Arama sonuçlarınız

1. rah94

Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? ben suan 28de kullanıyorum 23te kullandım bır sure cukurlarda veya su flasorlu demırden yenı kasisler varya onlarda sımdıkı gıbı taaak dıye ses gelmıyordu normal durusuna dikkat etmedim ama servise sordugumda usta oyle dedi eskiden galerileri falanda vardı hani...

2. rah94

Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. rengi fiyatı tabikide onemli detaylar ama oncelıkle aracı hangı amacla kullanacagnızı belirtirseniz size oneri vermek daha kolay olur gibi dusunuyorum jlx vitaralarda genelde belli bir model yılına kadar 1600cc onerılıyor.. 3 kapı yada 5 kapı...
  3. rah94

Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model

Ynt: Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model hehehe bir cogumuzun arabalarının ismi yok mu zaten

4. rah94

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? yanı pekı cidden vitarayı 23 psi da kullanan var mı ? servisteki ustaya sordum oda 23 bas dedi ama sankı oyle bır durumda araba daha cok yakacak gibi geliyor bana
  5. rah94

Suzuki Samurai mi? Vitara mı? Karşılaştırmalar...

Ynt: Suzuki Samurai mi? Vitara mı? Karşılaştırmalar... sanırm herkes icin cok onemli degil ama samuraide tentenın verdigi guvensızlık hisside var diger sayılanlara artı olarak..

6. rah94

Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

Ynt: Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler? birde ben hic gitmedim ama kayısdagında yerler varmıs oncesinde arac almak için konustugum biriisi haftasonları oraya gıttıklerini soylemişti google a offroad kayısdagı yazınca ufak tefek haritalar ve bilgiler cıkıyordu sanırım ben bı kac hafta once...

7. rah94

Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

Ynt: Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler? torlak kemerburgaz taraflarında orman iiçi ve deniz kenarında keyfine gore yerler bulabilirsin..
  8. rah94

Suzuki Samurai Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Samurai Fotoğrafları ikide tenteli vitara girivermiş samurai konseptiyle :)
  9. rah94

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? benım arabada 23 yazıyor ama bana cok az gelıyor bende 28 basıyorum..

10. rah94

Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model

Ynt: Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model pütürcük canavar ya :)

11. rah94

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma suadiyedeki dukkana gidip baktım orada buyuk fiyatli bir yukseltme kiti asılıydı duvarda onla beraber bir fiyat verdi.. benım yukseltme kiti almak gibi bir sansım yok sanırım cunku genelde okula git gelde kullanıyorum arazı ile hasır nesir olmam sadece kemerburgazda...
  12. rah94

Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008) kesınlıkle katılıyorum yakın olması avantaj... eger ılgılenırsenız mountraıne sapmadan ılerleyın bır sure sonra sagda komur ocagı ısletmesını (kantar) goreceksınız orada bır yol asagı dogru gıder sol tarafa giden yalnız.. oradan devam...

13. rah94

Araç Böyle Parkedilir !

Ynt: Araç Böyle Parkedilir ! hahahaah :D :lol:
  14. rah94

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? bu resımlerdekı araclar cidden buyuleyici
  15. rah94

Chevy - Lada Niva

Ynt: Chevy - Lada Niva cok cirkin zaten yeni model chevroletlerden hangisi guzel ki ? adı niva olan bir araca bineceksem konforsuzda olsa bazen sekli hosuma gitmesede bazende ya ne kadar güzel bir araba bu desemde klasik niva bundan kat kat yakısıklı

16. rah94

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası elbetteki bende dısarıdan alalım demıyorum.. keske olsaydı bizde ebay di suydu buydu arac parcası bakmasaydıkta sahibinden.com gittigidiyor gibi sitelerde herseyı cok daha kolay bulabılıyor olsaydık.. ama olmamıs.. bu saatten sonrada gec kalınmıs otomotıv endustrisi...
  17. rah94

1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?..

Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?.. acıbadem tepe nautilusu bulmanız kolay olacaktır sanırım.. oraya vardıgınız zaman herhangi birisine acıbadem dörtyol nerede diye sorarsanız size kolayca tarif ederler.. onun sonrasında 4yol ısıkları gectikten 20mt kadar sonra yolun sol...
  18. rah94

Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?.. nereden gelecegınız soylerseniz ona gore tarif edeyim ama basit olarak acıbadem dortyol ısıklarda titiz oto elektrik ergin usta

19. rah94

Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?.. hudev bey benim ve babamın senelerdir gittigi bir elektrik ustası vardır kadıkoyde.. gecen ugradıgımda klima servisi yapılır gazı doldurulur diye bir ilan vardı ve gelen bir arac sahibinede gaz doldurumu ve genel klima bakımıyla alakalı 100...
  20. rah94

Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?.. 93 model 3 kapılı aracım var genelde hararet ıbresi hep ortada... normal olanıda bu degilmi zaten? buaraclarda fan yok dolayısıyla volkswagen kullanır gibi eve yaklasmadan once yada evın onunde biraz rolantide calıstırmak yeterli ama zaten...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR