Arama sonuçlarınız

1. TA1KC

Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)

Savaş bitti, eve döndük. 8) Çok eğlenceliydi, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yalnız şunu eklemek istiyorum; 2. oyunda mavi takımda vurulup oyundan çıkmayanların eşgallerini tespit ettim, haklarında cezai işlem uygulanacaktır. ;D

2. TA1KC

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) 1- Mezzy (Mustafa Eraslan) 2- ufuk (Ufuk SARNIK) 3- berkozgenc (Berk ÖZGENÇ) +8 4- gursen (Gülşen GÜRŞEN) +1 5- UFUKK (Ufuk sarıgül) 6- mavimor (Mustafa Tekiner) +6 7- fizi (Zeynep Erkal) +1 8- pancarmotorcu ( hasan çalışkan) +1 9-...
  3. TA1KC

1990 Defender; Sürekli 4 Çekerden Çıkma?..

Ynt: 1990 Defender; Sürekli 4 Çekerden Çıkma?.. Selamlar, Ne kadar işinize yarar bilmem ama ön şaft koptuğunda tecrübe ettim. 2000 model Range Rover hiç bir güç kaybı olmadan yürüyor, özellikle hareket halindeyken araç çok daha rahat oluyor. Tek sıkıntı kalkış esnasında viscous coupling ön şaft...

4. TA1KC

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) 1-Mezzy (Mustafa Eraslan) 2- ufuk (Ufuk SARNIK) 3-berkozgenc (Berk ÖZGENÇ) +1 4-gursen (Gülşen GÜRŞEN) +1 5-UFUKK (Ufuk sarıgül) 6- mavimor (Mustafa Tekiner) +1 7- fizi (Zeynep Erkal) +1 8- pancarmotorcu ( hasan çalışkan) +1 9- ceyar...
  5. TA1KC

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Ben nasıl farketmemişim: ::) İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3 Engin DAĞHAN...

6. TA1KC

Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı?

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? Çok teşekkürler. Evet bende görünüşünü çok seviyordum ama malesef fiber tarzı bir malzemeden yapıldığından çok çabuk kırılıyor, iki tarafta da kırılma meydana gelince ön arka komple sökmek zorunda kaldım. Belki aynı tasarımda sağlam ( demir vs.) bir...

7. TA1KC

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? Mehmet bey o aracı ve sahibini biliyorum, ayırt edilemiyor demiş fakat P38'in tavan yüksekliği L322 full-size ile sport kasanın tam arasında. Sport'tan yüksek full-size yani sizin kasadan alçak. :) Tampon far-stop grubu ve panjuru koymak zaten çok...
  8. TA1KC

Yelken

Ynt: Yelken Gezenbilir Yelken takımı mı kursak? :P Bu arada ders almak isteyenler için bir şeyler ayarlayabilirim Fenerbahçe tarafında, aklınızda bulunsun.
  9. TA1KC

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? Yok zaten bunlar SVC'nin L322 için ürettiği 8 parça bodykit'ten örnekler. Bu da Overfinch tarafından geliştirilen bir L322 örneğin; Bende bir önceki kasa Range Rover var, ama genel olarak bütün seri ile ilgilenirim. :) Herhangi bir konuda...

10. TA1KC

96 Range Rover Tadilatı Hakkında ?..

Ynt: 96 Range Rover Tadilatı Hakkında ?.. Selamlar, Bunu neden düşünüyorsunuz acaba? Şu yüzden soruyorum, p38'e dizel makina attığınızda yakıtı 250-300 kuruşun altına düşünemeyeceksiniz eğer mesele ekonomiyse. Ocak'ta 2. senesi olacak aracın bende, ve bence gayet tatminkar. İyi bir lpg kiti...

11. TA1KC

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? Bu fotoğrafını koyduğum Uğur Abi'nin de bahsettiği ve kendi aracında kullandığı çamur tipi Cooper Discoverer STT'dir. Ayrıca Supercharged güzel ama ben fikir oluşturacak bir iki fotoğraf paylaşmak isterim;
  12. TA1KC

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? Selamlar; L322 Range Rover fren disk ebatları; Ön = 343mm Arka = 354mm 16" bir jantın kapsayabileceği maks. disk ölçüsü 300mm'dir. Bu yüzden 17'den aşağısı takılamaz. Cooper Discoverer STT (275/65/18)

13. TA1KC

Yöneticilerimizden Can Uğurlular'a (mogzilla ceyar) Geçmiş Olsun

Ynt: Yöneticilerimizden Can Uğurlular'a (mogzilla ceyar) Geçmiş Olsun Herkese çok teşekkür ediyorum :) Merdiveni en hızlı nasıl inerim diye deneme yapınca kafamdaki takribi dikiş sayısı 11'e çıktı. Yarın da burun ameliyatı olacağım kısmetse. Ceyar nickine yakışır bir hale mi geliyorum yoksa...
  14. TA1KC

Defender - MOG

Ynt: Defender - MOG Son koyulan kare kasa Cherokee XJ kupasının kesilmiş hali.
  15. TA1KC

Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009) Uğur abi canına okuyacaktık sevgili pilotumla da şartlar elvermedi. ::)

16. TA1KC

Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009) Trapeze yatıyordum orada, devrilmeyelim diye. Aynen böyle; Tamamen fonksiyonel bir hareket yani artistik değil ;D
  17. TA1KC

Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi Duyurusu (21 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi Duyurusu (21 Mart 2009) 1. Kanyon_Jimny...................SUZUKİ.............telsiz / ATR / ve ben 2. Discoverer.......................LR D2 td5 ..........telsiz/mt lastik/vinç/diff lock/vs.. co-pilot: concrete 3...
  18. TA1KC

Efsane Unimogcunun Efsane 406'sı (SATILDI)

Evet arkadaşlar efsane unimogcu İlker abimizin sarıkızı satılıktır. Genel özellikler: Mercedes-Benz Unimog 406 (1976) OM352 6 silindir 5.7lt atmosferik dizel Kar küreme görevinden emekli Ekstra özellikler: Yeni bir takım çavuş desen lastik + stepne Komple sökülebilir fiber tavan...

19. TA1KC

Nissan'ın Volkswagen Reklamına Karşı Yaptığı Reklam

Ynt: Nissan'ın Volkswagen Reklamına Karşı Yaptığı Reklam Zekice ;)
  20. TA1KC

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Ford Thames Trader diyesim var sayın hocam ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz