Arama sonuçlarınız

1. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

Ynt: YENİ NESİL FJ CRUISER Mesaj Başlığın da yaşanan sıkıntının kaynak sebebini anlatmıştım forum kullanıcılarından tekrar özür dilerim.Sanırım sayın moderatörümüz bu konuda kolaylık sağlayacaktır.Gelelim kaldığımız noktaya.Aslında çokta uzun olmayan bir çalışma sonrasında dünya off road...

2. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

Ynt: YENİ NESİL FJ CRUISER İbrahim abi sorma daha bu kadar değil iyi bir çalışma yapıyodum ki :D küçük oğlum su içmeye kalktığımda biraz kurcalamış.hemen düzeltilip gönderilecektir.
  3. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

sdfh

4. bernardelli

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Yapan ustanın emeğine yapılmasına vesile olan araç sahibininde sabrına saygı duyuyorum.Güle güle kullanın...
  5. bernardelli

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Saygı duyulması gereken bir emek karşıtı.Ellerinize sağlık

6. bernardelli

VX 100 Değişime Uğruyor

Ynt: VX 100 Değişime Uğruyor Faruk abi muhtemelen harika bir oyuncak olacak en kısa zamanda bizzat Ahmet abinin yanındayım.Kolay gelsin.

7. bernardelli

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Cihan abi selam, Senin yorumlarını gerçekten çok dikkatli şekilde inceliyorum.Çünkü bende vx 100 alacak olsam danışacağım kişilerin başında gelirsin.Bilgine en önemlisi aracınla yaşadığın tecrübelerine dayanaraktan sana sorulması kanaatindeyim.Tabiki başımızdan geçen...
  8. bernardelli

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Selamlar Oğuzhan bey, Bende sizin gibi avcılıkla ve balıkcılıkla uğraşıyorum.Aynı sizin gibi bir arayış içersinde uzunca zaman araştırma yapıp sizin konunuza yorum getiren Çağlar beyden bile bizzat yardım istedim.Bizim yaptığımız spor genelde off road yapılan...
  9. bernardelli

1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded) Abi aracınız bir çok kişinin hayalini süslediği gibi benimde gözde araçlar katagorime girdi.Gerçekten iyi uğraş,zaman,maddiyat gerektiren bir iş.Bunların hepsini bir araya getirmiş olmalısınız ki ortaya ....... cı dünya harikası çıkmış.Kazasız belasız...

10. bernardelli

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Allah kaza bela göstermesin.

11. bernardelli

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80 Hayırlı olsun darısı basımıza..
  12. bernardelli

Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser)

Ynt: Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser) Tek kelimeyle harika diyebilirim.Allah Kazasız belasız binmenizi nasip etsin.

13. bernardelli

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Yaptığınız emekler gerçekten karşılığını vermiş.Çok harika bir arac olmuş.Kazasız belasız günler dileği ile.
  14. bernardelli

LC Sevmek için Bir Neden Daha

Sevgili forum kullanıcıları Lc sevenler için sanırım bir neden daha var artık. http://www.youtube.com/watch?v=DGI_pQCAE2w&feature=related
  15. bernardelli

99 Landcruiser vx100

Ynt: 99 Landcruiser vx100 Merhabalar Özay Bey, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Lc konusunda benden daha iyi ve daha doğru bilgi vereceğine emin olduğum arkadaşlarımız abilerimiz var.Toyoto Başlığı altında tartışılan konuları inceler iseniz size yardım edecek fikir verecek konulara rahatlıkla...

16. bernardelli

Araç Arıyorum

Merhaba Saygı Değer Forum Kullanıcıları. Uzun zamandır Toyota lx 450 - Veya Vx 80 araç arıyorum.İstediğim şartlarda Tr de bulunması biraz zor ama yardımcı olursanız sevinirim gören duyan bilen veya rastlayan olursa; Vx 80 97 veya üstü Dizel Düz vites Veya benzin düz vites. Lx 450 Farketmez :)...
  17. bernardelli

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Allah Peygamber sabrı vermiş Ali bey size.Ben çatladım nerdeyse. saygılar.
  18. bernardelli

Araç arıyorum.

Ynt: Araç arıyorum. Selamlar. Uzun zamandır araştırma yaptım fakat gerçektek 80 kasa benim istediğim özelliklerde yok.Kıbrısta bir araç buldum onu bugün sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim.Tabiki araç yakından bakılacaktır.Artı olarak bu aracın bana 6 aydan 6 aya 1 milyar gibi masrafı olacak...

19. bernardelli

Araç arıyorum.

Merhabalar Saygıdeğer forum kullanıcıları. Uzun süredir yapmış olduğum araştırmalar beni sonunda Lc vx 80 - Lc Lx450 ye getirdi.Sizlerden küçük bir isteğim var.Eğer değerli zamanınızdan kısıtlı bir bölüm ayırıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim.İstediğim araç LC VX 80 veya Lc LEXUS450 Her...
  20. bernardelli

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... Osmancım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Bu aracı aldığına emin ol pişman olmayacaksın.Pick uplar içinde navara hariç en geniş aracı aldın.Pick up larda zaten en büyük dezavantajlardan biridir.Bu araç seni gerçekten doyuracaktır.Özel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR