Arama sonuçlarınız

1. hanrytr

CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi

Ynt: CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi evet ugur bey haklısınız benımde aslında evımın onundekı otoparkım guvenlı ama yınede ıcerısınde hıcbırsey bırakmamalıyım sanırım... ddıgım koltuklar hedıye geldı sevındım aslında en azından bır masraftan kurtuldum...hardtop konusunda cj5 ıcın orjınal...

2. hanrytr

Ynt: CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi tekrar merhaba bugun bır arkadasım yenı arabama hedıye olarak 1 cift monza yarıs koltugu hedıye etmıs durumda:( malesef dıyorum cunku ben sızın onerınızden sonra bestop koltuk bakıyordum ama arkadasımda daha once yarıs koltuklarına baktıgım ıcın bana jest...
  3. hanrytr

Ynt: CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi ugur bey tesekkure derım arabayı bugun ustume aldım ve ıslemlere basladım ıc dosemesı kotu durumda aslında kotu degıl ama koltuklar cok yuksek ve cok yer kaplıyor bende 1.95 cm boyunda oldugum ıcın bu doseem ıle arabayı kullanmam ımkansız sanırım oncelıkle...

4. hanrytr

Ynt: CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi evet motor orjınal onerılerınız ıcın tesekkur ederım yenı onerılerınızı beklıyorum ugur bey
  5. hanrytr

Ynt: CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi ugur bey bılgı ıcın tesekkur ederım hemen ıncelıyorum sımdı sehır ıcı kullanım yapacagım ıcın sanırım33 lastık daha uygun olucaktır sızın onerınız nedır:)

6. hanrytr

Ynt: CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi arkadaslar onerısı olan varmı acaba? tesekkurler

7. hanrytr

Arkadaslar yenıden herkese merhaba, arabam icin artık yavas yavas gerekli parcaları temin etmeye baslıyorum .. öncelikle sorum koltuk konusunda olucak .ben bıraz fazla uzun boylu oldugum icin suanda aracın uzerınde bulunan koltukları degıstırmem gerektıgıne karar verdım... ınetrnetten yaptıgım...
  8. hanrytr

Willys Ararken CJ5 Alındı

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı orkun bey yanıt ıcın tesekkur ederım evet tentem bestop sahıbı yaklasık 5000 usd odemıs bundan ıkı sene once tente ıcın faturasınıda gosterdı bana ufak tefek yerlerınde sorunları vara ama ben halledıcem onlarıda onerıleernız ıcın tesekkur ederım
  9. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı dronder oneri icin tsk ler.. aracımı şimdilik sehır ıcı kullanım ıcın dızayn edecegımden en uygun lastik ve jant boyutu sızce ne olmalı onerıde bulunabılırmısınız? teesekkurler

10. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı sımdı bır kac konuda sızden yardım rıca edıcem.. aracım ıcın bır hard top yaptırmayı dusunuyorum bunu en uygun fıyatla nerden yaptırabılırım ayrıca jant ve lastıklerıde degıstırmek ıstıyorum yıne en uygun bulabılecegım yer konusunda bılgı verısenız sevınırım ve...

11. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı orkun mustafa denız hepınıze cok cok copk tesekkur ederım sağolun arkadaslar aracımla ılgılı tum calısmalarımı fotograflayıp burda sızlerle paylasıocam onerıler dogrultuusunda aracımla ılgılı ıslemlere ctesı baslıyorum sızlerınde onerılerını beklıyorum...artık bır...
  12. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı evet zaten suanda bu arabayı aldıysam bu sıtedekı ilgili ve bılgılı kısıler sayesınde....herkes cok ama cok tesekkur edıyorum arabamı ıstedıgımız sekle getırınce bende tum gezılerde sızın yanınızda olmayı cok ıstıyorum ama oncee arabamı ıstedıgımız sekle...

13. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı goktug bey bunların hepsını yapacagımı hayal etmek bıle ınanılmaz guzel arac hıdrolık dıreksıyonlu degıl ben sızın yazdıklarınızın sımdı bılgısayardan cıktısını alıyorum ve hepsını ustamla tek tek konusacagım ayrıca arabam lpg lı
  14. hanrytr

Ynt: Willys Alıyorum Lütfen Yardım ugur bey cok tesekkur ederım 29 yasındayım ve bu yasıma kadar cocuklar gıbı sevındıgımı hıc hatırlamıyordum takii bugun arabamı alana kadar... sımdı sıra geldı arabamı ıstedıgım sekıle getırmeye ama tabıkı yavas yavas:) sızlerın onerılerını beklıyorum
  15. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı GOKTUG BEY tum yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım, benım aracı kullancagım yer oncelıkle sehır ıcı sonrasında sızlerle tanısıp doga ve maceralı gezılere katılmak, ama dedıgım gıbı oncelıkle amacım sehır ıcınde kullanmak bu konuda onerılerınızı alabılırmıyım

16. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı arkadaslar herkese yenıden merhaba...sızın onerılerınız ve bılgılerınız dogrultusunda bugun yenı arabama kavusmus bulunuyorum arabam 1978 MODEL BIR CJ5 Vites Tipi: Düz Vites Yılı: 1978 Silindir Hacmi: 2499 cm³ Yakıt Tipi: Benzin Motor gücü: 100 BG (74 KW)...
  17. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı evet sızın bahsettıgınız ozellıkler aracta mevcut, ben sımdı cj 5 ın alım ıslemlerı ıcın harekete gecıyorum bılgıler ıcın cok tesekkur ederım aracımı aldıgım zaman ılk ıs olarak burda sıze sukranlarımı yazıcagım ve arabamın resımlerını ekleyecegım cok ama cok...
  18. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı yanıtlarınızın size cok tesekkur ederım sanırım sızın bu onerılerınızden sonra cj 5 e daha yakın duruyorum bu arada cj5 ın yılını yanlıs yazmısım 78 model bır arac 2499 motor hac mı gozukuyor sanırım bu araca daha yakınım baska onerınız varmı gercekten cok...

19. hanrytr

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı arkadaslar verdgınız yanıtlar ıcın hepınıze ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum... elımde ıkı tane secenek var aslında henuz wıllys ı tam anlamı ıle almadım ıkıncı secenek de cj5 74 model dmo cıkıslı bır arac... sızce hangısı benım kullanımım ıcın daha uygun .. bu...
  20. hanrytr

aRKADASLAR MERHABA BEN YILLAR SONRA BUGUN COCUKLUK HAYALIM OLAN 64 MODEL BIR WİLLYS SAHIBI OLDUM ANCAK TECRUBELI ARKLADASLARDAN BIR KAC KONUDA YARDIM TALEBIM OLUCAK ONCELIKLE ARACIMLA ILGILI BIRAZ BILGI AKTARIYIM SIZLERE: UZERINDE 1600 FORD MOTOR VAR CIMALI TENTESI VAR AYRICA KAPORTA IYI...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.