Bronco II hakkında bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunter_0059 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,671

hunter_0059

BRONCO II
Yer
tekirdağ
şanzıman hariç orjinal bir bronco II sahibiyim fakat aracımın teknık ozellıklerıyle ılgılı bılgı edınemedım
arac 1986 model BRONCO II eddie bauer 3 kapı 2.9 benzinli v6
aracın üzerindeki diferansiyelleri dana 35 mi emin değilim hangi diferansiyele sahibim ayna mahruti oranlarım kaç hangi siteden bulabilirim yardımcı olursanız sewınırım Ön taraf mafsallı tip açtığım birkaç konuda aracımın fotoları mevcut şu an burayada ekliyorum.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
arac hakkında butun bılgısı olanlardan rıca edıyorum ne olursa olsun bılgı bılgıdır benm ıcın

aracımı daha ıyı tanıyarak onu modıfıye etmek ıstıyorum ...
siz değerli üstadlardan yardım almadan tabiki zor çünkü daha önceki araclarım genelde spor araclardı fakat av balık dalıs gıbı hobılerımden hıcbırzaman vazgecemedım ve spor tek kapı yere sıfır basık araclar ısımı gormeyınce kurtulup broncoyla tanıstım bundan sonra da jıp tarzı araclardan ınmem aracıma asık oldum gorsel olarakta benı cok tatmın edıyor yakısıklı durması ıcın yapabıleceklerımı az cok sıraladım fakat yururu ıle ılgılı de bılgım olursa cok daha mutlu olacagım.

FO7A23~1.jpg

FOTORA~1.jpg

FOTORA~2.jpg

FOTORA~3.jpg

FOTORA~4.jpg

Etiketler
Ynt: Bronco II hakkında bilgi istiyorum

Yokmu hiç amerikancımız? yabancı dili iyi olan da sitelerden birşeyler anlayabilmiş olan?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR