Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Merhaba Ranger ile ilgili merak ettiğim bir- iki nokta var yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Malum 2. el rangerleri net ten araştıryorum. herhangibir yanılmaya maruz kalmamak için km göstergeleri 99.000 demi yoksa 999.000 demi devir ediyor. Motorlarının ortalama...

2. Baki Ö.

LR Hidrolik Direksiyon

Ynt: LR Hidrolik Direksiyon Satılık araç ilanlarında: aracın orjinal ingiliz oduğundan bahsediliyor ve bu araçlardan 93-94 model olanlar var fakat araçlar genelde hidrolik direksiyon değil. Demekki hid. direksiyon modelle pek alakalı değil genelde opsiyonel olarak üretilmiş.
  3. Baki Ö.

Land Rover Ne Kadar Suya Girebilir?

Ynt: Land Rover Ne Kadar Suya Girebilir? Reha bey benzinli motorlarda (LR için) distiributorsüz bir sistem alternatifi varmı bunu biraz anlatırmısınz. teşekkürler.

4. Baki Ö.

Araç Konusunda Çok Kararsızım, Sizlerden Fikir Almam Lazım

Ynt: Araç Konusunda Çok Kararsızım, Sizlerden Fikir Almam Lazım Gerçektende acaba bu faiş fiyatlara tatlı tatlı satabiliyorlarmı yoksa ciddi pazarlık aralıkları varmı. Aklıma gelmişken büyük şehirlerdeki hurdalıklarda ağırlıklı olarak defender işi yapanlarla alış veriş yapan-pazarlığa oturan...
  5. Baki Ö.

Land Alamamanın Hikayesi :(

Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :( Defender alma arefesinde olan biri olarak bu yazılanlara fazlasıyla katılıyorum. İyi günler

6. Baki Ö.

Defender Araç Muayenesi ...!

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! Sizin vinç ruhsata işlimiydi, işli değilse herhangibir sorun oldumu. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

7. Baki Ö.

Land Rover 110 için Lastik Seçimi

Ynt: Land Rover 110 için Lastik Seçimi Lastikler gerçekten güzelmiş. zorlu şartlarda defenderle iyi uyum sağlyacğa benziyor ayrıca fiyatıda oldukça oygun. İlerde lastik değişimimde bende ilgilenecem.
  8. Baki Ö.

Ynt: Land Rover 110 için Lastik Seçimi Takdığınız lastik hangi seriden bilgi verirmisiniz. Ayrıca kat sayısı fazla değilmi? lastikte kat sayısı yükle alakalı yani bizim araçlar kamyonet değil o yüzden fazla kat fazladan ağırlık ve esnekliğin azalması demek. Bu benim naçizane fikrim ama bu işi...
  9. Baki Ö.

Ynt: Land Rover 110 için Lastik Seçimi Mesut bey tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben 7.50 ile 235.85.16 ebadlarının aynı olduğunu sanıyordum ayrıca MT ve AT lastikler arasındaki farkı biraz daha açıklarsanız memnun olurum İyi günler.

10. Baki Ö.

Land Alamamanın Hikayesi :(

Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :( İhaledeki olan biteni pek anlamadım konuyu biraz daha açarmısın bende araştırma safhasındayım. Teceübemiz olur hiç olmassa

11. Baki Ö.

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları Levent kardeş araç harika olmuş güle güle kullan. Birkaç foto kullanılan parçalar ve fiyatlarıyla ilgili biraz daha bilgi verirsen sevinirim.
  12. Baki Ö.

Ynt: 1993 LR Defender'lara Sıralı Sistem LPG Takılabiliyor mu?

Ynt: Ynt: 1993 LR Defender'lara Sıralı Sistem LPG Takılabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla motorun enjeksiyonlu olması gerekiyor. Yani karbüratörlü 2.5 benzinli def. motorlarına takılamaz diye biliyorum.

13. Baki Ö.

Aynı Marka Farklı Model Tartışması

Ynt: Aynı Marka Farklı Model Tartışması Ne demek sıkılmak bilakis bu arşiv niteliğindeki yazınızi bir solukta okudum. Bilgleriniizi paylaştığınız için teşekkürler.
  14. Baki Ö.

Suzuki Vitara Hakkında Bilgi Lütfen

Ynt: Suzuki Vitara Hakkında Bilgi Lütfen Evet ben sormuştum ve bu bir 4x4 için bence çok önemli bir detay bunu söylediğiniz iyi oldu teşekkürediyorum. İyi günler
  15. Baki Ö.

Hurda Ambulansların Hikayesini Bilen Var mı?

Ynt: Hurda Ambulansların Hikayesini Bilen Var mı? Burası ne Rusya ne de Kanada. Bu kadar arazi ambulansına ne gerek vardı ki. İnsanın aklına başka şeyler geliyor.

16. Baki Ö.

Defender 2007 Yeni Puma Motoru

Ynt: Defender 2007 Yeni Puma Motoru Rica ederim kardeş önemli olan paylaşmak.
  17. Baki Ö.

Defender 2007 Yeni Puma Motoru

Ynt: Defender 2007 Yeni Puma Motoru Bende bahçe işlerinde kullandığım perkins motorlu bir 200 lük dodge var.Motoru gerçekten çok sağlam bir makina kolay kolay yolda bırakmaz. Çok sade bir yapısı var. Yedek parça kesinlikle sorunsuz ve ucuz Fakat LR için ve arazi şartlarında nedir bilmiyorum.
  18. Baki Ö.

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4 Benim sevdiğim araçlar: itilen tekerlerin değil herzaman dönen tekerlerin olduğu araçlardır.

19. Baki Ö.

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 Yani 1991 model 10+1 - 5 kapı bir Defender'in yıllık taşıt vergisi 351 ytl oluyor ve 2 yılda bir vizeye giriyor. Anladığım kadarıyla bu şekilde oluyor. Cevaplar için teşekkürler.
  20. Baki Ö.

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 Arkadaşlar yeni konu açmaktansa burada sorayım dedim. 110- 5 kapı kasalar ruhsatta ne olarak geçiyor bilgi verirmisiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri