Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee Motor Lambası
Motordan çok fazla anlayan biri değilim ama bi kaç yıl önce arkadaşımın 2005 peugeot 206'sında da aynı sorunlar vardı çekişten düşme, yokuş yukarı giderken gaza bastığın halde hiçbir tepki vermemesi gibi ve belli aralıklarla lamba yanıyordu. Sorunun...
Ynt: 93 Cherokee Ekranda Yazan "Liftgate Open" Nedir?
Motor işareti için elimden geldiği kadarı ile araştırmıştım ama pek bişey bulamadım. Alfonse abimin anlattıklarına ekleyecek bişeyim yok açıkcası. Motor işaretinin çıkıp kaybolmamasına sensör arızasıdır demiştik ama bu sorunla beraber VIC...
Ynt: Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz?
Bende de geri çağırma vardı dikkat etmemiştim biraz araştırdım ve aşağıdaki yazıyı buldum tam anlamadım ama sanırsam ön disklerde bi bozulma veya yıpranma oluyomuş galiba onun yerine korozyon kaplamalı diskler takılması gerekiyormuş :o...
Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..
Benim ıstavrozlar değişti değişen bişey olmadı yine aynı vurma oluyor :( En kısa zamanda şaftı değiştirmeyi düşünüyorum bende.
Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti
Elimden geldiğince araştırdım ve bununla ilgili pek bişey bulamadım akla gelen ilk yağ sorunu gibi ama o değil demişsiniz. Yağ sensörü arızalı olabilir diye düşünüyorum. Akü kutup başını söküp takarak resetleme yapmayı denediniz mi peki. Bi de bu test olayı varmış...
Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı
Acrobat Reader gerekiyor. Buradan işletim sisteminizi seçerek indirebilirsiniz http://get.adobe.com/reader/otherversions/
Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu
Benim de sorunum var :) benim araçta da 3'ten 4'e geçerken titreme oluyor. Titreme yüke bindiğinde oluyor,yaya yolundan geçer gibi titriyor. Düz yolda veya hafif rampa aşağı giderken sorun olmuyor. Tam 4'e geçtiğinde oluyor 50-60 mil arasında...
Ynt: 5,2 Cherokee Çalışmamazlık Yapıyor ?..
Benim de aklıma ilk bu geldi ama kurulu kalınca hiç çıkmıyor diye biliyorum. Birde Immobilizer hangi modellerde var ?
Ynt: 5,2 Cherokee Çalışmamazlık Yapıyor ?..
Benim aracımda bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu istop etme gibi durum yoktu. Çalışmayınca 10 lt kadar benzin koyuyordum çalışıyordu. Sorun benzin göstergesinde diye tahmin ediyordum. Bu bi süre böyle devam etti. Geçen yaz yazlığa gittiğimde hiç...
Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım
En son depoyu fulleyip denediğimde (1.5 ay kadar önce) şehir içinde basdığım halde 38 krs olarak hesapladım 40 krs diyelim. Şehir içi 30 kuruş imkansız tabi yanlış anlaşılma oldu galiba. Ama 45 krs da bana fazla geldi açıkçası.
Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım
O kadar karamsar değil bence ben şehir içinde en agrasif kullanımda bile 40 kurusu görmedim. Uzun yolda ise 25 krs ideal hatta daha sabırlıysan 22-23 krs a kadar inebiliyor. 25-35 aralığı çok iyi bir genelleme bence. Artı verdiği keyif ve sürüş...
Ynt: Cherokee İçin Yedek Parça Nereden Bulabilirim?
Merhabalar
Ben aracıma bir ay önce klima gazı bastırmıştım ve 15 gün kadar sağlıklı bi şekilde kullandım daha sonraları soğutmamaya başladı, sanırsam kaçak var. Ankara'da kaçak kontrolü ve dolum yapacak güvenilir bildiğiniz yer varmı. Eğer...