Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,846
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

Orkun OK. düzelttim.

Cem, yer bence uygun (Kavacık sapağını geçtikten sonra FSM köprüsüne girmeden önce otoban üzerinde sağdaki boşluk).
Saati bilemiyorum, yarım gün çalışan arkadaşlar var. Geç kalırsak Kemerburgaz Shell'deki grup bizi birazcık bekler herhalde. Erken çıkarsak sorun yok. İşi olmayanlar erken gelip biraz beklesinler olmazsa...
Ya da akşam forumda kararlaştırın, ben yarın bilgisini alırım. akşam foruma katılamıyorum....

Etiketler

Mustafa abi sende bi buluşma yeri yazmışsın şimdi dikkat ettim. Kafaları karıştırdıysam kusura bakmayın ya. :smiley: Yanlız 13:00 - 13:15 arası Anadolu yakasındsa buluşmak biraz geç olur gibime geliyor. Ben önerdiğim buluşma yeri ve saati için bir imaj koyucam.. Mutabık kalınmazsa kaldırırım.

İşaretlediğin yer 8-10 araç için uygunmu? Ben hatırlamıyorum...
Saat konusu bir üst mesajda yazdığım gibi...

Umut geliyor mu?

55-60 araca kadar alır gibime geliyor orası :smiley:

13:30 da Shell'de olacaksak bence maksimum 12:30 olmalı buluşma. Herhangi bir sebeple bunun dışına çıkılacaksa çoğunluğa uyarım.

Umut gelmiyor.

Gideceğiniz piknik alanından hep beraber dönmek zorunda değilsiniz, yol çok düzgün olduğu için erken çıkmak isteyenler istediği zaman ayrılabilir ama gece göl kenarında ateş başı muhabbetini tavsiye ederim :smiley:

suavi' Alıntı:
anladığım kadarıyla baya kalabalık olunacak. bu durumda herkes kendi yiyeceğini kendisi getirecek sanırım. 2 sorum olacak. deneyimli arkadaşlar cevaplarsa ilk gelenler için iyi olur.
1- pişmiş veya soğuk yiyecek mi getirmek doğru olur.?
2- organizsayon saat kaç civarı biter.?

Evet Cem Google'dan baktım, devasa bi yermiş. Orada buluşulabilir...
Saati akşam kararlaştırın ben yarın tamamen boşum, uyarım...

Mert haklısın, geçirdiğimiz yoğun bir kaç haftadan sonra,
göl kıyısında bir ateş başı muhabbeti iyi gelebilir...

Anadolu Yakası Grubu için Buluşma Yeri ve Saati
(Özellikle saat için itirazı, önerisi olanlar alıntı yaparak cevap yazarsa iyi olur.)

1-yuysal
2-Jeep34
3-frkbdr&hural
4-MK51
5-IKSJE
6-KML(kesin değil)
7-corehunn
8-Jeepcj7

Kavacık sapağını geçtikten sonra FSM köprüsüne girmeden önce otoban üzerinde sağdaki boşluk. Saat 12:30

suavi' Alıntı:
ok..12.30 da 43 numaranın ordayım o zaman....
serkan: ben yarın 13.30'da kemerburgaz shell'deyim.. orda buluşuruz..yarın görüşmek üzere..

Çok istiyordum ama benim gelemeyeceğim kesinleşti.Ama önümüzdeki haftalarda mutlaka katılmak isterim.Merakla resimlerinizi bekliyorum...
İyi eğlenceler...

Arkadaşlar sağlık sorunu nedeniyle yarın ki geziye katılamıyabilirim. Sabah yoksam beni beklemeyin..
Herkese iyi eğlenceler...

arkadaşlar yarınki etkinliğinizde başarılar

Jeepcj7' Alıntı:
Arkadaşlar sağlık sorunu nedeniyle yarın ki geziye katılamıyabilirim. Sabah yoksam beni beklemeyin..
Herkese iyi eğlenceler...

Yapma be Orkun...Üzüldüm..Geçmiş olsun...

Arkadaşlar selamlar; acil izmire gitmm gerektiği için bu seferki geziye katılamayacağımı bildirmek isterim. Malum benim iş yri merkezi İzmir. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum... Bir sonrakinde en aşta ben gelicem.

bu son dakika işleri yüzünden bende 2 geziye gidememiştim
kendini katılmak için hazırlayıp katılamayınca insan kötü hissediyor
umarım bir daha ki gezide birlikte oluruz işlerinizde başarılar diliyorum.

orkun bey sizede geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsiniz
sevgiler saygılar

ağaçlı civarı yapılan gezinin sıcak sıcak fotoğrafları
offroadcuların hepsi nereye mi bakıyor...bir alttaki kareye.. :smiley:
21072007401.jpg

21072007394.jpg

21072007392.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

SON KONULAR

Geri