Arama sonuçlarınız

1. GokhanUzun

Aladağlar'da Bir Hafta

Ynt: Aladağlar'da Bir Hafta Gün batarken hala Çelikbuyduran'a varmaya çalışıyoruz.

2. GokhanUzun

Aladağlar'da Bir Hafta

Ynt: Aladağlar'da Bir Hafta Raporlarıma resim eklem işini ancak halledebiliyorum. Biraz geç oldu ama .... Küçükdemirkazık zirve Küçükdemirkazık Yelkenkaya'nın arkasındaki bacadan iniş hazırlığı Küçükdemirkazık ip inişi Demirkazık kuzeybatı sırtı rotası. Henüz ilk istasyona varmadan...
  3. GokhanUzun

Dağcılık Kitapları

Ynt: Dağcılık Kitapları Everest Günlüğü 1996 'da yaşanan felaket anlatılmış. Çok yalın ve tırmanış raporlarında yer verilmeyen detaylarla zenginleştirilmiş.

4. GokhanUzun

Dağcı Genç Kız Uçuruma Düşmesi Sonucu Ağır Yaralandı

Ynt: Dağcı Genç Kız Uçuruma Düşmesi Sonucu Ağır Yaralandı Allah rahmet eylesin. Dağcılıkla uğraşan kişi sayısı arttıkça ve faaliyetlerin zorluk derecesi yükseldikçe ister istemez risk de büyüyor. Dileklerinize katılıyorum. Umarım bu yıl yaşadıklarımız son olur.
  5. GokhanUzun

Mesafe Tahmini

Ynt: Mesafe Tahmini Nadir Abi büyüksün ....

6. GokhanUzun

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ben bu işlere başladığımdan beri hiç markalı pahalı bir kafa lambasına sahip olamadım. Aslında parama kıyamadım desem daha doğru olur. Şu anda kullandığım kafa feneri energizer marka :) 2 adet mercekli beyaz ledi var ve 30-40 m mesafeyi çok rahat ve net aydınlatıyor. 1 adet de kırmızı led...

7. GokhanUzun

Ağrı Dağı Kış Tırmanışı (01-04 Ocak 2007)

Ynt: Ağrı Dağı Kış Tırmanışı (01- 04 Ocak 2007) Teşekkürler. Bu bayram dağcılık anlamında olaylı geçtiği için evdekiler de çok merak etmişler bizi. Haliyle dönüşte ültimatom verdiler. Bir daha bu seviyede bir tırmanışı biraz zor yaparız gibi görünüyor. Çoluk çocuk olunca daha zor bu işler.
  8. GokhanUzun

Ynt: 01.01 - 04.01.2007 Ağrı Dağı kış tırmanışı Resimleri henüz toparlayamadık. Bir ara gönderirim.
  9. GokhanUzun

Demirkazık Dağı kış tırmanışında hayatlarını kaybeden ODTÜ DKSK mensubu arkadaşlarımıza ve bayramın birinci günü hayatını kaybeden AKUT Bingöl Birimi Başkanı M.Veysel Aksoy’a Allah’tan rahmet , acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizle... AĞRI DAĞI KIŞ TIRMANIŞI (01.01 –...

10. GokhanUzun

Double veya Duble Uyku Tulumu

Ynt: Double veya Duble Uyku Tulumu Katılıyorum. Tulumların sıcak havayı izole etmelerini sağlayan malzemenin mümkün olduğunda kabarık olması. 2 tulum iç içe olunca mutlaka normalden fazla bir sıkışma / ezilme olacağı için hem tulum içinde darlık hissi oluşuyor hem de 2 tulumun değerlerinin...

11. GokhanUzun

Tunç Fındık - Lhotse Tırmanış Söyleşisi

Ynt: Tunç Fındık - Lhotse Tırmanış Söyleşisi Tunç , her zamanki mütevaziliği ve güzel anlatımıyla çok güzel bir sunum yaptı. Sanırsınız Lhotse'ye değil de Aladağlar'da herhangi bir zirveye tırmanmış :)
  12. GokhanUzun

Ağrı Kış Tırmanışı

Ynt: Ağrı Kış Tırmanışı İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bu arada ekip 3 kişi ve faaliyet bireysel bir faaliyet olmakla birlikte ekiptekiler Zirve Dağcılık Kulübü üyesi. Yücel Bağatur M. Şirin Uysal Gökhan Uzun

13. GokhanUzun

Ağrı Kış Tırmanışı

Merhabalar , Tırmanış iznimizi aldık. Bir aksilik olmazsa 30.12.2006 cumartesi İstanbul'dan yola çıkacağız. 31.12.2006 pazar Doğubeyazıt'a varış. Dağa girişimiz 01.01.2007 pazartesi olacak. Herhangi bir aksilik yaşamazsak 03.01.2007 çarşamba günü zirveye varmayı umuyoruz. Kötü hava şartlarına...
  14. GokhanUzun

Uyku Tulumu Seçimi

Yanınızda Sedat Hocamın bahsettiği tarzda bir ısıtıcı yok ise ufak bir pet şişeye kaynar su doldurup ağzını sıkıca kapattıktan sonra tulumun içine alınabilir. Aman dikkat ! Kaynar dedikse bizi de yakacak kadar kaynar değil tabi :) Elbetteki bu şişeyi ertesi sabah direkt olarak çöp poşetimize...
  15. GokhanUzun

Uyku Tulumu Seçimi

Kaliteli bir mat pahalı gelir derseniz standart bir 12 mm matı büyük marketlerde yaz başında reyona çıkan cinsten ucuz bir yazlık matla destekleyebilirsiniz. Konfor ve ekstra sıcaklık için iyidir ve denenmiş bir metotdur ;D Ancak elbetteki çok soğuk ortamlar için kaz tüyü tulum (Tercihen dış...

16. GokhanUzun

Yalova'daki Trekking Alanları

Ynt: Yalova'daki Trekking Alanları Çınarcık'tan daha ileride Çalderesi adında bir mekan var. Esenköy'den giriliyor. Rota başlangıcında adını şimdi hatırlayamadığım bir alabalık lokantası var. Zaten lokantanın bulunduğu yerde yol da bitiyor. Ondan sonrası oldukça sert bir trekking parkurudur...
  17. GokhanUzun

Dağcılık Kitapları

Hem dağcılık konusunda kaynak arayan yeni arkadaşlara yardımcı olması için hem de haberdar olmadığımız kitapları öğrenmek için bildiğimiz kitap isimlerini buraya eklemek faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Herkes bildiğini yazarsa imece usulü güzel bir liste oluşturabiliriz. Bunlar bendekiler...
  18. GokhanUzun

Todd Skinner Yosemite'de Düşerek Hayatını Kaybett

Ynt: Todd Skinner Yosemite'de Düşerek Hayatını Kaybett Dünyadaki 14 adet 8 bin metrelik dağın hepsine tırmanmayı başarmış ilk insan olan Reinhold Messner'in sözü ; "hayatınızı sürekli tehlikeye atarsanız bir gün muhakkak ölürsünüz" Riskin Ötesi kitabından alıntı (Nicholas O'connell- Messner...

19. GokhanUzun

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Benim bisikletimin markası yok. Sağolsun bir arkadaşım vakti zamanında iyi para dökerek toplamış ;D Demir kadrolu bir bisikletim var. Çekme borudan yapılmış ve bir demir kadro için oldukça hafif. Kadro Tange Seiki. Donanım Shimano deore xt ve lx karışımı. Jantlar Rigida...
  20. GokhanUzun

Tibet'te Yeni Rotalar

Ynt: Tibet'te Yeni Rotalar Haber için çok teşekkürler. Güzel dağ , yürekli bir tırmanış ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR