ÇAMURCU MAXXİSS LER 550 TL.. GÜNCELL

19. hunter_0059

Ynt: Satılık 30x9.5x15 jnat lastik Maxxis Lastikler 5 Bijon Mangels Jantlar günceldir...
  20. hunter_0059

BRONCO II YUKSELTTIK AMA OLMADI SORUN?

Ynt: BRONCO II YUKSELTTIK AMA OLMADI SORUN? flans ve 35 lastık kesınlıkle camurluklarınıza surtecektır surten yerlerı traslamanız gerekecek 1.5 cm kadar 33 ler ve sadece flans bence olur ve yukseltme dusunuyorsanız 5cm yani 2 inç yükseltirseniz problem olmuyor ama takozlar dahada buyur ıse...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri