Arama sonuçlarınız

1. hakan6967

5 adet chevrolet silverado jant 3 adet lastik üzerinde

Ynt: 5 adet chevrolet silverado jant 3 adet lastik üzerinde satma sebebin ne diyo sorarsanız çok büyük geliyo araca :).flanş lada ograşmak istemiyorum zaten.3 ünü boyadın 2 sinde boya yok uğraşamadım boş zamanında boyamıştım zaten istenirse boyatırız sorun yok :)...

2. hakan6967

5 adet chevrolet silverado jant 3 adet lastik üzerinde

Elimde 5 adet 15inç çapı ve 10inç genişligi olan amerikan jant wardır.jantlar ofsetlidir ve hiç bir kaynak patlak çatlak bulunmamaktadır.jantların 3 ünde krom göbek wardır.3 adet de idare eder durumda 31x10.50 lastik wardır zaten hediyem :D.fiyatı zaten 400 den 250 çektim pazarlıksız.
  3. hakan6967

Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında. aga eger sportik bir şey istersen böyle bir şey düşün derim.bunlar bütün araçlara uyar.özellikle ortadan ayaklıları

4. hakan6967

Suzuki Samurai , Kia Sorento Jant Olur mu?

Ynt: Suzuki Samurai , Kia Sorento Jant Olur mu? wallahi çok teşekkürler yorumlarınız için dif kili derken hub demek istemiştim.şu an zaten hub yok aracın üzerinde.aracı şehir içi kullanıyorum.direk uyması güzel oldu yarın siparişi veriyorum jantların.aracı biraz yoracak ama güzel görüntü olacak...
  5. hakan6967

Bor Power Kullanmalımıyım?

Ynt: Bor Power Kullanmalımıyım? bakın ben size araç 130 125hp oldu demedim araç o begir gücü hissettirecek kadar atak ve bayırlarda ben 2 ile çıkıyorsam bu ürünü koydukdan sonra araç 3 le çıkıyor yani piston sürtünmesi azaldıgından araç illla güçleniyor ama her motorda aynı performansı verirmi...

6. hakan6967

Suzuki Samurai , Kia Sorento Jant Olur mu?

s.a arkadaşlar geçen bir jant takımı buldum suzuki samurai aracıma bijon falan hepsi uyuyor sorento jant zaten.kafama takılan acaba ben dif kilidi alsam jantların göbegine sıgarmı sıgmazmı ???

7. hakan6967

6x6 Modifications

Ynt: 6x6 Modifications bildigin kamyon bunlar :d
  8. hakan6967

Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe

Ynt: Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe kia daha güzel bence donanım teknik olarak santa fe birazdaha kötü arkadan ama ikiside aynı araç kore malı
  9. hakan6967

Arazi Aracınızın Öncesi, Sonrası...

Ynt: Arazi Aracınızın Öncesi, Sonrası... harbi emek vermişsiniz gerçekten emege saygı.şu ofsetli cj jantlarına hastayım yaw :o

10. hakan6967

Suzuki Samurai mı? Niva mı?

Ynt: Suzuki Samurai mı? Niva mı? usta niva ile samurai nasıl bir tutuyorsun.git iki aracada bin derim.

11. hakan6967

Hummerlerin Hamur Oldukları An

Ynt: Hummerlerin Hamur Oldukları An acaba kaç km hızla çarpmışlar :D dayanıklı araba gibi görnüyo ama harbi hamur yapmışlar
  12. hakan6967

Bor Power Kullanmalımıyım?

Ynt: bor power kullanmalımıyım? usta kesinlikle tavsiye ediyorum ben doblo 1.9jtd denedim koydukdan sonra sanki araç105hp degil 120hp gibi oldu bayırda 1 vites artıyor motor sesini azaltıyor.tasarruf ettimi hesaplamadım ama bence kullan farkı göreceksin.ama çakma olanlardan degil gerçek bor...

13. hakan6967

Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme çok güzel olmuş elinize saglık
  14. hakan6967

Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında. orjinal takma usta uydur piyasada güzel spoiler ler war
  15. hakan6967

suzuki samurai sj 413 jant boyama ve lastik ebat degişimi

Ynt: suzuki samurai sj 413 jant boyama ve lastik ebat degişimi buda eski foto :)

16. hakan6967

suzuki samurai sj 413 jant boyama ve lastik ebat degişimi

öncelikle herkese slm lar.Benim küçük kurt un geçen jantlarını boyamak geldi içimden.jantlara girmişken lastikleride degiştirdim.eski ebat 205 75 15 di.şimdi önler 205 70 15 arkalar 225 70 15 yaptım gayet havalı ve performanslı oldu.jant boyası baya güzel çıktı ultra metalik tavsiye ediyorum...
  17. hakan6967

sj413 e motor swap yapan varmı

Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı 103hp tork olarak kç oldugunu bilmiyorum ama 1700cc motor uçurur bu kasayı.flash motoru güzel olur bu yaz ben bir tane koyacam mesela ama şamzuman buna göre olurmu bilmiyorum.benim toros motoruna 5vites fazla geliyo bir denemek lazım
  18. hakan6967

sj413 e motor swap yapan varmı

Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı öncelikle herkese slm.Benim samurai sj413 de toros motur war ve 5 6 senedir sorunsuz biniyorum 4x4 sorunsuz fakat orj motor kadar güçlü degil renault 1.7 flash motoru koymayı düşünüyorum

19. hakan6967

suzuki samurai ön diferansiyel kilidi

arkadaşlar öncelikle herkese slm lar.benim 92 model samurai sj 413 üme diferansiyel kilidi nereden temin edebilirim teşekkürler
  20. hakan6967

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. ben warım aga benide yazsaydınız :d samurai im türkiyede tek sayılır

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.