Arama sonuçlarınız

1. Aksel

zj için mercekli zenon far

Ynt: zj için mercekli zenon far sayın kyenipazar hazır yokki zj ye göre mercekli far olsa keşke................................

2. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far güzel olmuş...ellerine sağlık fakat mühendis arkadaş içindeki merceği fransadan getirdi...... seninki sanırım biraz büyük mercekler..... dur bakalım yapalaımda görelim hep beraber....
  3. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far yok mühendis arkadaşla ben yapmaya çalışıyorum..........

4. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far hayırlı olsun,farlarda bakalım ne olacak........
  5. Aksel

selam arkadaşlar kendi arabam için MERCEKLİ zenon far yaptırıyorum.haftaya biter sanırım....eğer sorun çıkmazsa sizede tavsiye edebilirim yapacak kişiyi....... saygılar..

6. Aksel

ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu

Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu kadıköy de akman jeep var mustafa akman bu işin ustası ve fazla ücret almıyor......... ve işi çok iyi biliyor gerekirse adımı verin yardımcı olur... aksel

7. Aksel

GOLDMASTER NAV-501 5"TFT EKRAN NAVİGASYON CİHAZı 2002 grand cherokee de nereye

Ynt: GOLDMASTER NAV-501 5"TFT EKRAN NAVİGASYON CİHAZı 2002 grand cherokee de nereye ben dikiz aynasının yanına taktım hem görüşü engelemiyor,bence dikiz aynanın yanına vantuzlayın
  8. Aksel

Over Drive Düğmesi

Ynt: Over Drive Düğmesi teşekkürler, ama ben servise gitmeden nasıl halledebilirim onun peşindeyim çünkü kalorifer peteği değişti sonra bu arıza çıktı meydana,fişleri kontrol ettik takılı neyse gende teşekkürler....
  9. Aksel

Over Drive Düğmesi

selam arkadaşlar bende zj 4,ı lsredo var 2-3 gündür o.d. düğmesi çalışmıyor,lambası yanmıyor, rolesi nerde bulamadım,veya ne yapmak gerekir..servise gitmek istemiyorum....yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler,saygılar aksel

10. Aksel

Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş

Ynt: Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş ben normal viteste ayağım az frende çok indim şimdiye kadar hiç kaymadı, ama hızlı inersen ne olur bilmem sen genede yavaş inmeye bak saygılar.

11. Aksel

lpg yi söktürdüm

Ynt: lpg yi söktürdüm 2008 yılının eylülünde taktırdım yanlış yazmışım......
  12. Aksel

lpg yi söktürdüm

selam arkadaşlar bende 94 zj laredo var 1998 yılının eylül de arabama atıker taktırdım 2300 tl vererek fakat takıldığından beri ne sarsıntı bitti ne randıman verdi hiç ustalardan çıkabildim ve en sonunda arabaya atıker i takan ustaya gittim oda değiştirmiş zaten başka markaya geçmiş....makinaya...

13. Aksel

Atiker sıralı LPG V8 Hk.

Ynt: Atiker sıralı LPG V8 Hk. selam arkadaşlar bende 2008 in 9 uncu ayında atıker taktırdım bence önemli olan ustalık istediğn kadar markası iyi olsun ustalık bir işe yaramadıktan sonra uğraştırıyor beni 2-3 ay uğraştırdı ne titreme bitti nede sarfiyat fakat üst üste atıker e mail geçince...
  14. Aksel

94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak.

Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak. tavan döşemesi içinde sana önerebilceğim benimde aynı sorun vardı bir usta buldum,200 tl ye yaptırdım orjinalden farkı yok..... istersen telefonumu verebilirim. kendim yapayım dedim olmuyor......en iyisi usta ya yaptırmak selamlar
  15. Aksel

Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen kılıç bey arabanın solunda ve sağında ufak sinyaller var demişsin avrupa montajları için benimki orjinal amerikan laredo fakat sağda ve solda sinyallaer mevcut demekki değişiyor export için yazıyor sol kapıda......

16. Aksel

ZJ Hararet Problemi!

Ynt: ZJ Hararet Problemi! bencede termostatın orjinal olmasındandır................... 90 derece de açıyor benimki ve sorun çözüldü conta yakması zor bu arabaların....saygılarımla
  17. Aksel

ZJ Hararet Problemi!

Ynt: ZJ Hararet Problemi! selamlar arkadaş bendede aynı problemler vardı,termostatı değiştirttim,su devirdaimi sorun çözüldü, fakat bizim arabalarda hararet aşırı çıktığı zaman motor kendini kitliyor.....yani daha fazla ısınmasın diye...bence sen birdaha baktır.zj ler kolay kolay motor kapağı...
  18. Aksel

satılık cj-8 kısa kasa çok temiz

Ynt: satılık cj-8 kısa kasa çok temiz tamam teşekkür ederim ruhsatta cj-8 yazıyor ama

19. Aksel

Ynt: satılık cj-8 kısa kasa çok temiz sahibinden com a da koydum ilanı (24240153) yardımlarını bekliyorum saygılar
  20. Aksel

selam arkadaşlar dayımın cj-8 kısa kasa var satıyor ve bende yardı istedi bende bu siteye üye olduğum için burada satmayı uygun gördüm,resimleri alttadır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR