CJ7V8' Alıntı:arkdaşlar size imreniyorum resmen.bizim buralarda da keşke hadi diyince keşife offroada gidilebilse .çok şanslısınız![]()
MK51' Alıntı:Arkadaşlar merhaba !!!
Off-road'lameşgul olduğum için bu foruma bir süredir girmiyordum ... Çok şey KAÇIRMAMIŞIM !!!
Öncelikle Sami Karmutoglu arkadaşım aramıza hoşgeldin ...
Serdar arkadaşım yeni aracın hayırlı olsun, çok sevindim...
Yardım istediğin her konuda beni veya aynı aracı kullanan diğer arkadaşlarımızı arayabileceğini söylememe gerek yok.
Şu "isoff - gezenbilir" meselesi nedir sevgili arkadaşlarım ???...
Bu konu tartışılacaksa, yeni bir forum açalım ...
Böyle bir konu için bu sitede forum açmaya gerek varsa veya bu sitenin böyle bir foruma ihtiyacı varsa ???...
- Herhangi bir konuda iddiası olanlar lütfen, açık ve herkesin anlayabileceği netlikte konuşsun !!!
- Kimse kulaktan dolma bilgilerle yada mesnetsiz önyargılarla konuşmasın !!!
- Böyle ciddi konularda söz söyleyecek olanlar, bin kere düşünüp bir kere söylesinler !!!
- Sözü geçen her iki grubun tek ortak noktaları, "off-road" kelimesini kullanmaları, aktivitesini yapmaları !!!
- Gerçekten ve ciddi olarak yararlı bir tartışma isteyen varsa, bilenlerden rica ederiz, toplanır ve tartışırız !!!
Lütfen bu konu burada kapansın ...
Ben, 8-9 senelik İSOFF'luyum ... Grup dışından birisine, İSOFF'a laf ettirmem ...
Ben, 1-2 aylık GEZENBİLİR'liyim ... Grup dışından birisine, GEZENBİLİR'e laf ettirmem ...
Kalın sağlıcakla ... öpüldünüz ...
Not: Bu yazıyı yazmaya başladığımda, bu geceki mesajların hiçbiri yoktu. Bitirdiğimde 30 mesaj gördüm.
Onların hiçbiri muhatap değildir, alınmasınlar lütfen...
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz,serdaragdas' Alıntı:BU HAFTA SONU İSOFF CULARLA VARMISINIZ BİR ETABA FUTBOL MAÇI GİBİ KIRASIYA BİR MÜCADELE
KIRMA ETAPLARINDA KAMPLI. SABAH KAHVALTISI BENDEN SİZLERE YUMURTALI PATATES YAPARIM.
KÖY EKMEĞİ VE ÇAY VARMISINIZ EY AHALİ
MK51' Alıntı:Arkadaşlar merhaba !!!
Off-road'lameşgul olduğum için bu foruma bir süredir girmiyordum ... Çok şey KAÇIRMAMIŞIM !!!
Öncelikle Sami Karmutoglu arkadaşım aramıza hoşgeldin ...
Serdar arkadaşım yeni aracın hayırlı olsun, çok sevindim...
Yardım istediğin her konuda beni veya aynı aracı kullanan diğer arkadaşlarımızı arayabileceğini söylememe gerek yok.
Şu "isoff - gezenbilir" meselesi nedir sevgili arkadaşlarım ???...
Bu konu tartışılacaksa, yeni bir forum açalım ...
Böyle bir konu için bu sitede forum açmaya gerek varsa veya bu sitenin böyle bir foruma ihtiyacı varsa ???...
- Herhangi bir konuda iddiası olanlar lütfen, açık ve herkesin anlayabileceği netlikte konuşsun !!!
- Kimse kulaktan dolma bilgilerle yada mesnetsiz önyargılarla konuşmasın !!!
- Böyle ciddi konularda söz söyleyecek olanlar, bin kere düşünüp bir kere söylesinler !!!
- Sözü geçen her iki grubun tek ortak noktaları, "off-road" kelimesini kullanmaları, aktivitesini yapmaları !!!
- Gerçekten ve ciddi olarak yararlı bir tartışma isteyen varsa, bilenlerden rica ederiz, toplanır ve tartışırız !!!
Lütfen bu konu burada kapansın ...
Ben, 8-9 senelik İSOFF'luyum ... Grup dışından birisine, İSOFF'a laf ettirmem ...
Ben, 1-2 aylık GEZENBİLİR'liyim ... Grup dışından birisine, GEZENBİLİR'e laf ettirmem ...
Kalın sağlıcakla ... öpüldünüz ...
Not: Bu yazıyı yazmaya başladığımda, bu geceki mesajların hiçbiri yoktu. Bitirdiğimde 30 mesaj gördüm.
Onların hiçbiri muhatap değildir, alınmasınlar lütfen...
Jeepcj7' Alıntı:Öncelikler herkese JEEP'leri hayırlı olsun!!! XJ iyi tuttusitede
Samicim sende bir iki yayla resmi gönder şöyle karlı çamurlu felan içimiz üşüsün.. Göster bakalım senin Canavar nerelere çıkıyor... Malum Istanbul Çöl oldu....
Bu arada haftasonu gezi var mı? 2 haftadır marşına basamadım valla herkesin aracı geceleri bile mesai yaparken bizim eşşek yatmakdan kilo alacak...![]()