Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5 adet chevrolet silverado jant 3 adet lastik üzerinde
satma sebebin ne diyo sorarsanız çok büyük geliyo araca :).flanş lada ograşmak istemiyorum zaten.3 ünü boyadın 2 sinde boya yok uğraşamadım boş zamanında boyamıştım zaten istenirse boyatırız sorun yok :)...
Elimde 5 adet 15inç çapı ve 10inç genişligi olan amerikan jant wardır.jantlar ofsetlidir ve hiç bir kaynak patlak çatlak bulunmamaktadır.jantların 3 ünde krom göbek wardır.3 adet de idare eder durumda 31x10.50 lastik wardır zaten hediyem :D.fiyatı zaten 400 den 250 çektim pazarlıksız.
Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.
aga eger sportik bir şey istersen böyle bir şey düşün derim.bunlar bütün araçlara uyar.özellikle ortadan ayaklıları
Ynt: Suzuki Samurai , Kia Sorento Jant Olur mu?
wallahi çok teşekkürler yorumlarınız için dif kili derken hub demek istemiştim.şu an zaten hub yok aracın üzerinde.aracı şehir içi kullanıyorum.direk uyması güzel oldu yarın siparişi veriyorum jantların.aracı biraz yoracak ama güzel görüntü olacak...
Ynt: Bor Power Kullanmalımıyım?
bakın ben size araç 130 125hp oldu demedim araç o begir gücü hissettirecek kadar atak ve bayırlarda ben 2 ile çıkıyorsam bu ürünü koydukdan sonra araç 3 le çıkıyor yani piston sürtünmesi azaldıgından araç illla güçleniyor ama her motorda aynı performansı verirmi...
Ynt: bor power kullanmalımıyım?
usta kesinlikle tavsiye ediyorum ben doblo 1.9jtd denedim koydukdan sonra sanki araç105hp degil 120hp gibi oldu bayırda 1 vites artıyor motor sesini azaltıyor.tasarruf ettimi hesaplamadım ama bence kullan farkı göreceksin.ama çakma olanlardan degil gerçek bor...
Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı
103hp tork olarak kç oldugunu bilmiyorum ama 1700cc motor uçurur bu kasayı.flash motoru güzel olur bu yaz ben bir tane koyacam mesela ama şamzuman buna göre olurmu bilmiyorum.benim toros motoruna 5vites fazla geliyo bir denemek lazım
Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı
öncelikle herkese slm.Benim samurai sj413 de toros motur war ve 5 6 senedir sorunsuz biniyorum 4x4 sorunsuz fakat orj motor kadar güçlü degil renault 1.7 flash motoru koymayı düşünüyorum