Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 736,653
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

suavi kardeşim bu konuda sana katılıyorum.gezilerle ilgili forum bile açılmıyor.ve nedense bütün geziler tesadüfen ve ani gerçekleşiyor. :smiley:

Etiketler

elnino' Alıntı:
suavi kardeşim bu konuda sana katılıyorum.gezilerle ilgili forum bile açılmıyor.ve nedense bütün geziler tesadüfen ve ani gerçekleşiyor. :smiley:

Gezenbilir olarak yapacağımız her türlü geziyi forumdan duyurmak bizim görevimizdir.Son günlerde olanlar arkadaşların kendi tercihleridir.Belki iş çıkışlarında ani karar verdiklerinden ve mekan olarak birbirlerine yakın üyeleri aradıklarından olaylar o şekilde gelişmiştir.
Merak etmeyin , Sizlerde bu heyecan ve tutku oldukça inşallah çok güzel gezilerimiz olacaktır.
Saygılarımla.

Fatih selamlar; eğer dünden evvelki gece forumda yazanları sırayla okursan her şeyin spontane geliştiğini görebilirsin. Ondan bir önceki gece de öyleydi; Serkan ve ben çıktık. Hacıllı gezisi için de olayın özetini zaten Mustafa abi yaptı. Mesela ben seni hiç online göremiyorum. Bu hızlı gelişimin nasıl içerisine dahil olabilirsin ki... Bu sözlerinin içinde sanki biraz sitem hissediyorum. Mesela bugün cuma ve yarın veya yarından sonra ne yapılacağı ile ilgili hiç kimse hiç bir plan yapmadı henüz. Takipte kal dostum...
elnino' Alıntı:

frkbdr' Alıntı:
Arkadaşlar ben dün gece rüyamı gördüm yoksa gerçekten akşam 11 de,başlayıp çavuşbaşı,polonezköy,cumhuriyet köyü etaplarını geçerek ve enson kılıçlının3 km lik etabı 6 satte geçebilmek kaydı ile (aradaki bataklık dalışları,kavun ve aparatif atıştırmalar hariç ) sabah 9 da biten bir operasyon gerçekmiydi,ve son 6 haftanın en sıkı ve en tatlı gezisine katılan arkadaşlar nerde yahu...fotolar nerde...çok yorgunum çoook...

Faruk, senin gördüğün rüya değildi de, ben Korhan'ın gördüğü rüyayı merak ediyorum :smiley:

corehunn' Alıntı:
Fatih selamlar; eğer dünden evvelki gece forumda yazanları sırayla okursan her şeyin spontane geliştiğini görebilirsin. Ondan bir önceki gece de öyleydi; Serkan ve ben çıktık. Hacıllı gezisi için de olayın özetini zaten Mustafa abi yaptı. Mesela ben seni hiç online göremiyorum. Bu hızlı gelişimin nasıl içerisine dahil olabilirsin ki... Bu sözlerinin içinde sanki biraz sitem hissediyorum. Mesela bugün cuma ve yarın veya yarından sonra ne yapılacağı ile ilgili hiç kimse hiç bir plan yapmadı henüz. Takipte kal dostum...

sevgili korhan, isteyen istediği yere istediğiyle gitmekte elbette serbest. kimse kimseye hesap verecek değil..neyin nasıl geliştiğini de forumu takip eden herkes zaten farkında. stresli cevaplara gerek yok dostum..:smiley: Nadir Bey en doğru cümleleri kullanmış Deneyimleriyle yeni açacağı rotayı hepberaber bekliyoruz.

Suavi; bu söylediklerinde tabi ki haklısın. TYabi ki isteyen istediği ile gitmekte serbest. Ama bu geziler ve gece operasyonları 1 saat içinde gelişip ani gelişen kararlar. Emin ol stres yok. Neden böyle algıladın anlayabilmiş değilim :smiley: :smiley:
suavi' Alıntı:
sevgili korhan, isteyen istediği yere istediğiyle gitmekte elbette serbest. kimse kimseye hesap verecek değil..neyin nasıl geliştiğini de forumu takip eden herkes zaten farkında. stresli cevaplara gerek yok dostum..:smiley: Nadir Bey en doğru cümleleri kullanmış Deneyimleriyle yeni açacağı rotayı hepberaber bekliyoruz.

Eski gezilerimiz incelendiğinde anlaşılabileceği gibi,daha komplike ve araçların hakkını verebilecek türden geziler düzenlenebilmesi için zaman biraz erken.1-2 ay içinde gerçek tadı alabileceğimiz türden geziler yapabilmemiz için gerekli zemin oluşacaktır.Zaten o zaman da her haftasonuna yaklaşıldığında yeni bir gezi başlığı açılacaktır bundan kimsenin kuşkusu olmasın ;)
En güzel örneklerimizden biri Balaban gezilerimizdir.Benim kelimelerle anlatmak istediğimi resimler ile irdeleyebilirsiniz. :smiley:

mogzilla ceyar' Alıntı:
Eski gezilerimiz incelendiğinde anlaşılabileceği gibi,daha komplike ve araçların hakkını verebilecek türden geziler düzenlenebilmesi için zaman biraz erken.

Sevgili Can, söylediklerine katılıyorum, yağmurlar başladığında etaplar daha keyifli olacak. Ancak, son gece etabında tüm araçlara hakkı fazlasıyla verildi. Bundan herkes emin olsun :smiley:

Arkadaşlar merhaba.
Sürpriz gezilere çağırılamayan arkadaşlar kusura bakmasın. Nadir bey olayı çok güzel açıklamış.
Gece yapılan Çavuşbaşı gezisini ben, yolda olan arkadaşlardan saat 24.00 civarı gelen telefonla öğrendim ve katıldım.
Uğur arkadaşımız geldiğinde ise saat 01.00 idi.
2 araç, 3 kişi ile başlayan gezi, "elinin altındaki telefonla ulaşabildiğin kişiyi çağır" metodu ile, 5 araç 7 kişi ile finalize oldu.
Keşke herkes yakın çevresindekilerle küçük gruplar oluşturup böyle kaçamaklar yapsa, forumlarda bunları takip etsek,
eleştirsek, kıskansak ...ve geniş katılımlı gezilerimizde kişilerin birbirine anlatacağı hikayeleri olsa...
Kalın sağlıcakla... Sevgiler.

Abi olay bu kadar özetlenebilir... Ağzına, ellerine sağlık... Eeee; ne yapıyoruz bu hafta sonu? hani şöle dere kenarında çay keyfi filan ? :smiley: :smiley: :smiley:

Arkadaşlar Yüksel yeni aracını almış !

98 xj Cherokee Country (siyah).

Hayırlı, uğurlu olsun, güle güle kullansın ...

Arkadaşlar kısa bir aradan sonra herkese yeniden merhaba .Her halde şu anda forumun en bahtsız üyesisim.Son mesajımda (aynı zamanda ilk) arabayı satmaktan (vitara V6) "ben 4x4 süz yapamam" düşüncesiyle vazgeçmiştim.Ama karşı taraf ısrar edip istediğim parayı da verince bizim evladı Sivas'a gönderi verdik.Şimdi daha iri kıyım bişeyler bakıyorum.Bu arada müstakbel "canavara" fon sağlamak için yağmurlar toprağı ıslatana kadar binek araç al sat yapacağımdan şu sıralar araçsızım ve çok istediğim o gezilerde aracım ile olamayacağım ama "gölgede yada güneşte" farketmez aranızda bulnmak isterim.
Birde 98-99 XJ ve ZJ si olan arkadaşlar son 2007 / 2 bandrolüne ne ödediniz. Çağlar

yüksel yeni aracın hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde güle güle kullan
bol çamurlu keyifli geziler diliyorum

Merhaba 98 XJ kullanıyorum vergisini merak etmişsiniz.
2007/2 de 1250 odedim tabi bu kasko indirimi yapılmış fiyat :smiley: ama sabır diyoruz 2008'i de atlattık mı vergi cok sorun olmayacak ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

SON KONULAR

Geri