Arama sonuçlarınız

1. T

İşte Bu da Benim Dostum

Ynt: İşte Bu da Benim Dostum ercan bey güzel araç yağlı boya gibi .) yedek teker arka kapıya asılması ,arka kapıda deformasyona neden olurmu bazı ladalrda ileve olarak saj bidonlarda monte edliliyor bir zararı varmı bunların Saygılar

2. T

Ankara Rüzgar Tüneli

Ynt: Ankara Rüzgar Tüneli http://www.dailymotion.com/video/xadbka_devrim-arabalary-filminden-alynty_shortfilms güzel bir sahne .bu konuyla ilgli olarak
  3. T

En Dayanıklı Cep Telefonu Land Rover Tarafından Üretildi

Ynt: En Dayanıklı Cep Telefonu Land Rover Tarafından Üretildi eski emektar ericson r 310 ların yerini alacak sanrım )

4. T

Galileo'nun Teleskobu

Ynt: Galileo'nun Teleskobu gezenbilir de teleskoplarla ilgli bir sayfa olması gerçekten güzel olurdu .bu konuda malumatı olan kuşkusuz vardır Saygılarımla
  5. T

Niva 'ya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montaj Resim + Test Video

Ynt: Niva 'ya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montaj Resim + Test Video kaner bey sadece arka dif olmak üzere,işçilik dahil nekdar bir meblağ tutmakta ? Saygılar

6. T

Niva 'ya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montaj Resim + Test Video

Ynt: Niva 'ya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montaj Resim + Test Video nivatr forumunda bu konu hakkında çok müspet yazılar elealınmış.burayada yazılması dileğiyle .)

7. T

Lassa OK 102 Askeri Tip Lastik

Ynt: Lassa OK 102 Askeri Tip Lastik ozaman sanrım buzda kaymasının nedeni lastiğin yüzey sertliği aynı ok 102 ye benzer birde man 630 ve unimog 404lerdeki standart araç lastği var onun ıslak zeminde ve buzda davranışları nasıl bilginiz varmı bu konuda saygılar
  8. T

Lassa OK 102 Askeri Tip Lastik

Ynt: Lassa OK 102 Askeri Tip Lastik merhabalar bir şey aklıma geldi olabilrliğini bilmiyorum merak ettim açıkçası ok serisi lastiklere özel kesme bıçaklarıyla minik oluklar açılabilinirmi bunun faydası olabilirmi sizlerce ?
  9. T

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! merhabalar bu lastik ok144de göre küçükmü ? yakıt sarfiyatında herhangibir değişme varmı ?? saygılar

10. T

Lada Niva 'ya İzolasyon

Ynt: Lada Niva 'ya İzolasyon Merhaba arkadaşlar ;lada nivanın samarada olduğu gibi türkçe bakım ve kullanm klavuzu varmı acaba ? İngilizce kaynaklar var ama türkçe kaynağı duymadım .Bilgisi olan arkadaşlar varmı bu konuda ?

11. T

Tayfun Askeri Üretim Yerli Jeep

Ynt: Tayfun Askeri Üretim Yerli Jeep bende fuarda bakmıştım güzel bir araç ama ok serisi lastik takılınca aks kesliliyor iç plastik aksam tofaş serisnin ) sivil satışı olsa bence ciddi alım rakamlarına ulaşır .
  12. T

AS 250'yi Adam Etmem Gerek

Ynt: AS 250'yi Adam Etmem Gerek neden bilmem. belki Türkiyede en fazla pick-up sınıf araç bu ama forumda bu modelle ilgli fazla bir bilgi yok off road gezilerinde felanda fazla kullanılmıyor bence rengini çöl toprağı rengi yapın ön siyah plastik yüzeyle beraber ,çok yakışır motor kaputu içi...

13. T

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. neden bu pw serisi araçlar bir landrover kadar yaygın değil çok sağlam ve basit araçlar iç mekan genişliğide güzel garip gerçekten .katır motor dedikleri perkins motorda var)
  14. T

Sibirya'da Şantiyeye Ulaşma Çabası

Ynt: Sibirya'da Şantiyeye Ulaşma Çabası merhabalar bu araçlar aslında ordu için kış nakilleri için tasarlandı ,palet başına düşen ağırlık alan oranı bmp seri rus zptlerine göre çok düşük yeni üretim olarak en bilineni DT-30 vitaz . tabiriyerindeyse yavuz zırhlısı gibi bişey :)
  15. T

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? merhaba arkadaşlar lada samaralardaki kaporta kalitesi neden nivada yok .eski model samaralara bile bakıyorum lada niva gibi paslanma çürüme okadar fazla görünmüyor bunun nedeni nedir ?Gerçekten çok merak ettiğim bir konu

16. T

4x2 Araçlarda Araziye En Uyumlusu Hangisidir?

Merhabalar.Sağlamlık bakımından ,bozuk toprak yollarda fazla sorun çıkarmıyan Toros haricinde araçlar hangileri varıdr,lada samara bu konuda nasıldır ?
  17. T

Sakın Denemeyin

http://www.dailymotion.com/relevance/search/lada/video/x38tfr_saut-en-lada-niva
  18. T

İveco Massif

Ynt: İveco Massif http://www.fwi.co.uk/assets/getAsset.aspx?ItemID=3808048 LR leri iyi bilen varsa su resimden bakabilirlermi alt aktarma organları aynımı

19. T

Niva'ya Çelik Jant ve Lastik...

Ynt: Niva'ya Çelik Jant ve Lastik... çap olarak hangisi daha büyük
  20. T

Kar Küreyen Lada Niva

Ynt: Kar Küreyen Lada Niva lada niva cleaning snow olarak belirtilen video sanrım bu siteden açılır.başka görüntülerde var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri