Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Enteresan Arazi Araçları

Ynt: Enteresan Arazi Araçları GAZ panelvanlara bayıldım. Acaba Rusya da bunların seri üretimi varmı yoksa sonrradan modifiyemi. Türkiyede bunlardan görüyorum fakat öğrenci servisi olarak.

2. Baki Ö.

2001 Vitara Jlx İçin LPG

Ynt: 2001 Vitara Jlx İçin LPG Kerim bey bilginiz için teşekkürler ayrıca o dizayn işiyle uğraşan arkadaşınızdan aldığınız bilgileri bizimle paylaşırsanız sevinirim
  3. Baki Ö.

2001 Vitara Jlx İçin LPG

Ynt: 2001 Vitara Jlx İçin LPG Arkadaşlar lpg tankının yeri genelde bagajda oluyor bu da bagaj kullanımını olumsuz etkiliyor. Acaba alternatif başka bir yer bulamazmıyız.

4. Baki Ö.

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Suziki Vitara 5 kapı 1.6 veya 2.0 araç almak istiyorum.Arkadaşlar bilginize. Araca uzun yıllar binmek istediğim için çok temiz ve km si düşük olması gerekiyor. İyi günler.
  5. Baki Ö.

Suzuki Vitara Hakkında Bilgi Lütfen

Ynt: Suzuki Vitara Hakkında Bilgi Lütfen Teşekkürederim Hakan bey. Vitaraya geçiş sürecimde ilerdeki sorularımla ilgili yardımlarınızı bekliyorum İyi günler.

6. Baki Ö.

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları 40 yıllık LR ciyim benide Vitaracı yapacaksınız.

7. Baki Ö.

Ynt: Suzuki Vitara Hakkında Bilgi Lütfen Ayrıca LR defendermi vitaramı alsam diye gidip geldiğim şu günlerde bir sorum daha olacak: JLX wagon ile Grand Vitara arasında donanım dışında sağlamlık yönünden ne gibi farklılıklar var. Vitara hakkında bilgili ve deneyimli bir kişi olarak siz hangisini...
  8. Baki Ö.

Ynt: Suzuki Vitara Hakkında Bilgi Lütfen Hakan bey verdiğiniz link harika yok-yok acaba montaj hizmetide veriyorlarmı
  9. Baki Ö.

Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım)

Ynt: Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım) Tabiki sürekli 4x4 ün birçok avantajı var arazi koşulları ile alakası olmayan subaru,evo ve rally araçlarında olduğu gibi. biz sadece eğlenelim öğrenelim diye konunun biraz daha uç noktalarında dolaşıyoruz. Ya değilse bende bu işlemi...

10. Baki Ö.

Ynt: Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım) Meriç bey elbette saydığınız avantajları biliyoruz. Biz LR yi hadım eder gibi şaftı çıkarp atacağız da demiyoruz sadece gerektiğinde seçmeli olarak devreye girip çıkmasını sağlamak ve akabinde bir miktar hız ve yakıt tasarrufu sağlamış olmaktır...

11. Baki Ö.

Ynt: Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım) Bu durumu da LR ye pek yakıştıramıyorum Pekte içime sinmedi açıkçası
  12. Baki Ö.

SUV vs Arazi Aracı

Ynt: SUV vs Arazi Aracı Hele birde reklamlarında dağ bayır çamur da kullanıyorlarya deli oluyorum. Gerçi hoş oralardan benim eski doğan da geçer. Birde o arabaları alanlar o ortamlarda ne kadar kullanıyorlar acaba.

13. Baki Ö.

Ynt: Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım) Şaftı flanştan ayırarak aracın hızlı gitmesinin sağlanmasını daha önce duymuştum mantıken yakıt tasarrufuda sağlıyordur. Aslında uzun asfalt yolculuklarda uygulanabilir. defenderde uygulayan varmı acaba. Benim duyduğum CJ lerde idi. Tabi bunun...
  14. Baki Ö.

Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen " hertürlü arazi koşulunda yolda bırakmayacak bir araç arıyorum" demiş muratbey hondayı tavsiye etmek biraz yanlış olmamışmı. Şehir içinde kız tavlıyacam dese neyse
  15. Baki Ö.

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen Yaşar bey haklı benimki oldukça kısa bir genelleme Forumu epeyce bir araştırırsan sana baya bir fikir verir.

16. Baki Ö.

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen Hem arazide hem konfor hemde fiat olarak vitarayı tavsiye edebilirim. tam bir keçi olsun dersen niva olabilir. Hem bir efsane hemde cüsseli olsun, konfordanda biraz fedakarlık ederim dersen defender derim.
  17. Baki Ö.

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen Aramıza hoş geldin. Öncelikle alacağın aracı sadece arazide hobi ve off-road olarakmı yoksa aynı zamanda günlük hayattada kullanacakmısın. bu şekilde sınıflandırırsan bence daha ayrıntılı cevaplar alabilirsin. Selamlar.
  18. Baki Ö.

Ynt: Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım) Evet bu konununun ayrıntısını sizden öğrenmiştim. Turbo motorlu araçlarla düz dizel veya benzinli motorlu araçlar arasında fyat bakımından uçurum var o yüzden öncelikle düz dizel veya benzinli bir araçla işe başlayıp daha sonra tatmin etme...

19. Baki Ö.

Ynt: Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım) Benzinlimi (LPG) yoksa dizelmi alsam diye düşündüğüm şu günlerde ölçüm sonuçlarınızı merakla bekliyorum İyi günler.
  20. Baki Ö.

aynı şartlarda araç kullanan arkadaşlarımız vardır mutlaka. Deneyimlerini paylaşırlarsa seviniriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri