Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,838
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

21072007396.jpg

21072007402.jpg

21072007404.jpg

Etiketler

Uğur Abi, Yücel Bey teşekkürler...

Hevesim kursağımda kaldı valla.... Önümüzdeki hafta uzun bir seyahat olmasa kesin gelirdim... Ama aldığım haberler gezinin iyi geçtiği yönünde... bir daha ki sefere inşallah...

çok harika bır gezi oldu hepinize çok tesekkur ederım unutamayacağım bırgun oldu. serkan abi resimleri eklemeyı unutma:smiley:

Geziden sağ salim döndük...
Sevgili Yüksel yeni başlık açtığında elimdeki birkaç fotoğrafı ekleyeceğim...

Konunun devamı taşındı mı? yenimi açıldı bulamadım ?

Dip not= Bu yazıyı yazarken bile tırstım :smiley: ___işgaliyemi yapıyorum diye :D

Bu konu haricinde sadece bir konu vardı o da Suavi Bey'in açtığı fotoğraf konusu.Ben de bu konu ile birleştirdim onu.Bu ikisinin haricinde gezi ile ilgili başka konu yok şu an için.

Selamlar,
Bir önceki gezide olduğu gibi yeni başlık açılmasını bekledim ama, daha fazla dayanamayacağım. Ekliyorum fotoğrafları.. Yüksel bey, bu seferlik affınıza sığınıyorum ;D

İşte günün kapak fotoğrafı.....

Kemerburgaz51.jpg

Konvoyun önünde Mogzilla, Arkasında Mogzilla Ceyar, güven içinde ilerliyoruz.

Kemerburgaz.jpg

Kemerburgaz1.jpg

Kemerburgaz2.jpg

İşte Gezenbilir kardeşliği ;D

Kemerburgaz3.jpg

Yaa Hakan gerçekten benide şaşıttın...Bundan iyi kapak olamazdı zaten...En iyi DÖRT ÇEKER....

selam arkadaşlar;

harika bir gündü. hepinize çok çok teşekkürler. Eee; oyları kullanmadınız mı? E hadi gitmiyo muyuz? :smiley: ;D

Vee, ilk tozutmalar başlıyor ;D Sevgili pilotum araziyi görünce ARAZİ! oluyor ve ben aktarma ile devam ediyorum ;D ;D

Kemerburgaz4.jpg

Kemerburgaz5.jpg

Kemerburgaz6.jpg

Espri olarak çektiğim bu sahne daha sonra maalesef gerçek oluyor :(

Kemerburgaz7.jpg

Sanırım freni boşalan Acmat, park halindeyken kayıyor.
Kemerburgaz10.jpg

Kemerburgaz8.jpg

uğur abi oluyor mu şimdi boş boş oturmak? e hani bana 4L da 1 de gitmeyi gösterecektin? :smiley:

Korhun kanıma girme ....çıkıp yanıbaşımdaki okula oy atmaya gidecek halim kalmamış :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

SON KONULAR

Geri