Arama sonuçlarınız

1. Jinni

İstanbul - Ormanlı Enduro Yarış Kampı (17-18 Mart 2007)

Ynt: İstanbul - Ormanlı Enduro Yarış Kampı (17-18 Mart 2007) Cık... yok :)

2. Jinni

Ynt: İstanbul - Ormanlı Enduro Yarış Kampı (17-18 Mart 2007) Hadi bakalım benden de bir iki kare :D Güzeldi :)
  3. Jinni

Kenan Sofuoğlu

Ynt: Kenan Sofuoğlu 2007 Dünya Süpersport Şampiyonasının ilk ayağı olan Katar yarışını birincilik ve ikinci ayağı olan Avusturalya yarışını ikincilikle ile bitiren Kenan Sofuoğlu bu kez İngiltere’nin Donington Park pistinde birinci geldi. Yarış 1 nisan 2007 pazar günü, yani dündü. Eurosport'ta...

4. Jinni

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont Ben deee :) 01- Ayduran +1 (XXL) İstanbul 02- Keros (4XL) 03- Reha +1 (M, XL) İstanbul 04- Serdar Karabacak (XL) İstanbul 05- Vitaesmorte +2 (?) İstanbul 06- Phobios +1 (XL, M) İstanbul 07- Mesru +1 (L, S) İstanbul 08- NoRiskNoFun (S) İstanbul 09-...
  5. Jinni

Ynt: İstanbul - Ormanlı Enduro Yarış Kampı (17-18 Mart 2007) Günübirlik gelsek oluyo mu pazar günü?

6. Jinni

Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk"

Ynt: Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk" :) Pek cici olmus da.. kim kullanır bunu yollarda merak ettim doğrusu

7. Jinni

Gezenbilir Kartepe Gezisi Fotoğrafları (24 Aralık 2006)

Ynt: 24 Aralık Kartepe Gezisi Fotoğrafları Vallahi bilmiyorum Range'li arkadaş siteye üye mi :( Sedatcım gerçekten harika bir gündü :) Tabii Mert'in fotoğrafı işin şakası... hiç Mert öyle şeylerden korkar mı. İşin aslı arabalar kalınca Mert "Yau hadi yürüyerek gidelim" diye bağırıyordu ama...
  8. Jinni

Gezenbilir Kartepe Gezisi Fotoğrafları (24 Aralık 2006)

24 Aralık Pazar günü, İzmit Maşukiye'den Kartepe istikametine doğru yönelerek, Kuzuyaylası civarında offroad etmeye azm-ı cezm-i kast eyledik :) Elbette aç karınla emelimize ulaşamazdık. Önce subaşında dört başı mamur bir kahvaltı ettik. Kahvaltının fotoğrafı yok maalesef, zira yemeklerden...
  9. Jinni

Gezenbilir Kartepe Gezisi (24 Aralık 2006)

Ynt: 24 Aralık Pazar Günü Off-road Ben geliyoruuuummm :)

10. Jinni

Satılık 87 Model LandCruiser BJ 70 ( Pasif İlan)

Valla öyle oldu Nadir Abi :)

11. Jinni

:) sağolasın Nadir Abi
  12. Jinni

:( resmen ağlayarak satıyorum jipimi... bari hakkını verebilecek biri alsın, çünkü ben veremiyorum. Maddi bir takım meseleler yüzünden şu dönemde satmak zorundayım... ama gönlümde hep yatacak... ilk fırsatta yne bir jip alacağım.

13. Jinni

Gezenbilir Kemerburgaz Off-Road Gezimizden (16 Ekim 2006)

Çok hoşmuş... şimdi kaçırdığıma daha çok üzüldüm :(
  14. Jinni

Gezenbilir Haftasonu?

Ynt: Haftasonu? :( tüh... peki siz bilirsiniz. Ben Uludağ'a gelemeyeceğim bu durumda, sabah o kadar erken yollara düşmek, pazar günü için bana uymuyor pek.
  15. Jinni

Gezenbilir Haftasonu?

Ynt: Haftasonu? Eeee son durum nedir... ?

16. Jinni

Çocukken Müptelası Olduğumuz Çizgi Filmler

Ynt: Çocukken Müptelası Olduğumuz Çizgi Filmler Road Runner'ın hastasıydım... hala da öyle :) mip miippp
  17. Jinni

Gezenbilir Haftasonu?

Ynt: Haftasonu? Evet sabah 10 iyi bence. 12 lere kalmayalım. Nerede buluşacağımızı da kesinleştirsek?
  18. Jinni

Gezenbilir Haftasonu?

Ynt: Haftasonu? Nadir Abi ile Can ne durumda acaba?

19. Jinni

Gezenbilir Haftasonu?

Ynt: Haftasonu? Hadi Pazar'ı okeyleyelim o zaman... bence Mert'in rotası güzel. Ben varım:)
  20. Jinni

Gezenbilir Haftasonu?

Ynt: Haftasonu? Sibel senin yerin hazır nasılsa :) Makyaj yapma boşuna, çamurda yapıcaz :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR