Arama sonuçlarınız

1. suavi

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) inegöl bozüyük güzelmiş. istanbuldan kaç kilometredir orası?

2. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) oh be...hayırlı olsun yüksel abime... ;)
  3. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sevgili korhan, isteyen istediği yere istediğiyle gitmekte elbette serbest. kimse kimseye hesap verecek değil..neyin nasıl geliştiğini de forumu takip eden herkes zaten farkında. stresli cevaplara gerek yok dostum..:) Nadir Bey en doğru cümleleri...

4. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ya sürekli küçük gruplar ve ani kararlarla geziler yapılıyor.. çok güzel elbette de hani bir de günübirlik tur için bir rota belirlesek de gitmek isteyenler de katılabilse? ;)
  5. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yedim valla ... ;D hafif safımdır da ben.. ;)

6. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) olamaz... bu hakkaten fıkra gibi olmuş...torun torbaya anlatılacak cinsten..ölsem aklıma gelmezdi.. geçmiş olsun...

7. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) o niye..seçmen kağıdı falan gelmemiş miydi?
  8. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ağva kerpe civarı.. hem arabalarla sulardan geçilmiş hem de suların içinde piknik yapılmış.. pek hoş resimler...:)
  9. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) nadir bey.... şu sulak alan güzelmiş oraya gitsek ya... lead etsenize hadi...:)

10. suavi

Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) koca arabayı oraya sokmaya çalışırsan olacağı buydu ama keyfini de sen sürdün işin öyle bak olaya.. ama senin o direksiyonun dönmüyo ya ... inanamadım valla......

11. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) gerçekten konan tüm fotoğraflar güzel...hepsi de güzel anılar...ellerinize sağlık... bu sıcakta acaba bir yaylaya mı çıkmak gerekir..??? acaba bir yaylaya gitmek güzel olur muydu? haftaya bir yayla turu iyi gelir miydi???? kimbilir...
  12. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

13. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) ağaçlı civarı yapılan gezinin sıcak sıcak fotoğrafları offroadcuların hepsi nereye mi bakıyor...bir alttaki kareye.. :)
  14. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) serkan: ben yarın 13.30'da kemerburgaz shell'deyim.. orda buluşuruz..yarın görüşmek üzere..
  15. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) anladığım kadarıyla baya kalabalık olunacak. bu durumda herkes kendi yiyeceğini kendisi getirecek sanırım. 2 sorum olacak. deneyimli arkadaşlar cevaplarsa ilk gelenler için iyi olur. 1- pişmiş veya soğuk yiyecek mi getirmek doğru...

16. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) saol hepimizin mubarek olsun..
  17. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) aynen... heyecanlıyım..... eğleneceğimizden şüphem yok...
  18. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) ok..12.30 da 43 numaranın ordayım o zaman....

19. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) serkan ben leventten gelicem.. akeretlere inmek ters olur bana. eğer maslaktan teme bağlanacaksanız saat 12.45ten itibaren sizi levent çarşı metronun orda bekliim siz geçerken dahil oliim beraber gidelim. uyar mı? cebim 5337082637
  20. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) istersen elde bu da var. seç begen al...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR