Arama sonuçlarınız

1. vision

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) katılıyoruz fakat cuma akşamı orda olucaz büyük ihtimal. cuma günü 17.00 gibi çıkmayı planlıyoruz istanbuldan. cuma günü gidecek olan varsa konvoy halinde gidebiliriz. kampta görüşmek üzere..

2. vision

7'' veya 8'' yukseltme kiti arıyorum cheeroke xj için

Ynt: 7'' veya 8'' yukseltme kiti arıyorum cheeroke xj için bence 8" çok fazla sanayiden çıkamazsınız sorunların yüzünden
  3. vision

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI dışıda güzelmiş içide. begendim

4. vision

cherokee 2.1tdı

Ynt: cherokee 2.1tdı doğru 500-600 arası yakar 4.0 lar ama verdiği zevk paha biçilemez :)
  5. vision

xj için sis farı

Ynt: xj için sis farı önlere hella comet 550 yanlarada ff75 tercih ettim inşallah başarılı olur

6. vision

xj için sis farı

Ynt: xj için sis farı hella da çok yuvarlak model var. ben dikdörtgen olanlardan istiyorum ama sadece clasic modelini bulabildim. bildiğiniz model adı yada model numarası varsa çok iyi olur

7. vision

xj için sis farı

merhaba, aracıma sepet yaptırıyorum, hangi sis farını önerirsiniz ?
  8. vision

OFF-ROAD'culara Çevre ve orman bakanlığından yasak geliyor

Ynt: OFF-ROAD'culara Çevre ve orman bakanlığından yasak geliyor bu memlekette yasaklar artık ilginç gelmiyo >:(
  9. vision

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum sigorta firmasında bi kağıt alıp vergi dairesine gideicem yarın. Senelik 1400 TL cicarı yaklasık 400 TL geri iadesi olucakmış

10. vision

XJ Motorlu Taşıtlar Vergisi ?

Ynt: XJ Motorlu Taşıtlar Vergisi ? teşekkürler..

11. vision

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum tüh :-\
  12. vision

Fransız Tasarımcıdan Meseleye Farklı Bir Bakış

Ynt: Fransız Tasarımcıdan Meseleye Farklı Bir Bakış ilk resimde yanları kapanıyo gibi. ilginç bi tasarım..

13. vision

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum peki ödedikten sonra yapsak bu işlemi acaba yarısını geri verirler mi ? :)
  14. vision

Los Angeles den Sesleniyorum

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum yanlış yapma turuncuları giydirirler :D
  15. vision

Ynt: XJ Motorlu Taşıtlar Vergisi ? 99 model ltd

16. vision

bazı arkadaşların yazılarında araclarının vergisini 200 küsür yazdıklarını gördüm fakat benim aracda 1098 TL çıkıyo hangisi doğrudur?
  17. vision

XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim?

Ynt: XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim? bende bitane kasko firmasına sordum ruhsatı faksladım banada 2.350 TL dediler kesintisiz. 99 model arac ama baya bi fark var sanırım
  18. vision

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum benim araçta 6 aylık 1098 TL çıkıyo. 200 küsür nasıl oluyo bu araçlar. aracım 99 model

19. vision

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz? XJ SAHİBİ NİCKİ MODELİ ve RENGİ BULUNDUĞU ŞEHİR. 1- Özgür ŞENYURT ozgursenyurt 88 / kırmızı Ankara 2- Fatih YILDIRIM tanyolu...
  20. vision

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR