Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gürleyik Tersine Şelale Yürüyüşü
Merhaba,
Yakin bir tarihte Gurleyik Selalesine giden ve kamp yapan dogaseverlerin yorumlarini merak ediyorum.
Cadir atabilecegimiz ve gece kamp yapabilecegimiz mekanlar var mi?
İlginize simdiden tesekkur ederim.
H.S
Ynt: Demre Andriake Kamping
Merhaba
Kampta sadece isletmeye ait buzdolabi var. Ancak belirli olcude kullanmaniza olanak var.Kamp icinde yemeklerinizi pisirebilirsiniz.
Sicaklik mevsim itibariyle gunduzleri biraz zorluyor olabilir. Aksamlari hafif bir esinti var. Sivrisinek ile ilgili kisisel...
Selamlar,
Önceki iletileri okumuştum. Ancak yakın bir tarihte söz konusu kamp ile ilgili güncel bir bilgi yoktu forumda.
Faydalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca "yeni üye" olmanız hasabiyle yorumlarınız foruma renk katabilir.
HS
Rica ederim. Asıl ben teşekür ederim. Zahmet edip zaman ayırmış iletimi okumussunuz.
Yakın zamanda yeni paylaşımım olacak.
Saygılar..
Ynt: Yeni Konu Açılması
Bugün sehven mükerrer konu açmışım. Bir türlü eski tarihli iletimi veya konuyu forumdan silemiyorum.
Yardımcı olur musunuz lütfen ?
Teşekkür ederim.
Merhabalar,
16-19 Haziran 2013 tarihleri arasinda Demre Limani mevkinde Andriake Kamping' te 3 gece konakladik.
Kamp ile ilgili izlenimlerimizi paylasmak istiyorum.
Kamp sahipleri cok canayakin insanlar. İnanilmaz rahat ettik kaldigimiz surece icerisinde. Bize evimizi aratmadilar...
Ynt: Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama
Selamlar,
1 hafta önce bahsi geçen Adrasan bölgesinde 1 gece konaklama imkanımız oldu.
Adrasan' da cadır konaklamaları için en uygun yer "Jungle Bells" gibi geliyor bana. İşletmede bungalov tarzında evlerde var. Dilerseniz resimlerini ve ulaşım bilgilerini...
Ynt: Sülüklü Kamp Alanı Hakkında Bilgi Olan Lütfen Yardımcı Olabilirmi ..
Selam,
Sülük' lü dediğiniz yer neresi acaba? Demre' deki olabilir mi?
Şimdiden iyi tatiller..
Merhabalar,
Uzun karadeniz gezimiz oncesi deneyim kazanmak adina Camlidere' de haftasonu kamp yapacagiz. Umarim guzel verimli zaman gecirip yeni arkadaslar ediniriz. Kamp sonrasi fotograflari buradan paylasirim.
HS
Ynt: Karadeniz Yaylalarında Kamp Ve Piknik Gezilerimiz
Selamlar,
Çok yakında ( 15 Haziran' da) Trabzon ve Rize bölgelerinde kamp yapacağız inşaallah. Gördüğüm kadarıyla en yakın zamanda bahsi geçen bölgede siz konaklamışsınız. Fotograflar müthiş güzeldi ellerinize sağlık.. Neler tavsiye...