Sakarya'da Offroad Parkurunu Boş Bulunca..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ykp81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,827

ykp81

bize heryer arazi..
cumartesi iş yoğunluğundan dolayı seyirci özel etabını kaçırdık. pazar sabahı iki araç (cj6,cj7) düzceden o gün yapılacak orman etabını izlemek için çıktık. fakat ralli misali olan yarış pek keyif vermiyince bizde önceki gün yarışın yapıldığı alana gittik:D güzel ve eğlenceli bir gün oldu. fotoğraflar aşağıda

DSCF3643.jpg

Etiketler

Ynt: sakarya'da offroad parkurunu boş bulunca..

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF3616.jpg

DSCF3619.jpg

DSCF3620.jpg

DSCF3622.jpg

DSCF3625.jpg

DSCF3626.jpg

DSCF3650.jpg

DSCF3651.jpg

DSCF3652.jpg

DSCF3653.jpg

DSCF3654.jpg

DSCF3655.jpg

DSCF3656.jpg

DSCF3657.jpg

P3280208.jpg

güzel fotoğraflar,parkur çamuru güzelmiş.
biz bu pazar gece yarısına kadar çıkamadık abant ormanlarından yollar kar ve çamur ile kapalı imiş :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

P3280210.jpg

P3280224.jpg

P3280225.jpg

P3280228.jpg

koroglu1414' Alıntı:
güzel fotoğraflar,parkur çamuru güzelmiş.
biz bu pazar gece yarısına kadar çıkamadık abant ormanlarından yollar kar ve çamur ile kapalı imiş :smiley:

bir ara bolu grubunun gezisine katılmak istiyoruz bizde. hem tanışmış oluruz:smiley:

ykp81' Alıntı:
bir ara bolu grubunun gezisine katılmak istiyoruz bizde. hem tanışmış oluruz:smiley:
havalar biraz açsın yakın zamanda güzel bir gezi düzenleyacegiz.hendek yaylaları üzerinden düzce yaylalarını gezecegiz.kardüz pürenli gibi.sakaryada oturan bir düzceli olarak sizlerinde katılmasını isterim.müsahit olursanız mutlaka beklerim.bu vesileyle tanışmış oluruz. ;)

Ynt: Sakarya'da Offroad Parkurunu Boş Bulunca..

müsait olursam kesinlikle katılmak isterim. pürenliye çıktım ama kardüzü daha göremedim inşallah beraber çıkarız.

çok eğlenmişsiniz, bu eğlencenin fotoğraflarını paylaştığınız için teşekkürler

Oradaki kırmızı cj nin sarı cj yi o çukurdan çıkaramayacağını bu forumdaki herkes tahmin eder ben hala bir teşekkür ve bir resim bekliyorum sevgiler saygılar. ??? ??? ??? ;D

sokrat gandiya' Alıntı:
Oradaki kırmızı cj nin sarı cj yi o çukurdan çıkaramayacağını bu forumdaki herkes tahmin eder ben hala bir teşekkür ve bir resim bekliyorum sevgiler saygılar. ??? ??? ??? ;D
evet o ilk battığım yerden kırmızı cj çıkaramadı beni sağolsun haldun abi(sokrat gandiya) el attıda çıktık.

fakat en son öyle bir yere battımki kapıyı bile açıp çıkamadım aracın içinden. kırmızı cj oradan beni nasıl kurtardı ben bile hayret ettim.

haldun abi senin beni kurardığın anın fotoğrafı yok maalesef arkadaş makinanın acemisi olduğu için çekiyorum sandığı birçok fotoğrafı çekememiş. sadece şu fotoğraf var.[attachment=1]

DSCF3623.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler