Arama sonuçlarınız

1. landcı-38

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) Bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara özellikle ertuğrul abiye çok teşekkür ederim.Bir off road gönüllüsü olarak mazeretimi anlayışla karşılayacaksınızdır umarım.

2. landcı-38

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) slm biraz uzun sure ayrı kaldım maşallah baya güzel şeyler olmuş bülent ben karbiratörü deldüm müthiş oldu iki boğaz ayrı çalışıyor yakıt düştü sanada tavsiyem yaparsan
  3. landcı-38

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Tarıkcım selamlar, beni co pilotsuz bırakacan yani o zaman büyük bir ihtimal mayısın son haftasına kayseride yine ertuğrul abinin yaptığı gibi güzel birşeyler hazırlıyorum ona hazırlanırsın...

4. landcı-38

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Murat hoşgeldin. bülent keşke sen ve sivaslı arkadaşlar gibi bizlerde ola bilsek.Biriniz nereye hepiniz oraya
  5. landcı-38

Kayseri Erciyes Off-Road Gezisi (28 Mart 2010)

Ynt: Kayseri Erciyes Off-Road Gezisi (28 Mart 2010) ertuğrul abi haklısın ama o zaman herkes aynı resimleri atsın aynı şeyler yansısın sizlere mustafa abi isteyerek yapıyor basın yayın mustafa abi

6. landcı-38

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Ertuğrul abi gideceğin zaman benide haberdar edermisin ben bu tür organizasyonlara katılmayı severim.Her sağlan insan bir özürlü olma adayıdır.

7. landcı-38

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) sağol Ömer abicim herkesin gönlündeki tutku aynı olunca gelmemek olmaz.
  8. landcı-38

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) kay off dan gelen arkadaşlar bir kaç günden isimlerini yazacaklar
  9. landcı-38

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

10. landcı-38

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) ERTUĞRUL BEY GEZİNİZİN GÜZEL GEÇECEĞİNE ENİÇTEN DİLEKLERİMLE İNANIYORUM.HER KES STRES ATMAK İÇİN BU SPORU SEVİYOR VE GÖNÜLLER BİR OLUNCADA HİÇ KİMSE SEN BİLİYORSUN BEN BİLİYORUM YORUMU...

11. landcı-38

Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010)

Ynt: Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010) Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.Düşüncelerimiz her halde birkaç kayserili olarak katılıma destek verecek durumdayız.GELECEK ARKADAŞLARDANDA 1 VE 2 SECENEKLERDE İSTEK BEKLİYORUZ.1.si Hacılar erciyes, tarafından...
  12. landcı-38

Ynt: Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010) Taner bey kayseride gezmeyle bitmeyen ne manzaralar var benim amacım Kayserili tüm off road grubları birleştirip türkiye geneli bir organizasyon yapmak ben çoğu illere gittim anlatmakla bitmez. Ben istiyorumki off road lu...

13. landcı-38

Ynt: Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010) buluşma yerini 15 mart 2010 da siteye koyacagım
  14. landcı-38

Ynt: Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010) Engin abi 2 günlük bir parkur demişsin bu buluşma tarih belirlemek amaçlı ve yapacagımız organizasyona kimler destek verecek ,birtek ben kayserili değilim bentek başıma karar verirsem olmaz.Bu işte kayseride aracı olan 20...
  15. landcı-38

Ynt: Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010) ömer abi gezen bilirde ama (kör olan) görmeyen nasıl bilsin

16. landcı-38

BULUŞMA KONUSU TURNUVA İÇİN SABİT TARİH BELİRLEMEK OLURSA ŞAYET. BU İŞİ VALİLİKLE ONAYLAMAK VE NEDEN BİR KÜLÜP OLMASIN SORUSUNU CEVAPLAMAK.UNUTMAYALIM BU BİR FİKİR.OFF ROAD DA BİR DOĞA SPORUDUR.
  17. landcı-38

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) bülent kardeş kanına girmek değil güzel fikir ama sen de bir adat defender var bayağı para harcamışsın mustafa abi her seferinde kayseriyemi gelsin üç adet olunca
  18. landcı-38

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) Ertuğrul bey bütün arkadaşlarla beraber sizinde CUMHURİYET BAYRAMINIZI eniç ten dileklerimle kutlarım. MUSTAFA KEMAL in /1923 sözü içinde sagolun derim bin nasihata da bir nusubet ata sözününde...

19. landcı-38

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) yerel gazetede yayınlandı dediler yanlış duymadıysam hangi gazete arkadaşlar
  20. landcı-38

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) ertuğrul babacan nerdesin dün senle ayrıntılı konuşamadım bi ara konuşalım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri