Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman aracın yürüyen aksamından başlayabilirsin. Kafanın rahat etmesini istiyorsan 4 tekeri söktür aks bilyaları diff bilyaları ve dişlileri keçeler, rotlari kafa istavrozları, şaftlar ve istavrozları komple bir baktır. Sonra en önemlisi frenler, hortumları kontrol et sızıntı patlak çatlak varmı, westinghouse yoksa taktır ucuz birşey, çok rahat edersin. Sonrasında şanzıman, motor, ve diferansiyellerin yağlarını değiştir. Hidrolik yağına bak. Aracı bir rot balans ayarına sok. Direksiyon sistemide önemli kutuya baktır, hidrolik direksiyon mu değil mi ona göre ayrı işler var. Göstergeler çalışıyor mu? Hararete dikkat et. LPG takılı ise daha dikkat. Radyatör suyu eksiliyor mu, peteklerin arası açık mı. walla canım çekti ya, sen gönder ben bakarım burada
ugur bey cok tesekkur ederım 29 yasındayım ve bu yasıma kadar cocuklar gıbı sevındıgımı hıc hatırlamıyordum takii bugun arabamı alana kadar...
sımdı sıra geldı arabamı ıstedıgım sekıle getırmeye ama tabıkı yavas yavas
sızlerın onerılerını beklıyorum
goktug bey bunların hepsını yapacagımı hayal etmek bıle ınanılmaz guzel
arac hıdrolık dıreksıyonlu degıl ben sızın yazdıklarınızın sımdı bılgısayardan cıktısını alıyorum ve hepsını ustamla tek tek konusacagım ayrıca arabam lpg lı
evet zaten suanda bu arabayı aldıysam bu sıtedekı ilgili ve bılgılı kısıler sayesınde....herkes cok ama cok tesekkur edıyorum arabamı ıstedıgımız sekle getırınce bende tum gezılerde sızın yanınızda olmayı cok ıstıyorum ama oncee arabamı ıstedıgımız sekle getırmelıyız sızlerın onerılerı sayesınde tabıkı
tekrar benı aydınlatan bana yol gosteren herkese cok tesekkur ederım ..
ben sımdı mesaım bıtıg ıcın ısyerımden ayrılıyorum ama lutfen aklına onerı gelenler buraya onerılerını yazarlarsa bende eve gıttıgımde bunlardan yararlanabılırım...
en kısa zamanda gezılerınızde yanınızda olmak dılegı ıle...
orkun mustafa denız hepınıze cok cok copk tesekkur ederım sağolun arkadaslar aracımla ılgılı tum calısmalarımı fotograflayıp burda sızlerle paylasıocam onerıler dogrultuusunda aracımla ılgılı ıslemlere ctesı baslıyorum sızlerınde onerılerını beklıyorum...artık bır cj ci dostunuz daha var)
sımdı bır kac konuda sızden yardım rıca edıcem..
aracım ıcın bır hard top yaptırmayı dusunuyorum bunu en uygun fıyatla nerden yaptırabılırım
ayrıca jant ve lastıklerıde degıstırmek ıstıyorum yıne en uygun bulabılecegım yer konusunda bılgı verısenız sevınırım
ve son olarak arabamı guvenle goturebılecegım teslım edebılecegım sızlerın daha once araclarınızı goturup memnun kaldıgınız referans olabılecegenız servıslerın bılgılerını yollarsanız cok sevınırım
sımdıden tesekkurler.