Arama sonuçlarınız

1. BRAVEHEART

Şanlıurfa, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi 2012

Merhaba, Geçen yıl, kısa tatilimin son gününde gidip tesadüfen açık bulduğumuz ve çok eğlenceli bir gün geçirdiğimiz Karacadağ Kayak Merkezi'ne, bu yılki kısa tatilimde en az 3 kez gitmeyi planlayarak Diyarbakır'a geldim. Geçen yıl, etrafta zerre kar olmamasına rağmen Karacadağ'da kaymaya...

2. BRAVEHEART

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Sevgili Arkadaşım ksd; Hala bana göre boş yere alınganlık yapıyorsun. YİNE DE ben size hiç gülmedim, direk size karşı "alınganlık konusunda ekolsün her zaman..." da demedim. KEŞKE; "benim nasıl anladığıma" kasıklarınıza ağrı girecek kadar...
  3. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Sayın ksd, Bu konuyu neden bu kadar mesele yaptınız anlamıyorum. Kimseyle yarışta değiliz, kimsenin kimseyi aşağıladığı da YOK. Bu kadar alınganlığa da gerek YOK ! HA konu EĞER "en iyi off-road aracı kimin" veya "en iyi off-road sürücüsü kim...

4. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları ASLINDA, 3K eski kasanın sürücüsü Yaşar Hocam, bu virüsü bize bulaştıran kişidir. İlimizde tekerinin basmadığı patika yok gibidir. Yanılmıyorsam forumun moderatörlerinden... 5K yeni kasanın avanatajı BF Goodrich T/A lastikleri, 3K eski kasada...
  5. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Videolar, hafta başında kar yağınca, Amanos Dağlarındaki Fırnız yaylasına doğru yaptığımız kısa bir kaçamak. EVET, sonuçta iş makinesinin açtığı bir orman yolu, evet yaklaşık 15cm kar var, evet lastikler kış lastiği değil... Yeni kasa 5K'da...

6. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Yeni kasa 2006 modelden, yani en azından 2006 başından itibaren piyasada olduğuna göre Grand Vitara'nın kasa değişim zamanı gelmiş gibi görünüyor. BELKİ bu yılın 2. yarısında, belki yıl sonuna doğru bayilerde yerini alabilir. Hiç ip ucu yok mu, yeni modelin en...

7. BRAVEHEART

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Yeni kasa 2006 modelden, yani en azından 2006 başından itibaren piyasada olduğuna göre Grand Vitara'nın kasa değişim zamanı gelmiş gibi görünüyor. BELKİ bu yılın 2. yarısında, belki yıl sonuna doğru bayilerde yerini alabilir. Hiç ip ucu yok mu, yeni...
  8. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Delikanlı adam babasına arabasını satmaz !!! Anahtarı ve ruhsatını can-ı gönülden isteyerek verir. ;) HA, yeni 4x4 almak için babadan destek istenebilir. Bu ayrı bir konudur ve delikanlılıkla ilgisi yoktur...
  9. BRAVEHEART

Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması

Ynt: Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması Ben de.... Belki bir gün.... İNŞALLAH....

10. BRAVEHEART

ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011

Ynt: ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011 İNŞALLAH, önümüzdeki sömestir (yarı yıl) tatilinde bol-bol kar yağar da, geçen yılki bu güzel anları tekrarlarız...

11. BRAVEHEART

2006 ve üstü modeller nasıldır?

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25755.0 Şu konuya baktınız mı? Yeni kasa hakkında 10 sayfalık konu. Yeni kasanın 1.9 DDiS motorlu olanı için açılmış bir konu olsa da; yapılan periyodik bakımlar, yağ vs değişimleri, olası modifikasyonlar, vb...
  12. BRAVEHEART

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz ASLINDA en iyisi; 4 adet uygun bijon aralığı, sayısı vb ölçütlerde ve kaliteli 16" jant alıp BF Goodrich 235/70R 16 T/A lastiklerini bu jantlara geçirip, istenildiğinde lastikleri jantlarıyla birlikte değiştirmek. 01.Nisan-30.Ekim arası...

13. BRAVEHEART

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Aynı mesajı her G.V 1.9 DDiS gördüğünüz konuya yazmışsınız... Ahhh Ah, ön ve arka diferansiyelde, istenildiğinde manuel devreye sokulup-çıkarabilen %100 kilit olsaydı TAM SÜPER OLURDU KANIMCA [Gaffur ;) ] Orta difereansiyel LSD mi bilmiyorum AMA çalışma...
  14. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Ahhh Ah, ön ve arka diferansiyelde, istenildiğinde manuel devreye sokulup-çıkarabilen %100 kilit olsaydı TAM SÜPER OLURDU KANIMCA [Gaffur ;) ] Orta difereansiyel LSD mi bilmiyorum AMA çalışma sistemi LSD'ye benziyor. Normalde, yani arazi vitesi 4H konumunda iken...
  15. BRAVEHEART

grand vitara yükseltme sonrası direksiyon problemi

Ynt: grand vitara yükseltme sonrası direksiyon problemi YENİ Grand Vitara'lar için uygulanabilir birkaç markanın yükseltme kitinin hiçbirinde o dediklerinizden YOK sanırım :-\ ::) :( Başka bir konuda Sayın Mustafa Dilek'in paylaşıma sunduğu linkde yer alan Rocky Road 2,125" Lift Kit ilgimi...

16. BRAVEHEART

grand vitara yükseltme sonrası direksiyon problemi

Ynt: grand vitara yükseltme sonrası direksiyon problemi Sayın Eczacı Musti (sanrırım Mustafa) Bey, Ben de aynı model aracıma 2"=5cm yükseltme uygulamayı düşünüyorum AMA beni de yükseltme işleminden sonra yapılması gerekn ayarlar endişelendiriyor. Yükseltme bir şekilde halledilebiliyor AMA...
  17. BRAVEHEART

Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?..

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. Bildiğim kadarıyla; Jeep'in "Limited" modelleri bir donanım seviyesini ifade ediyor. Bu donanım seviyesi de SANIRIM en üst DEĞİL. "Overland" hem daha üst bir donanım seviyesini hem de araziye uygun donanım içerdiğini ifade ediyor.
  18. BRAVEHEART

Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?..

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. 2007 model G.V. 1.9 DDiS için arka diferansiyel kilidi araştırdım. ARB markasının çok farklı marka-modeller için pnömatik ön ve arka diferansiyel kilitleri mevcut, AMA http://www.arb.com.au/media/products/air-lockers/application_chart.pdf de...

19. BRAVEHEART

WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi

Ynt: WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi LPG tüketim değerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim skylinegt. Şehir içi + dışı karışık kullanım: 50 lt LPG ile 250km >>>>> 100km'de 20 lt LPG eder :o ::) :-\ :( Bugünkü fiyattan km'de yaklaşık 48,5 Kr.
  20. BRAVEHEART

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Valla TUV onaylı DTE-Systems Box-Modülleri, G.V. 1.9 DDiS'ler için +27 HP (~%21) güç ve +65Nm (% 21) tork artışı vaad ediyor. Dinamometre ile ölçüm yapma olanağım olmadığından kendi aracımda test edemedim ama daha düşük...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.