Arama sonuçlarınız

1. MehmetTurk

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Defender aynı kasa ile sıfır olarak üretildiği müddetçe bence popülaritesini devam ettirecek . Kasa değişse de en az bir on yıl daha her türlü parçasını bulmak sorun olmayacak. Defenderin popüler olmasının tutulmasının en...

2. MehmetTurk

İhaleye Satışlı defenderler...

Ynt: İhaleye Satışlı defenderler... İdare 25 yaş üstü araçların trafikte olmamasını istiyor . TSK nın yenilenen araçları yerine hurdaya çıkardığı 25 yaş üstü araçların piyasaya satılması zaten bir çelişkiydi . Sanırım araçlar MKE de eritilecek bundan sonra . Ben Defenderime 20 bin tl zam yaptım...
  3. MehmetTurk

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Hüseyin bey hayırlı uğurlu olsun , kolaylıklar dilerim . Bence kesinlikle arka kasayı atmanız gerekli , hurdacıdan bir 110 luk kasa alıp arka çamurlukları değiştirmelisiniz , arka pikap şeklinde dahi olsa bombeli çamurluklarla çok daha güzel oluyor.

4. MehmetTurk

torpido için ne yapabilirim??

Ynt: torpido için ne yapabilirim?? Gösterge paneli ile ilgili bir sorun yok , ampermetre , arka silecek komitatörü , çakmağın olduğu bir çıkıntı var , benim ilk araca takılırken o kısmı torpidodan bir miktar kestiler iç parçayı oturtabilmek için , kesilen yer parçanın altında kaldığı için...
  5. MehmetTurk

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Ölçüleri tutuyorsa üstteki .

6. MehmetTurk

torpido için ne yapabilirim??

Ynt: torpido için ne yapabilirim?? İstanbul , Kayalar Otomotiv / Ankara Özüpek Otomotiv

7. MehmetTurk

Defender ön paspas bloğu

Merhaba , yeni model defenderlarda öne komple serilen bir paspas var , vites kollarının olduğu yeri delik bütün bir paspas , LR kodunu bulamadım bilen varmıdır ?
  8. MehmetTurk

defender jant eski tip

Ynt: defender jant eski tip Genişi ve darı var , inç olarak aklımda değil şimdi ama Ankarada Özüpek otoda bulabilirsiniz veya hurdacılarda doludur.
  9. MehmetTurk

Defender arka tampon montajı

Ynt: Defender arka tampon montajı O kesik şasi noktasından değişmeye gerek yok hemen tamponun dibinden de değişir , ordan da değişir alt bağlantı civataları gevşetip şaşi ile kupa arasına takoz koyarlar indirmeden değişir.Korktuğunuz kadar ciddi sorun değil . ustasını bulmak lazım.

10. MehmetTurk

Defender arka tampon montajı

Ynt: Defender arka tampon montajı Defender arka tampon zaten birbirine geçme 2 sacdan oluşuyor , iyi bir usta kupayı indirmeden tamponu ve şasi bağlantılarını değişebilir. Depo sökülecek .

11. MehmetTurk

Stepne Basamağı Deffender

Defender stepne demiri zaten dizayn olarak problemli , aracın kullanım yoğunluğuna bağlı olarak 2-4 yıl arası arka kapıda sarkma ve bozulmalar , menteşelerde bozulmalar , bağlantı yerlerinde bollaşma ve ses meydana getiriyor. Bazı yabancı modifiyelerde stepne tutucusunun kapıyla ve çamurluk...
  12. MehmetTurk

RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Mt-82 Motora tam uyumlu (pumaya) arazi için flanş yapılacak . R380 ise araziye uyumlu motora flanş yapılacak , mt-82 arazi için daha iyi diyorlar 6 vites. Neyse RN380 almışsın hayırlı uğurlu olsun .

13. MehmetTurk

RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Tuncay , boş ver r 380 ni hem senin motor atıldı bir sürü tadilatı yapıldı şimdi al baştan iş çıkaracak sana ama illada atacağım diyorsan yine boş ver , ford transit mt-82 al , Ali ihsanın hurdacısında var. Arazi şanzımanı uydurmakta biraz sıkıntısı var...
  14. MehmetTurk

Flashlı çekimde Enstantane ve diyafram ayarı

Flashlı çekimde Enstantane ve diyafram ayarını neye göre yapacağız (makine manuel mod+ flash ettl) E-TTL flaş ışık şiddetini kendi ayarlıyor vs bunlar tamam da . Makinenin pozometresini kullanamıyorum, sürekli ibre az ışıkda duruyor , bu normalmidir? E-TTL ölçüm yaptıktan sonra makinenin...
  15. MehmetTurk

1996 defender 300 tdi

Ynt: 1996 defender 300 tdi 1996 yani arka da disk fren olmalı , Torpidodaki o sac olmamalı ... 1986 model araca çıkma bir motor atıp 1996 diyenleri gördük , bu araç kesin öyledir demiyorum ama çok dikkatli incelemek lazım . Tavan kuşaksız gibi görülüyor , bu 1989 üstü olur , ama bendeki gibi...

16. MehmetTurk

Defender Far Koruma Teli Acil Yardım Lütfen

Ynt: Defender Far Koruma Teli Acil Yardım Lütfen Hurdacılarda , malzeme satıcılarında dolu , ben çöpe attım . Eğer sürekli arazide çalı çırpı içinde araç kullanmıyorsanız hiç arabanızı kirletmeyin .
  17. MehmetTurk

Su Borusundan Tripod

Su borusu şaka tabi, yagi anten yapımından artan alüminyum borulardan yaptım. Not: Ortadaki boru , alüminyumunu henüz temin edemediğimden geçici olarak su borusudur !
  18. MehmetTurk

Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları

Ynt: Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları Kenan bey çok teşekkür ederim . Dash panelimde henüz elime ulaşmadığı için anahtar yerlerinde "demo kapak" olup olmadığını bilmiyorum. Ancak "yerlerine uyan anahtarlar" iyi haber , bence önemli olan da bu , yerlerine uyan anahtar bulabilirsem görüntü o...

19. MehmetTurk

Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları

Arkadaşlar resimde ortadaki konsülün orijinal anahtarları yerine uyan benzerleri veya bunları hesaplı bulabilen kimse var mı ?
  20. MehmetTurk

Defender oneri

Ynt: Defender oneri 2 yıl önce Kırıkkale hurdasandan 4.250 tl ye aldığım 2. aracımı topluyorum , şu an boyada 45000 tl den gidiyoruz , 50 ye yaklaşacağız. Toplama işi tamamen size bağlı , aracı muayeneden geçebilecek kadar , yürüyebilecek kadar da yapmak var (12-18 bin arası) benim yaptırdığım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR