Arama sonuçlarınız

1. S

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Gunaydin arkadaslar, dun Aksam eve donerken yolun ortasinda bir kutle var, bu ne acaba derken isikta yanina duruyoruz ; hummer h1 kisa bir sohbet sonrasi bize otelin yerini sordu tarif ettik...

2. S

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Merhaba arkadaslar, dun listeye plaka bildirmiştim. Arkadasım emrah Karsan size bilgi vermiş olabilir; dun ogleden sonra aracımın sanzumanını indirdik tribun tamiri için ankaraya yolladık...
  3. S

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) 0 555 986 38 38 cheroke 5.2 aracım baska bilgiye ihtiyac varmı?

4. S

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Siyami Akyol 06 bjk 21 Kayseri 4 kişi
  5. S

96 ZJ Ayna Problemi ?..

Ynt: 96 ZJ Ayna Problemi ?.. Evet hocam hem 1. hem 2. hafızaya aynı ayarları kaydettim. Su an sıkıntı yok.

6. S

Su Araca Ne Dersiniz? Range Rover 1997

Ynt: Su Araca Ne Dersiniz? Range Rover 1997 BJK plakalı beyaz jeep almak isteyenlermi?

7. S

Ynt: Su Araca Ne Dersiniz? Range Rover 1997 Arkadaslar su araşla ilgili oyrumlarınızı alabilirmiyim. Land rover başlıgında konuyu actım ancak land cilar sanırım renge sevmiyor. Sizin goruslerinizi alabilirmiyim?
  8. S

Vergi Farklılıkları

Ynt: Vergi Farklılıkları Yani 3750 nin altına dusmeyecek oylemi?
  9. S

Cherokee ler için özel üretim LPG tankları

Ynt: Cherokee ler için özel üretim LPG tankları LPG ci arkadasımla konustum bu tankların ortası da bosmus; yani daha fazla gaz alıyormus. Tank rakam olarak 180 200 lira gibiymiş baglantıları filan 250 300 arasını bulur deniyor ancak agırlık ve sekil itibariyle sabitlemesi biraz gucmus ve de...

10. S

Vergi Farklılıkları

Ynt: Vergi Farklılıkları Ben olayı yanlıs anladım sanırım; vergi kasko degerinin %5inden fazlaysa bi alt dilimden odenir deniyor. Peki aracın kasko degeri 75000 lira aracın vergisi 6000 kusur; bu olay bi alt kademede 4500 kusure mi inecek yoksa %5 i 3750 nin altına inene kadarmı devam edecek?

11. S

Degerli forum uyerleri, asagıdaki linkini verdiğim araç tanıdık bir insaat muhendisi abime ait; aracın 2. sahibi ,ilk sahibide tandık bir insan yani arac 0 km den beri temiz kullanılmıs arazi yuzu gormemiş; bildiğim kadarıyla kazası yok yada varsa bile ufak tefek bişey vardır; kullanmakta...
  12. S

Cherokee ler için özel üretim LPG tankları

Ynt: Cherokee ler için özel üretim LPG tankları İsteyen olursa bana ulassın temin etmeye ve bulundugunuz ilde montaj yaptırmaya calisırım.(tanıdıgım biri lpg sistemlerinden bir markanın Turkiye distribitoru)

13. S

1997 Grand Cherokee Hakkında Bir Kaç Soru

Ynt: 1997 Grand Cherokee Hakkında Bir Kaç Soru Telefonla internetten buldugum biri 800 sunroof ve ayaklarına 400 de klima kontrollerinin tamamına fiyat verdi. 2 parcayi 1000 lira yaparim dedi. Sizce nasil? Bu arada dugme degistikten sonra serviste programlanirsa alttaki ekran calisirmis...
  14. S

Ynt: 1997 Grand Cherokee Hakkında Bir Kaç Soru Eksik ifade etmişim. Alttaki bilgi ekranında normalde hiç goruntu yok. Tuslara basınca saat ve tarih yanıp sonuyor.
  15. S

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Hepinizin eline saglık.

16. S

Merhaba arkadaslar; 6 aylık jeep kullanıcısıyım. Bu sure zarfında aldııgm aracı toparlamaya yonelik calısmalarım oldu. Keyfe keder agar agar son noktalara geldim; aracın oz duzeni elden gecti; ufak tefek eksiklerinide gidermye calısıyorum. Sizlerden su konularda yardım bekliyorum; aracımın...
  17. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar. Oncelikle sunu belirteyim tanısma kosesini bulmak epey zamanımı aldı ama sonunda basardım. Ben Siyami, kayseri'de yasıyorum. Yaklasık 6 ay once 1996 model grand cheroke arac satın aldım. Aracım biraz masraf gerektiriyordu. Aradan gecen zaman içinde...
  18. S

96 ZJ Ayna Problemi ?..

Ynt: 96 ZJ Ayna Problemi ?.. Benim aractada o sıkınıt vardi. En son hafizanın 2sinede aynı ayna konumunu yaptım. Su an sıkınıtı yok. Kumanda 2. hafizaya ayarlı sanırım yada bendeki kumanda 2. anahtar...

19. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...
  20. S

Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj)

Ynt: Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj) İkinci el sitesinde bir arkadas bunları temin edebilecegini soylemişti. Ulasırsam kendisine size pm atarım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri