Arama sonuçlarınız

1. H

Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz

Simdiden kolay gelsin. Cok guzel bir ve ayni zamanda zorlu bir rota. Umarim cok keyif alirsiniz. Gorselleri bekleriz:-)

2. H

Gürleyik Tersine Şelale Yürüyüşü

Ynt: Gürleyik Tersine Şelale Yürüyüşü Merhaba, Yakin bir tarihte Gurleyik Selalesine giden ve kamp yapan dogaseverlerin yorumlarini merak ediyorum. Cadir atabilecegimiz ve gece kamp yapabilecegimiz mekanlar var mi? İlginize simdiden tesekkur ederim. H.S
  3. H

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Merhaba, Paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler. Saygılar, H.S

4. H

Demre Andriake Kamping

Ynt: Demre Andriake Kamping Merhaba Kampta sadece isletmeye ait buzdolabi var. Ancak belirli olcude kullanmaniza olanak var.Kamp icinde yemeklerinizi pisirebilirsiniz. Sicaklik mevsim itibariyle gunduzleri biraz zorluyor olabilir. Aksamlari hafif bir esinti var. Sivrisinek ile ilgili kisisel...
  5. H

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Benim gibi katılamayanlar için görsellerinizi rica ediyoruz..

6. H

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Paylaşımlarınız için coook teşekkür ederiz...

7. H

Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :)

Ynt: Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :) Paylaşımınız için teşekkürler... Ayrıca kamp attığınız yerlerle ilgili görsellerinizi bekliyoruz..
  8. H

Cinarcik Kampi

Ynt: Cinarcik Kampi Paylaşımınız için teşekkürler...
  9. H

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Paylaşımınız için teşekkür ederim. Kısmetse yaz bitmeden bizde gideriz.

10. H

Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :)

Ynt: Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :) Paylaşımınız için teşekkür ederim.

11. H

Demre Andriake Kamping

Ynt: Demre Andriake Kamping Selamlar, Önceki iletileri okumuştum. Ancak yakın bir tarihte söz konusu kamp ile ilgili güncel bir bilgi yoktu forumda. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca "yeni üye" olmanız hasabiyle yorumlarınız foruma renk katabilir. HS
  12. H

Demre Andriake Kamping

Ynt: Demre Andriake Kamping Rica ederim. Asıl ben teşekür ederim. Zahmet edip zaman ayırmış iletimi okumussunuz. Yakın zamanda yeni paylaşımım olacak. Saygılar..

13. H

Yeni Konu açılması

Ynt: Yeni Konu Açılması Elinize saglik.
  14. H

Demre Andriake Kamping

Ynt: Demre Andriake Kamping Resimlere devam edelim..
  15. H

Yeni Konu açılması

Ynt: Yeni Konu Açılması Bugün sehven mükerrer konu açmışım. Bir türlü eski tarihli iletimi veya konuyu forumdan silemiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen ? Teşekkür ederim.

16. H

Demre Andriake Kamping

Merhabalar, 16-19 Haziran 2013 tarihleri arasinda Demre Limani mevkinde Andriake Kamping' te 3 gece konakladik. Kamp ile ilgili izlenimlerimizi paylasmak istiyorum. Kamp sahipleri cok canayakin insanlar. İnanilmaz rahat ettik kaldigimiz surece icerisinde. Bize evimizi aratmadilar...
  17. H

Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama

Ynt: Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama Selamlar, 1 hafta önce bahsi geçen Adrasan bölgesinde 1 gece konaklama imkanımız oldu. Adrasan' da cadır konaklamaları için en uygun yer "Jungle Bells" gibi geliyor bana. İşletmede bungalov tarzında evlerde var. Dilerseniz resimlerini ve ulaşım bilgilerini...
  18. H

Sülüklü Kamp Alanı Hakkında Bilgi Olan Lütfen Yardımcı Olabilirmi ..

Ynt: Sülüklü Kamp Alanı Hakkında Bilgi Olan Lütfen Yardımcı Olabilirmi .. Selam, Sülük' lü dediğiniz yer neresi acaba? Demre' deki olabilir mi? Şimdiden iyi tatiller..

19. H

Haftasonunda Çamlıdere Çamkoru' Da Kamp.

Merhabalar, Uzun karadeniz gezimiz oncesi deneyim kazanmak adina Camlidere' de haftasonu kamp yapacagiz. Umarim guzel verimli zaman gecirip yeni arkadaslar ediniriz. Kamp sonrasi fotograflari buradan paylasirim. HS
  20. H

karadeniz yaylalarında kamp ve piknik gezilerimiz

Ynt: Karadeniz Yaylalarında Kamp Ve Piknik Gezilerimiz Selamlar, Çok yakında ( 15 Haziran' da) Trabzon ve Rize bölgelerinde kamp yapacağız inşaallah. Gördüğüm kadarıyla en yakın zamanda bahsi geçen bölgede siz konaklamışsınız. Fotograflar müthiş güzeldi ellerinize sağlık.. Neler tavsiye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR