Arama sonuçlarınız

1. afagan

Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali bu başlıklara, anımsadıkça ya da soran olursa eklemeler yapacağım, geriye iki eksik kaldı, seyahat güncesi ve fotolar..

2. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali YEMEKLER: Balık dahil hiçbir yerel yiyeceğin tüketilmemesini öneriyoruz. Meyve tüketilebilir. Başkentlerde LÜBNAN LOKANTALARI SORULMALIDIR. Lübnan lokantalarında güzel yemekler tüketilebilir. Yerel yiyecek tatma fantezisi çok ciddi sağlık sorunlarına yol...
  3. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali ÇEKİMLER: Mali-Nijer Burkina Faso; bu ülkelerde beyazların çekim yapması bazen intihar girişimi ile eşdeğerdir. Mali ve Nijer başkentinde pek çok beyaz gördük ama elinde foto ya da kamera olanına raslamadık. Çok şiddetli tepki ile karşılaşıyorsunuz. Biz...

4. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Araç ve Rehber: Araç ve rehber işini güvenilir ve denenmiş firmalardan yapmadığınıZ takdirde amiyane tabirle kazıklanmanız kaçınılmazdır. Güvenilir ve denenmiş rehber ve araç bulduğunuzda da kazıklanmanız kaçınılmazdır. Her fırsatta size para harcattırmak...
  5. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Bir yerden başlamak lazım. Proje-Rota: Fas/Casablanca-Mali/Bamako-Mali/Mopti-Mali/Timbuktu-Mali/Gao-Nijer/Tillarebi-Nijer/Niamey-Fas/Casablanca-İstanbul Gerçekleşen Rota...

6. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali sevgili eftelya mailde gider mi ki buraya yüklenemeyen fotolar? anlatımın da fotosuz tadı tuzu olur mu bilmem ki:) ama evet yazmalıyım, inanıyorum ki aktaracaklarım orta afrikaya gidecekler için epey bilgi notu barındıracak. gezinin detaylı oluşu ve...

7. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali hımm kenya evet:) rezervasyonlar yapıldı, kısmet olursa çarşamba akşamı nairobiye uçuyoruz, kısa olacak ama inşallah olacak:) bu geziyi de gerçekleştirebilirsem eğer, afrika haritasını katlayıp çekmeceye kaldırmam olası:) batı afrika notlarımı paylaşamadım...
  8. afagan

Afrika - Kenya Safari Kampları

Ynt: Afrika - Kenya Safari Kampları ben henüz batı afrika notlarımı yazamadım, sabıkalıyım:) geldim sıtmaya yakalandığımı öğrendim, zarureten de işten geri kalmak eklenince ofise çok zaman ayırmam gerekti. ardından işe güce daldım, bir de fotoğraf nasıl yüklenir bilemedim, zira benim çektiğim...
  9. afagan

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. çok çok ciddi bir yanılgı içerisinde değilsem bu araba benim 2007 aralık ayında elime geçip sonrasında ayrıldığım galloper. km si 115.000 orjinaldi üzerinde lovato sıralı sistem LPG ve hatta LPG kamuflesi için ahşap üzeri suni derikaplı bir...

10. afagan

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? 2006 G. Vitara kullanıyorum. BRC LPG taktıralı 1 sene oldu, performansta hiç bir bariz kayıp yaşamadım ve bugüne dek te lpg aksamları hiç sorun çıkarmadı. LPG taktırmanızı şiddetle öneririm:) bizi şiddet kullanmak...

11. afagan

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. demek döndü dolaştı size geldi bu araba:) hey gidi:) disco da kullandım cherokee de, şu anda da vitara kullanıyorum, ama aklım galloperda kaldı valla:) kullanan da kullanacak olan güle güle kullansın:)
  12. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Bir yerden başlayıp bu geziyi baştan sonra anlatmalıyım, herkesten önce kendime:) Geleli 8 gün oldu. Hala toparlanamadım. Dönüş yolculuğu 41 saat sürmüştü, filmlerden çıkma bir dönüştü, hepsini tek tek anlatacağım:) ilk günlerde yol yorgunluğu, ezginlik...

13. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali döndük:) nasıl anlatılır bilmiyorum.. muhteşem, hayal ötesi sahneleri olan, bazen inanılmaz keyifli bazen sınırlarımızı zorlayacak derecede zorlu bir gezi oldu. yaklaşık olarak 1400 km si çölde 2300 km karayolu yaptık. Mali-Nijer-Burkina Faso üzerinden geniş...
  14. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Geçen zaman zarfında olan biten...: Mali ve Nijer e gitmek istiyorsanız ingilizcenin türkçe ile aynı muameleye tabi tutulduğunu bilmelisiniz, geçerli dil fransızca, diğer dillere bizim sanskritçeye olduğumuz uzaklıktalar. Mali'den bir rehber ayarlandı (bu...
  15. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali MALİ de (bilenlerin) Türkiye'ye ve Türklere karşı sıcakkanlı ve içten yalkaştıklarnı gidenlerden duyduk. Timbuktu'dan itibaren büyük sahra nın güneydoğu kısımları başlıyor, tuareg toprakları. Bizim orada olmayı planladığımız dönemde tuareg festivallerinden...

16. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Kimbilir kaç defa değişecek plan ama, kaba rotayı şöyle çizdik: THY ile Tunus, ordan Airafrica ile BAMAKO (Mali nin başkenti) BAMAKO-TİMBUKTU arasındaki ufak rota çıkışları da dahil edilerek 1200 km lik yolu Bamako dan kiralayacağımız bir araç, TİMBUKTU-GAO...
  17. afagan

Bir aksilik çıkar da gidemezsem nasıl toparlanırım diye içim içimi kemiriyor, ama bir yandan da hazırlıkları ihmal etmiyorum, kısmet olursa ay sonunda MALİ-NİJER seyahati planlıyoruz bir kaç arkadaş. En yakın arkadaşım Ramazan (gezenbilirde yok kendisi) geçen ay FİZAN daydı, fizana inerken...
  18. afagan

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Katılımcı Araçlar Listesi 01 - Hakan Irıklı / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 02 - Onur Uzbaşaran / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 03 - Levent Baştepe / Vitara...

19. afagan

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008) :) o konuda zerre suçum yok eftalya, dediğiniz gibi kardeş kardeş gidiyorduk.. konvoy hızlandı derken ışıklara takıldık.. bu arada nursen hanımın jimnysini gördüm peşine takıldım.. o nerden saptıysa ben de ordan saptım ve kendimi bir...
  20. afagan

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008) bakırköy ekibi 2. cadde turunda arazi oldu büyük ölçüde.. Bir ara arabadan indim baktım clio yok olmuştu.. telefonla ulaştıgımda "gnam gnam.. " sesleri arasında "abi biz mola verdik köftecideyiz sen de gel" dedi içlerinden biri. Bunlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR