Arama sonuçlarınız

1. usas

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında alev kesici koymadan, direk icini bosalttırsam. cok sorun olur mu? bu alev kesici sonraki parcları mı koruyor?

2. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü sensor iki adet varmıs on ve arkasında olarak. yan sanayi de ekranda hata verebilir ama devreyi tamamlar hatayı kaldırırz diyolar, birde hic takmama olayı var altarnatif olarak. arc 128.000 km de oldugu icin bana normal geldi sanırm omru 70.000 -100.000 civarıymıs ve bu...
  3. usas

Eksoz Katalizörü

merhabalar aracın altından sanırm eksozdan, dusuk devirde gaza basınca bir ufleme sesi gibi patlak bir ses var. katalizor olabilir dediler. degistiren, cıkaran, yan sanayi ile orjinal arasındaki farkları inceleyen oldumu acaba? birde emisyon dısında bir islevi var mı bu parcanın ? tesekkurler

4. usas

2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı

Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı elbette ama %80 sehir icinde kullandıgım aracta. % 80 rahat %20 rahatsız olmak daha iyi :) arazide memnun kalırsam, belki discovery td5, pajero, jeep 2.7 yerine sizin aracınızı alırım :)
  5. usas

Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı dogru, sizdeki model gercekten onemli denebilecek ayrıntılar iceriyor. ev ler aynı binada aynı kattadır ama biri arka cephe biri on cephedir. arka cephe kucuk bir bahceden sonra karsı apartmana bakar he iki yanda yan apartmanlara, elini uzatsan...

6. usas

Suzuki Grand Vitara 2005 / Şanzuman Sesi ve Sarsılma Sorunu

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2005 / Şanzuman Sesi ve Sarsılma Sorunu aracım 2006 duz vites, aynı ses ve aynı kompressor hissi bende de var, ustalara soruyorum normal agır sanzuman diyolar, ancak bana normal gelmiyor. aracı alalı 1 ay olmadı ama cozecegim, defalarca da forumlarda sordum, genelde ya...

7. usas

Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı valla defender dan sonra, vitara ne kadar keser offroad da, bence siz en kotu bir discovery td5 alır, vitarayı satarsınız :)) şaka bir yana arazide denemedim ama toprak bir alanla aramda 15 lik bir kaldırım vardı cıkarmı terettut ettim gecen gun :)
  8. usas

Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı ben aracı bir adamdan aldım... dun servise gittigimde, abi bu aracı biliyorum bir bayan biniyordu diyip hikayesini anlattı, ben bir beyden aldıgım icin biraz yuzumu eksittim degil gibisinden. uzun saclı bir esi vardı dedi tarif etti aynı adam...
  9. usas

Dört Faktör ve Arazi Aracı Secme ?..

Ynt: Dört Faktör ve Arazi Aracı Secme ?.. hyundai de dusunebilecek tek model tabi bana gore, temiz bir golloper olabilir. motor ve sanzuman mitsubishi pajero. bu arastırmalarım sırasında pajero dizel de favorilerim arasında idi ama ankarda bulamadım.

10. usas

Dört Faktör ve Arazi Aracı Secme ?..

Ynt: Dört Faktör ve Arazi Aracı Secme ?.. Merhaba Aracı genelde, sehir ici ancak haftasonu ve tatillerde de arazide gezmek icin alıyor olmam genel sıkıntı oldu. ikisinden de biraz diyince ikiside yarım oluyor. Aracı arazide henuz arazide deneyemedim ve asıl tesellim bu oldu cunku sehir icinde...

11. usas

Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması apple store dan indireceksin ben kullanmadım, ama deniz haritasına ihtiyacım olsa alırdım. marine : mediterranean 11,99 usd
  12. usas

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Sanirim yanlis anlama oldu. Deniz haritasi ayri bir program bildigim kadari ile derinlikler var.

13. usas

Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı Dogru yaptim onu 165 tl lik aldı ısık yandıktan sonra, sehir icinde 470 km gitti. Ama oldukca sakin bir kulanimda bu degerleri elde ettim. sanırm daha agresif bir kullanımda 400 km anca gider. Sizde durum nasil yakıtta . Katalizor sorunlu gibi...
  14. usas

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Merhabalar araçta dikkatimi çeken bir ses sonucu eksozcuya gittim. Katalizorden Olabilir dedi. *Yan sanayi takilmasi *hic takilmamasi *orjinal takilmasi gibi olasiliklar var. Konu ile ilgili tecrubesi olmus olan var mi, takmasam sanirim cevreye zarari var emisyon artabilir. Yada yan sanayiye...
  15. usas

Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı 2006 model bir aracta olmamasi bana komik geliyor. Kalan yakitla gidilebilecek yol, avaraj hiz gibibir kac sey daha gozukmeliydi. Inanilnaz uyduruk yapmislar.

16. usas

Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı Suzukiden cevap geldi. Yokmus Ortalama gosterim.
  17. usas

Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı evet bende son çare onu yapacagım, once manuel talep etmistim manuel geldi, bire bir uyguluyorm olmuyor, ceviride hata olabilir dedim. servise gittim, 1 . usta geldi soyle olacaktı dedi olmadı, akuyu cıkardı simdi resetler duzelir dedi. teyp...
  18. usas

Merhaba Arkadaslar 2006 model 5 K duz vites Grand Vitara Kullanıcı var mı acaba? yol bilgisiayarında ortalama yakıt tuketimi gozukmuyor, bu gun serviste de bulamadılarda en iyisi iyi kullananıcısından bilgi almak.

19. usas

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri arkadaslar dun serviste aldıgım bir duyum, aslını arastırmadım henuz. metal malzeme olan korumları ozellikle kucuk kazalarda arac ve YAYA ya zarar verdigi icin sokturuyorlarmıs, bakalit plastik malzemelerden olanlara sorun cıkmıyormus, son haber bu.
  20. usas

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Speed test adinda ucretsiz bir uygulama var apple store da. Ben indirdim net hizini olcuyor. Edge de 0,22 Mbps civari 3 G de. 0,80 Mbps civari Adsl de ise 1 Mbps civari hiz ile download ediyorum. Turkcell diyor ki 7,2 Mbps hizi sunuyoruz test...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri