sabri' Alıntı:mert slm nasılsın?dediğin gibi tecrübe konuşuyor))öncelikle yıldızı bir tarafa bırakırsak arazide kalmamak için öncelikle kendimizin harap olmaması açısından olmazsa olmazlarımızı yapıp hazırlamamız gerekiyor.roll-cage veya roll-bar yeni araçlar için biraz zor ama eskilere kıyabilecek arkadaşlar pek ala yaptırabilirler.vinç ve hazırlıkları.kemerler.yangın tüpleri.trim metre.kaput üstü devre kesici şalter.mt lastikler.ön arka kilt.ön alt koruma demiri.telsiz.şnorkel.ön arka çeki kancaları.sis ve tepe lambaları.biraz fazlası ile yazdım ama kışın gerekiyor.bunlar oldumu alın size 5 yıldız oldunuz
)
Jeepcj7' Alıntı:Deep Bey,
Bolu off-road oyunları demişken, Nadir Abi'ye bitane 6x6 Kamaz veya Ural aldırsakda Boluya giderken CJ'leri yüklesek arkasına... bizde kamyona veya discolara, xj'lere sıkışırız diyorum... hem Nadir Abi'de gelmiş olur... o kadar yol CJ'le gidersem offroad oyunları boyunca uyurum valla.. Bencil mi düşündüm acaba![]()
Jeepcj7' Alıntı:CJ Benzinle yaklaşık 600 krş yakar (60 krş yazarken sıfırı unuttun heralde)
Gazlada 300krş...
Ama yakıt derdim değil, verilen benzin paraları feda olsun oğluma, hakkını verir, Burdan Bolu'ya saatte ortalama 100km hızla giderim ki bu da tatminkar...sıcaklık da iyi CJ'de insan üşümez kışın t-shirt'le binersin... ama Bolu'ya indiğim zaman ki o baş ağrısı, uyuma isteği.. sanki 24 saat araba kullanmış gibi olurum2 günde zor toplarım kendimi... lastik uğultusu yeter..