Arama sonuçlarınız

1. H

99 mod.Nissan Terrano II Satılık

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Araç satılmıştır ...

2. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık istediğiniz zaman görebilirsiniz .
  3. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Değerlendiricem ...

4. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık İlginize teşekkür ederim , ancak teklifinize olumlu cevap veremicem .Fiyatım bir önceki mesajımda yazdığım gibidir. İyi geceler.
  5. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık 18000 TL'nin altına vermeyi düşünmüyorum aracı bilginize ... Bu arada fedakarlık'ta hep satandan bekleniyo :)) birazcıkta alıcılar fedakarlık edip mevcutlarının üzerine 1-2 bin TL ekleseler her şey hallolur, sonuçta ben 21 binlerden 18 binlere iniyosam...

6. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Selamlar ; Biraz çıkabilirseniz görüşebiliriz ,o rakamlara vermem mümkün değil ,benim aracımda kuruş masraf yok ,en son 1000 TL'den fazla masraf yaptım tüm servis faturalarını saklıyorum 16-17'ye vermem vicdamına dokunur :) biraz daha yukarı...

7. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık 8)
  8. H

Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... Bir önceki mesaj yazan arkadaşın dediklerine bir iki nokta hariç aynen katılıyorum ancak ;nissanların da hakkını yemeyelim ,yürüyen aksamında 172 bin km boyunca bir sorunla karşılaşmadım ,belkide hiç araziye çıkmadığımdandır dizel motorda gayet iyi...
  9. H

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... günlük 140 km yolunuz varsa ,dizel de ağır gelir ,lpg'de ,kabaca bi hesap yaparsak aylık 800-900 TL civarı yakıt masrafınız olur Terrano ile . Ayrıca size şunu söylemek isterim tavsiye niteliğinde bu tarz bi arazi aracı almaya karar verdiyseniz benim...

10. H

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... Selam , Sizin'de dediğiniz gibi aracım çok bakımlıdır ,yağ değişim aralıklarına çok dikkat ettim ve periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırdım .Uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanılacak bir araç. Ön koltuklara yıpranmasın diye kendi deri döşeme...

11. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Aracımın fiyatını 20.500'e düşürdüm ,bilginize ...
  12. H

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... Merhaba ,ilanımı inceleyin ,99 Terrano II dizel ,klimalı fiyatı konuşuruz ,aracım hiç masrafsız ve bakımlıdır,kazası ,darbesi boyası dahi yoktur , arazi'de hiç kullanılmadı.33330425 no'lu ilan numarası ile www.sahibinden.com sitesinde.

13. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık aracımın ön tamponunda küçük bir çatlak var resimlerde görünüyor , oto king 100 TL'ye onarıyor ama vaktim olmadığından götüremedim 2-3 saatlik bi işlem 'miş ...
  14. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Soran arkadaşlar için ;Lastikler Resimlerde eski gibi görünüyo kirli olduğundan ama daha 1 yıl önce alındı 10000 km bile olmadı yakından bakınca daha iyi anlaşılır diş derinlikleri ,
  15. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık 33330425 no'lu ilan numarası ile www.sahibinden.com sitesinde daha fazla resim görebilirsiniz .Saygılar .

16. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Sayeniz'de reytinglerim tavan yapmış, teşekkür ederim walla ,eksik olmayın stand up'lara devam edin "GÜNCEL"leyerek :D :D
  17. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Araç fazlalığından satıyorum zaten o bakımdan takas düşünmüyorum, sadece nakit satıyorum.Ciddi müşteri olanlara'da ciddi indirim yapıcam..
  18. H

2.S A H İ B İ N D E N KAZASIZ, ÇOK TEMİZ TERRANO II 5 KAPI güncel,

19. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Bir önceki açıklamamda yazmayı unutmuşum , aracın km 'si : 178500'dür ve fiyat olarakta 21500 TL olarak düşünmekteyim ,pazarlık halinde fiyat yeniden değerlendirilir .Bilginize...
  20. H

Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık Arkadaşlar kimse ile polemiğe girmeye niyetim yok ve zaten buna vaktimde yok, ne kontör dolandırıcısıyım :) ne'de galerici ....İstanbul ünv.İktisat fak.mezunuyum. İstanbulun çeşitli AVM'lerinde Daily Fresh markalı bardakta mısır satış noktalarının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri