Arama sonuçlarınız

1. ilkerkul

Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2 Meslektaş sayılırız sanırım...:) Sizin de çok güzel fotoğraflarınız var. Elinize sağlık.

2. ilkerkul

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2 Fotoğraflar aşağıdaki ekipmanlarla çekilmiştir; Canon 50D Canon 7D Canon 500mm f:4 USM IS L Canon 500mm f:4,5 USM L Canon 400mm f:5,6 USM L Canon 70-200mm f:2,8 USM IS L
  3. ilkerkul

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2

4. ilkerkul

5. ilkerkul

6. ilkerkul

Uzun bir ara verdim sanırım gezenbilir sitesine. Paylaşıma devam...

7. ilkerkul

Çeşitli Kuş Fotoğrafları

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları Merhaba Nermin Hanım; Yeni üye olduğunuz için sanırım size özel mesaj atamadım. 3 sene önce kısa bir utr yapmıştım. Ancak mevsim yüzünden fazla birşey yakalayamadım. İstediğiniz özel bir tür var mı? 250 türe yakın kuşun fotoğrafı mevcut ben de. Yoksa sadece alan...
  8. ilkerkul

Kuş Evi

Ynt: Kuş Evi Ötücü kuşlar çok sık yavrularına mama taşırlar. Her çıkıp girişlerinde gagalarında en az 4-5 solucan gibi fazla sayıda mama vardır. Bu süreçte çok yorulurlar. Bu yüzden de avlanabilecekleri yere mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır yuvaları. Anlayacağınız o yuvalar ağaçlara...
  9. ilkerkul

Kuş Evi

Ynt: Kuş Evi Merhaba Mücahit Bey; Her kuşun yuva şekli farklıdır. Bazıları ağaçlara oyuk yapar, bazıları toprağı kazıp içine yapar, bazıları ise dal üzerine çalılardan yapar, bazıları ise top şeklinde dala asılı yuva yaparlar. Birincisi aldığınız yuvaların o bölgede yaşayan kuşlara uygun olup...

10. ilkerkul

Kuş Evi

Ynt: Kuş Evi Çok güzel tasarımlarmış.

11. ilkerkul

Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX

Ynt: Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX :( Az önce vedalaştım aracımla. Hiç içim bu kadar buruk olmamıştı bir araç satarken...:( Alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum. Umarım bol çamurlu ve güzel günlerde kullanır.. Araç kilometrede 250 - 270 KRŞ arası yakıyor. Dört çeker devreye girdiği zaman...
  12. ilkerkul

Ynt: Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX :) Biraz fazla iyi baktım sanırım. Kopamıyorum şimdi. Yarın bir arkadaşımız geliyor almaya. Neredeyse vazgeçsin diye dua edeceğim...:( Bu kaçıncı arabam ama hiçbirinde böyle şeyler hissetmemiştim....:)

13. ilkerkul

Ynt: Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX :) Evet. Bu hafta sonu da orada olacak. Yakından incelemek isterseniz telefon numaram 0532 494 76 26
  14. ilkerkul

Ynt: Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX "Bu arada resimlerde görülen Michelin kış lastikleri hala muhafaza ediliyor. İstenirse o lastikler de verilecektir." diye bir açıklamam vardı ama özelden gelen mesaj ile tam olarak anlatamadığımı düşünüyorum. Bu lastikler bedelsiz verilecektir. Herhangi bir...
  15. ilkerkul

Ynt: Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX Çok teşekkürler Ahmet Bey. Gerçekten çok üzülerek ve istemeden satıyorum. Ancak şartlar bunu gerektiriyor. Dediğiniz gibi umarım değerini bilen birine gider.. Selamlar.

16. ilkerkul

Ynt: Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX Bu fotoğraflar da aracı arazide en fazla zorladığım ve çamura soktuğum günden.
  17. ilkerkul

Ynt: Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX Aracı satın aldığımda aşağıdaki gibiydi. Hiç araziye çıkılmamış ve binek araba gibi kullanılmıştı... Bu arada resimlerde görülen Michelin kış lastikleri hala muhafaza ediliyor. İstenirse o lastikler de verilecektir.
  18. ilkerkul

Yaklaşık 5 ay önce ilk sahibinden alınmıştır. Benden önce hiç araziye girmemiştir. Ben de off-road yapmadım. Sadece doğa fotoğrafı çekimi için araziye girilmiş ve araç hiç zorlanmamıştır. İstediğim fiyat 16.250 TL'dir... Araçta yaptığım değişiklikler - 4 lastik BF Goodrich AT 10.000 km...

19. ilkerkul

Hella Rally'e 1000 Sis Farı

Ynt: Hella Rally'e 1000 Sis Farı Pasif...
  20. ilkerkul

Hella Rally'e 1000 Sis Farı

Ynt: Hella Rally'e 1000 Sis Farı Ne yazık ki hiç kalmadı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,966
Kaydolan Son Üyemiz
Baki42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR