Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: zj için mercekli zenon far
güzel olmuş...ellerine sağlık fakat mühendis arkadaş içindeki merceği
fransadan getirdi...... seninki sanırım biraz büyük mercekler.....
dur bakalım yapalaımda görelim hep beraber....
selam arkadaşlar
kendi arabam için MERCEKLİ zenon far yaptırıyorum.haftaya biter sanırım....eğer sorun çıkmazsa
sizede tavsiye edebilirim yapacak kişiyi.......
saygılar..
Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu
kadıköy de akman jeep var mustafa akman bu işin ustası ve fazla ücret almıyor......... ve işi çok iyi biliyor
gerekirse adımı verin yardımcı olur...
aksel
Ynt: GOLDMASTER NAV-501 5"TFT EKRAN NAVİGASYON CİHAZı 2002 grand cherokee de nereye
ben dikiz aynasının yanına taktım hem görüşü engelemiyor,bence dikiz aynanın yanına vantuzlayın
Ynt: Over Drive Düğmesi
teşekkürler, ama ben servise gitmeden nasıl halledebilirim onun peşindeyim çünkü kalorifer peteği değişti sonra bu arıza çıktı meydana,fişleri kontrol ettik takılı
neyse gende teşekkürler....
Ynt: Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş
ben normal viteste ayağım az frende çok indim şimdiye kadar hiç kaymadı, ama hızlı inersen ne olur bilmem sen genede yavaş inmeye bak
saygılar.
selam arkadaşlar bende 94 zj laredo var 1998 yılının eylül de arabama atıker taktırdım 2300 tl vererek fakat takıldığından beri ne sarsıntı bitti ne randıman verdi hiç ustalardan çıkabildim ve en sonunda arabaya atıker i takan ustaya gittim oda değiştirmiş zaten başka markaya geçmiş....makinaya...
Ynt: Atiker sıralı LPG V8 Hk.
selam arkadaşlar bende 2008 in 9 uncu ayında atıker taktırdım bence önemli olan ustalık istediğn kadar markası iyi olsun ustalık bir işe yaramadıktan sonra uğraştırıyor beni 2-3 ay uğraştırdı ne titreme bitti nede sarfiyat fakat üst üste atıker e mail geçince...
Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak.
tavan döşemesi içinde sana önerebilceğim benimde aynı sorun vardı bir usta buldum,200 tl ye yaptırdım orjinalden farkı yok.....
istersen telefonumu verebilirim. kendim yapayım dedim olmuyor......en iyisi usta ya yaptırmak selamlar
Ynt: Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen
kılıç bey
arabanın solunda ve sağında ufak sinyaller var demişsin avrupa montajları için
benimki orjinal amerikan laredo fakat sağda ve solda sinyallaer mevcut
demekki değişiyor export için yazıyor sol kapıda......
Ynt: ZJ Hararet Problemi!
bencede termostatın orjinal olmasındandır................... 90 derece de açıyor benimki ve sorun çözüldü
conta yakması zor bu arabaların....saygılarımla
Ynt: ZJ Hararet Problemi!
selamlar arkadaş
bendede aynı problemler vardı,termostatı değiştirttim,su devirdaimi sorun çözüldü, fakat bizim arabalarda hararet aşırı çıktığı zaman
motor kendini kitliyor.....yani daha fazla ısınmasın diye...bence sen birdaha baktır.zj ler kolay kolay motor kapağı...
selam arkadaşlar
dayımın cj-8 kısa kasa var satıyor ve bende yardı istedi bende bu siteye üye olduğum için
burada satmayı uygun gördüm,resimleri alttadır.