Arama sonuçlarınız

1. A

Nice Mutlu Yıllara...

Ynt: Nice Mutlu Yıllara... Nice mutlu saglikli guzel yillara Sedat ve Nadir agbi

2. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hosbulduk baymineral ve de ojbulduk ayzmen bu arada iftar yemegi basligi kilitli oldugu icin oraya yazamadim. gerci ibrahime de soyledim ama bugun nobetci oldugumuz icin yemege katilamamaktan dolayi uzgunum ama insallah bir daha ki etkinlige...
  3. A

2006 Nobel Edebiyat Ödülü

Ynt: 2006 Nobel Edebiyat Ödülü gozumde zerre degeri olmayan biri gozumde zerre degeri olmayan odul batinin karsisinda oldugu degerlere sovun, odulu kapin. bu kadar basit bence. bir turkun bu odulu almasinin nesine sevinecegim ki o odul lekeliyse daha da onemlisi, odulu alan yapmadigimiz bir...

4. A

Trafikte En Gıcığıma Giden de....

Ynt: Trafikte En Gıcığıma Giden de.... sinyal vermeden serit degistiren araclar. ozellikle araclariyla aniden aracimin onune atlayanlar. alkollu araba kullananlar, istedikleri gibi yola park edenler icinde oldukalri aracin yolu tikamasina ragmen, arac icindekilerin hic acele etmeden...
  5. A

Trafik Sorunu

Ynt: Trafik Sorunu ben de iki katli yol onereyim :) boylece daha fazla alan harcanmasina gerek kalmadan daha fazla yol ihtiyaci karsilanmis olacak. ust kat ozel araclarin, alt katsa sadece otobus minibus gibi toplu ulasim araclarinin hizmetinde olacak. her yerde olmasa bile en azindan sabah ve...

6. A

Çevre Suçları Yürürlükte

Ynt: Çevre Suçları Yürürlükte AB yi istemiyorum ama su uyum yasalari sayesinde de guzel kararlar alinmiyor degil. ama uygulama nasil olur asil onemli olan o. bundan bir sure once buyuksehir belediyesi tek tek eczaneleri gezip uyardi: copleri kutulari disarida tutmayin diye. ( bize depodan...

7. A

Şimdi de Bafa Gölü...

Ynt: Şimdi de Bafa Gölü... bu haberi gazetede okumustum. cok uzuldum. bir de fotograf vardi ki . . bir suru olu balik ustuste . . bir zamanlar Ay Tanrıçası Selene’nin saçlarını taradığı ve ayna olarak kullandığı anlatılan göl, simdi ne durumda. elin yabancisinda olsa bu ortam, allayip...
  8. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mmmmmm dusuneyim bakayim siyah beyaz fotograflar. Dogru degil mi Nadir agbi :) evet bildim bildim ;D ve de hosbuldum :)
  9. A

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 Rh (+)

10. A

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 16 kasim.

11. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabaaaaaa :) adim Ece. cok sevdigim bir sehirde, Istanbul'da yasiyorum. dogayi, sporu, arabami, arabalari, hizi, powerboatlari, araba yarislarini, ulkemi, Ataturk'u, ailemi, arkadaslarimi, GS'i, fotograflari (ozellikle siyah beyaz ve eski...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR