Arama sonuçlarınız

1. berk

DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr.. mevzuyu uzatmanın gereksiz polemiğe gırmenın anlamı yok.. madem tamırcısınız bilirsiniz bu işlerı 30-35 den aşağı 300 tdi bulamazssınız bulsanız bıle bombos ıhaleden cıkmıs vazıyette fısfıs boyalı alırsın

2. berk

Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr.. evet.. 88 model ve 94 model arasındakı defenderlardan motor ve şanzıman harıç 3 farkı sayabılırmısınız?
  3. berk

Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr.. 94 ve üstü 300 tdi defenderi kaca almayı düşünüyosun?

4. berk

Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri umutttt :))) senın rot kollarından yapıcam pasarellayı :)
  5. berk

Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çzüm Önerileri benim tekneye guzel bır pasarella lazım yapabılırmıyız?

6. berk

Satılık Canavar G4 Defender

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender valla taha dogru soyluyosun zaten satıştan vazgecmek uzereyım bıktırdı ölücü arayan adamlar..

7. berk

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender sagolasın gürkannn ;)
  8. berk

abd gümrük vergisi

Ynt: abd gümrük vergisi yurtdışından kacakcılık yapmadıgınız surece ( yolcu beraberınde getırmek harıc) ülkeye telefon sokamazssınız.. gecmıs olsun yazık olmuş kımbılır tasişte el altından kime satılacak...
  9. berk

Defender 90 Lastik seçimi

Ynt: Defender 90 Lastik seçimi ne guzel bır arabadır bu yaa bayılıyorum resmen... buralarda yasamayı bırakıp oralaramı yerlessek :) 285*75*16 bf at alın mis gibi kullanın gördugum kadrıyla cok zorlamıyosunuz fazlasıyla yeterlı olur..

10. berk

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol satılsın yaaa :))) deme öle ben yıne getırırm merak etme :)

11. berk

Defender Özlüsözler

Ynt: Defender Özlüsözler ömrümü yedin defender :)
  12. berk

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender kurtaramayızda sızın daha var ama 7-8 senenız benden solemesı :))

13. berk

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol bu iş zor bı iş teferruatlı herkezin yapamıyacagı bı ıs bunu yapan ustaya goturceksın o halledıcek yoksa kargoyla vs çözulebılcek bısey gıbı gozkumuyo.. amerıkayı yenıden kesfetmeye gerek yok getırttık ıngıltereden parcayı ustada canavar gıbı cıkarmıs kalıbını yapıyor...
  14. berk

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol valla gule gule kullan bendekının aynısını yapmıs adam yaa helal olsun :)
  15. berk

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender insallah td5 le calısan kocaman mangal alıcam :)))) bırakıcam bu camurda batma cıkma işlerini :)) snowboard ve dalıs, yelken mevzularına agırlık verıcem

16. berk

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender valla ne yalan sölim bende begenıyorum kıyamıyorum desem :) sagolun ındırım fln artık 2-3 ındırımle vercem baska projem var oda guzel bısey olcak ınsallah..
  17. berk

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender sagolun ınsallah degerını bılen bırılerıne gıder bende 2-3 tane begenmedıgım alıcıya satmıyorum dedım :)
  18. berk

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender eyvallah denızcım kısmet..

19. berk

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender dal kırmak ıcın degıl yolu dar olan orman yolunda kenardakı dalların cama vurmasını engellemek ıcın yapılan işlem ıse yarıyor cama carpmadan aracın uzerınden dalın gecıp gıtmesını saglıyor.. doğada kırma dökme yok zarar vermek yok ;)
  20. berk

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender ılk foto bıraz tombık cıkmıs kaldır ıstersen :) cokda önemlı degıl

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR