Arama sonuçlarınız

1. PrometheusTR

Kia / Asia Motors Rocsta

Tesadüfen internette gördüğüm bir araç Rocsta. 1990-1998 seneleri arasında Güney Kore tarafından üretimi yapılmış. Mazda motoru ve Mazda şanzumanı taşımakta. Rocsta'nın modelleri; Rocsta 1.8 DX Hard Top Rocsta 1.8 DX Soft Top Rocsta 2.2 Rocsta 2.2 4WD Rocsta 2.2 D Soft Top Rocsta 2.2 Diesel...

2. PrometheusTR

Canon Eos 550 D+18-55 Kit Lens+Çanta+4gb Hafıza Kartı

Ynt: Canon Eos 550 D+18-55 Kit Lens+Çanta+4gb Hafıza Kartı Aynı ekipmanlarla 350D satıyordum (ekstradan 50mm f1.8 ile birlikte), toplamına 800 istemiştim satamadım. Tek tek satınca 900'e sattım :)
  3. PrometheusTR

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ben de istiyorum CJ ::)

4. PrometheusTR

Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine Fotoğrafçılık çok zevkli bir o kadar da pahalı bir hobidir. Genel hatlarıyla bilgi vereyim size. "Objektifi çıkan makina"dan kastettiğiniz SLR makinalardır, dijital olanlarına da DSLR denir. Bu makinalarda objektiften vizöre ve sensöre görüntü ayna yoluyla...
  5. PrometheusTR

Niva almak istiyorum yorumlarınızı beklerim

Ynt: Niva almak istiyorum yorumlarınızı beklerim Kuzenle ben de ortak 4x4 almak istiyoruz. İkimizin de binek aracı var o yüzden konfor aramıyoruz. Ucuz, modifiyeye uygun ve az yakan (Suzuki'den sonra en az yakan Niva sanırım, malum abileri çok yakıyor :) ) bir araç arıyoruz. Niva mantıklı...

6. PrometheusTR

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Niva'ların fiyatları neden bu kadar yüksek? Bu aralar piyasa mı yüksek yoksa hep mi böyleler?

7. PrometheusTR

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım bu tente olayına aklım ermiyor, kışın soğuk olmuyor mu? ???
  8. PrometheusTR

Kişisel Galeri (PrometheusTR)

Ynt: Kişisel Galeri (PrometheusTR) teşekkürler :)
  9. PrometheusTR

Bir MTV hikayesi

Ynt: Bir MTV hikayesi yani 70 80 model araçlara 800 TL vergi ödeniyor normalde öyle mi?? CJ sevdası başlamadan bitti :)

10. PrometheusTR

Saat problemi

Yerel saatle forum saatim tutmuyor, benim saatin pili etmiş heralde :P Hadi aradaki fark tam saat olsa anlayacağım da, "41 dakika" fark var sistemle bendeki saat arasında. Meridyene duyarlı bir forumumuz olduğunu bilmiyordum vallahi ;D Bu saati nasıl kuracağım hakkında fikri olan var mı? ::)

11. PrometheusTR

Ynt: Kişisel Galeri (PrometheusTR) .
  12. PrometheusTR

Ynt: Kişisel Galeri (PrometheusTR) zorla oldu gibi ama olsun :D teşekkürler ;D

13. PrometheusTR

Bir MTV hikayesi

Ynt: Bir MTV hikayesi Sormak istediğim bir şey var; 4200cc 'li 77 78 vs model bir CJ, bir alt vergi diliminden vergi ödese bile bugünkü listeye göre yıllık 876 TL vergi ödüyor. Cidden bu böyle mi? Birisi ilanının altına yıllık vergisi "120 TL" yazmıştı. O nasıl oluyor?
  14. PrometheusTR

Ynt: Kişisel Galeri (PrometheusTR) .
  15. PrometheusTR

Ynt: Kişisel Galeri (PrometheusTR) küçültürken bazılarında çözünürlük kaybı oluşmuş, tekrar uğraşamadım :(

16. PrometheusTR

Eski galerimdeki link'ler ölmüş, uzun zaman olduğu için de mesajımı düzenlememe izin vermiyor sistem bu sebeple yeniden yüklüyorum fotoğraflarımı. Kusuruma bakmamanızı temenni ederim :)
  17. PrometheusTR

Kişisel Galeri (Peliss)

Ynt: Kişisel Galeri (Peliss) sonbahar daha bitmedi, bulursunuz eminim ki bir şeyler :)
  18. PrometheusTR

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mutlu bayramlar Ankara :)

19. PrometheusTR

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mutlu bayramlar :)
  20. PrometheusTR

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu

Ynt: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu bir Fenerbahçeli olarak bu kadar detay bilmiyordum, teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR