Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz
aynen daha önce cherokee kullandım 4,7 aracım vardı onun zevkini hala unutamıyorum ama arazide çok kırılgan o yüzden cherokeye dönmeyi düşünmüyorum
Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz
teşekkürler şu an golleper araçları araştırıyorum sanıyorum o yönde karar verecegim bindim hoşuma gitti açıkcası
uzun zamandır araştırıyorum bir çok offroad cu arkadaşlarla konuştum fakat herkes kendi kullandığı arabanın bir numara olduğunu söylüyor bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum ....
97 model landrover disco V8 motorlu bir jeep mi yoksa aynı modelde grandcheroke 5,2 V8 motorlu jeep mi...
Ynt: Sahibinden orjinal,bakımlı,masrafsız 97 ZJ
sizin arabanız o kadar etmez gibi bi düşüncem yok asla fakat benim bütcem biraz daha aşagıda o yüzden fiyatı yüksek geldi bana
Ynt: Satılık Toyota VX80
Turkiyede o kadar cok abarttinizki toyotayi dunyanin hic bi yerinde bu kadar para etmiyor bu araclar herseyin suyunu cikartmada ustumuze yok zaten
arkadaşlar defender 110 serisi araçlarda bazılarında 200 tdi bazıları ise 300 tdi olarak çıkmış bildiğim kadarı ile yanlız herkes 300tdi üzerine yogunlaştıgını görüyorum 200 tdi olanlar tutulmuyormu begenilmiyorsa nedenleri nelerdir iki motor seçenegi arasında kalan arkadaşlar için yardım...