Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir arkadaşıma ait olan motosikleti defender alacağımız için satıyoruz. bilgiler ve resimler aşağıda..
1997 model KTM EGS-E LC4 620cc 52 ps. üzerinde 400 km yapmış metzeler %30 offroad %70 asfalt lastiği vardır. motor durumunda herhangi bir sorun yoktur. orjinal 39000 km. land rover defender...
Ynt: Sakarya'da Offroad Parkurunu Boş Bulunca..
evet o ilk battığım yerden kırmızı cj çıkaramadı beni sağolsun haldun abi(sokrat gandiya) el attıda çıktık.
fakat en son öyle bir yere battımki kapıyı bile açıp çıkamadım aracın içinden. kırmızı cj oradan beni nasıl kurtardı ben bile hayret...
Ynt: Sakarya'da Offroad Parkurunu Boş Bulunca..
müsait olursam kesinlikle katılmak isterim. pürenliye çıktım ama kardüzü daha göremedim inşallah beraber çıkarız.
Ynt: Soğucak Gezisi 3H Otomotiv (YarımcaSanayi Esnafı) ( 21 Mart 2010 )
eğlenceli bir gezi olmuş emeğinize sağlık. havanın sıcak olmasıyla cjleri üstü açık görmek çok güzel.
cumartesi iş yoğunluğundan dolayı seyirci özel etabını kaçırdık. pazar sabahı iki araç (cj6,cj7) düzceden o gün yapılacak orman etabını izlemek için çıktık. fakat ralli misali olan yarış pek keyif vermiyince bizde önceki gün yarışın yapıldığı alana gittik:D güzel ve eğlenceli bir gün oldu...
Ynt: Babama Hediyem...
babanıza böyle bir jest yapmanız gerçekten çok güzel, tebrik ederim. ortaya sıkı bir cj çıkacak gibi görünüyor diğer fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ynt: CJ7 Kalkışta Titreme Sorunu
debriyaj kaçırmaya başlarsa komple şemsiyeli tip olarak değiştiririm o zaman en mantıklısı öyle. şimdilik biraz titresin kalkarken napalım:)