Willys Ararken CJ5 Alındı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hanrytr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,171

Ynt: Willys Alıyorum Lütfen Yardım

O zaman aracın yürüyen aksamından başlayabilirsin. Kafanın rahat etmesini istiyorsan 4 tekeri söktür aks bilyaları diff bilyaları ve dişlileri keçeler, rotlari kafa istavrozları, şaftlar ve istavrozları komple bir baktır. Sonra en önemlisi frenler, hortumları kontrol et sızıntı patlak çatlak varmı, westinghouse yoksa taktır ucuz birşey, çok rahat edersin. Sonrasında şanzıman, motor, ve diferansiyellerin yağlarını değiştir. Hidrolik yağına bak. Aracı bir rot balans ayarına sok. Direksiyon sistemide önemli kutuya baktır, hidrolik direksiyon mu değil mi ona göre ayrı işler var. Göstergeler çalışıyor mu? Hararete dikkat et. LPG takılı ise daha dikkat. Radyatör suyu eksiliyor mu, peteklerin arası açık mı. walla canım çekti ya, sen gönder ben bakarım burada :D

Ynt: Willys Alıyorum Lütfen Yardım

ugur bey cok tesekkur ederım 29 yasındayım ve bu yasıma kadar cocuklar gıbı sevındıgımı hıc hatırlamıyordum takii bugun arabamı alana kadar...
sımdı sıra geldı arabamı ıstedıgım sekıle getırmeye ama tabıkı yavas yavas:smiley:
sızlerın onerılerını beklıyorum

Ynt: Willys Ararken CJ5 Alındı

goktug bey bunların hepsını yapacagımı hayal etmek bıle ınanılmaz guzel
arac hıdrolık dıreksıyonlu degıl ben sızın yazdıklarınızın sımdı bılgısayardan cıktısını alıyorum ve hepsını ustamla tek tek konusacagım ayrıca arabam lpg lı

önünüz çok açık ve yapacaklarınızda:smiley:
şanslısınız ki bu sitede size örnek ve destek olacak çok cj ci var...

size hem hayırlı olsun hem de kolay gelsin...

gezilerde tanışmak dileğiyle...

evet zaten suanda bu arabayı aldıysam bu sıtedekı ilgili ve bılgılı kısıler sayesınde....herkes cok ama cok tesekkur edıyorum arabamı ıstedıgımız sekle getırınce bende tum gezılerde sızın yanınızda olmayı cok ıstıyorum ama oncee arabamı ıstedıgımız sekle getırmelıyız sızlerın onerılerı sayesınde tabıkı
tekrar benı aydınlatan bana yol gosteren herkese cok tesekkur ederım ..
ben sımdı mesaım bıtıg ıcın ısyerımden ayrılıyorum ama lutfen aklına onerı gelenler buraya onerılerını yazarlarsa bende eve gıttıgımde bunlardan yararlanabılırım...
en kısa zamanda gezılerınızde yanınızda olmak dılegı ıle...

Hayırlı olsun, doğru yoldan başladınız ;D
... darısı diğerlerinin başına ;D

Motoru numaranızın içersindeki C veya E harfinden motorunuz 4.2'mi 3.8'mi olduğunu anlarsınız.

orkun mustafa denız hepınıze cok cok copk tesekkur ederım sağolun arkadaslar aracımla ılgılı tum calısmalarımı fotograflayıp burda sızlerle paylasıocam onerıler dogrultuusunda aracımla ılgılı ıslemlere ctesı baslıyorum sızlerınde onerılerını beklıyorum...artık bır cj ci dostunuz daha var)

sımdı bır kac konuda sızden yardım rıca edıcem..
aracım ıcın bır hard top yaptırmayı dusunuyorum bunu en uygun fıyatla nerden yaptırabılırım
ayrıca jant ve lastıklerıde degıstırmek ıstıyorum yıne en uygun bulabılecegım yer konusunda bılgı verısenız sevınırım
ve son olarak arabamı guvenle goturebılecegım teslım edebılecegım sızlerın daha once araclarınızı goturup memnun kaldıgınız referans olabılecegenız servıslerın bılgılerını yollarsanız cok sevınırım
sımdıden tesekkurler.

istanbul maslak Atilla ustaya götür derim...
ulaşım ve iletişim bilgilerini servisler bölümünde bulabilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13178.0

dronder oneri icin tsk ler..

aracımı şimdilik sehır ıcı kullanım ıcın dızayn edecegımden en uygun lastik ve jant boyutu sızce ne olmalı onerıde bulunabılırmısınız? teesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri