Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,335
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yücel seninkide iyi yüzer bu japonların genlerinde var doğuştan yüzücü oluyo bunlar..

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Evel Allah aynı dereye gece bile girerim...

(Tabiki kendi arabamla değil :D )

(En iyi 4*4 arkadaşının kidir derede :smiley: )

Eyvallah abi her zaman gireriz dereye yeterki sen ol yanımda.

Mustafa abi komutanım sen bişeyler söyle şu delilere azdılar bunlar yine Gidiyolar taşı çıkarmaya..

Arkadaşlar merhaba !!!

Off-road'la ;) meşgul olduğum için bu foruma bir süredir girmiyordum ... Çok şey KAÇIRMAMIŞIM !!!

Öncelikle Sami Karmutoglu arkadaşım aramıza hoşgeldin ...
Serdar arkadaşım yeni aracın hayırlı olsun, çok sevindim...
Yardım istediğin her konuda beni veya aynı aracı kullanan diğer arkadaşlarımızı arayabileceğini söylememe gerek yok.

Şu "isoff - gezenbilir" meselesi nedir sevgili arkadaşlarım ???...
Bu konu tartışılacaksa, yeni bir forum açalım ...
Böyle bir konu için bu sitede forum açmaya gerek varsa veya bu sitenin böyle bir foruma ihtiyacı varsa ???...

- Herhangi bir konuda iddiası olanlar lütfen, açık ve herkesin anlayabileceği netlikte konuşsun !!!
- Kimse kulaktan dolma bilgilerle yada mesnetsiz önyargılarla konuşmasın !!!
- Böyle ciddi konularda söz söyleyecek olanlar, bin kere düşünüp bir kere söylesinler !!!
- Sözü geçen her iki grubun tek ortak noktaları, "off-road" kelimesini kullanmaları, aktivitesini yapmaları !!!
- Gerçekten ve ciddi olarak yararlı bir tartışma isteyen varsa, bilenlerden rica ederiz, toplanır ve tartışırız !!!

Lütfen bu konu burada kapansın ...

Ben, 8-9 senelik İSOFF'luyum ... Grup dışından birisine, İSOFF'a laf ettirmem ...
Ben, 1-2 aylık GEZENBİLİR'liyim ... Grup dışından birisine, GEZENBİLİR'e laf ettirmem ...

Kalın sağlıcakla ... öpüldünüz ...
Not: Bu yazıyı yazmaya başladığımda, bu geceki mesajların hiçbiri yoktu. Bitirdiğimde 30 mesaj gördüm.
Onların hiçbiri muhatap değildir, alınmasınlar lütfen...

evet yükselcim çok hafife alıyorlar bunları kurbağa gibi yüzerim derede ama araba yüzmeyi biliyoda ben bilmiyorum sorun orda ;D

Korhancığım zannediyorum ancak bu gece vücudum dengesini bulacak, malum yaşşş...

Serkancığım yaşşş'a sığınıyoruz... anlayışınız için teşekkürler...

yaş mı? o ne be abi? serkan sen biliyon mu o ne? abi; hadi biz gençleri yalnız bırakma... nak keşif diyoz, nereye çıkıyo bilmiyoz diyoz, eğlence diyoz, e hadi ama... :smiley: :smiley:

Korhan dostum sen ne yapmışın yaa gezilerimiz bölümüne yeni başlık açmışsın hahahahaaaaa :D :D :D

Mustafa abi ama telsizi olan ve cesareti olan bi araç daha lazım
hem ben tek başıma 5.2 yi nasıl götürecem oralarda ;D
bi de XJ olsa neyse ama :smiley:

Anaa; valla ya; nasıl yaptığımı biliyosam eşek olayım. Silmeyi de beceremedim iyi mi :smiley: :smiley:

Sen çok yaşa emi gece gece gülmekten kırdın beni heyecandan nereye yazacağını mı karıştırdın :D :D :D

Değil mi ama serkan; ben nasıl çıkıcam oralara, nasıl gidicem, kalırız vallahi oralarda, hem bu sefer mustafa abi vicdan azabı çeker bence... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR