Gezenbilir Kemerburgaz Off-Road Gezimizden (16 Ekim 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,178

Deep

Zirve
Yer
İstanbul
Web
www.mertkigili.com
Pazar günü zaman zaman patika ve yol dışından zorlu bir tepe geçişi yaparak Kemerburgaz Lopez yolundan Ağaçlı yakınındaki göllere ulaştık.

Defender, bu düştüğü çukurların içinden vinçsiz çıktı :smiley:

Etiketler
Bunlarda aynı gezide benim çektiğim fotolardan bazıları

Bu yarığı malesef geçemedik,o kadar genişliyordu ki , tüm araçlar içine düşerdi , belki 110 bata çıka buradan geçebilirdi ama etrafta sağlam bir ağaçta yoktu vinç için,diğer araçların hiç şansı olmazdı,ekipte daha fazla zorlamadı zaten aynı yolun yanından kendi yolumuzu açtık ;)

Ve işte Yeşil Vadi :D

Sıkı araçlar... Sevdim...
Bu tür resimleri gezileri duymak, görmek çok keyifli...
Elbette katılmak daha da zevklidir mutlaka... ;D
Sanırım bu bir kulüp yada LR grubu?
Araçlar ve/veya grup hakkında azda olsa bilgilendirebilir misiniz?

Evet Haldun Bey gurup Land Rover Owners Türkiye, bir Land Rover Fan club. Türkiye'de benim bildiğim sadece LR de bu tarz organize bir oluşum var. Ben de gurubun üyesiyim. Off-road gezileri organize ediliyor, ağaç dikimi organizasyonları yapılıyor, bilgi paylaşımı oluyor. Çok düzeyli, çok da iyi off-road yapan bir gurup :smiley: Fotoğraflardan belli zaten ;) Ancak bu gurubun gezilerine boyasının çizilmesinden korktuğunuz bir araçla sakın gelmeyin!! ;D ;D

Selamlar,
LROTurkiye benim Land Rover (ler) almama neden olan gruptur.. zaman buldukça bir araya gelip ( ki, uzun zamandir katilamadigim için beni YOK yazip, sonunda da gruptan atacaklar ;-)) toz/çamur/kar sefası yaparız.. en önemli özelliğimiz gezilerdeki "gıda" organizasyonumuzdur..

Mert'e katiliyorum.. araclari çizildiği için bizden nefret edip , bir kez daha gezeilerimize gelmeyen üyelerimiz
bile var ;-(((

selamlar, reha

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz Off-Road Gezimizden (16 Ekim 2006)

selam arkadaşlar benim dodge s100 o çukurlardan geçermi ne dersiniz.

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz Off-Road Gezimizden (16 Ekim 2006)

harika resimler efendi ! 110'a gercekten hakkini veriyorsunuz. super. ;)
bir sorum var ancak, arka tekerlek havaya kalkinca 110 asildi mi orda yoksa devam ettimi? diff lock varmi G serisi gibi? benda oyle durumlarda yakalandim ama arka difi kilitleyince ben takip eden 110 kaldi..... :-[ bu gezi ve resimler ingiliz lr dergilerine manset olur. "Turkish Delight!!" olarak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

SON KONULAR