Arama sonuçlarınız

1. ardayldrm

Motordan (ZJ) Gelen Ses ?..

Ynt: Motordan (ZJ) Gelen Ses ?.. Tamam bakalım artık...Teşekkür ederim..

2. ardayldrm

Ynt: Motordan (ZJ) Gelen Ses ?.. sizin araç neydi ? ya da araca gore değişiyor mu bu durum ?
  3. ardayldrm

Ynt: Motordan (ZJ) Gelen Ses ?.. zarara uğratmaları mümkün değil harika insanlar...çözüm için vakit bulup tekrar gitmem gerekiyor bir daha gittiğimde sorunu çözücez umarım..çözümünü , sebebini öğrenince bu konuda yazacağım..teşekkürler herkese yorumları ve yardımları için..

4. ardayldrm

Ynt: Motordan (ZJ) Gelen Ses ?.. Aykut ağbi önce merhaba , Öncelikle evet oraya kadar yanlış bir şey yazmışsın onu söyliyeyim.. Ben arabamı aldığım günden itibaren sürekli gittiğim mustafa ağbiye ,atilla ağbiye bir şey demedim demem..Gereksiz yere savunma yapman anlamsız bana göre..Onların bana...
  5. ardayldrm

Ynt: Motordan (ZJ) Gelen Ses ?.. benim servis de kasnak ya da bilye demişti kasnağı denediğimize göre sanırım bilye değişecek artık şimdi onu da değiştiricem 2 hafta sonra aynı ses bir daha gelirse ne yapıcaz anlamıyorum bu işleri..ben bilgisayarlardan anlarım arabalardan anlamam bilgisayarda...

6. ardayldrm

merhaba , benim zj 'min bir sıkıntısı var motordan cik cik cik cik.... diye ses geliyor kuş sesi gibi... sesin kayış ( ya da kasnak ) tan geldiğini öğrendim..servis soyledi yani, kasnağı değiştirdi hatta 75 miş benimki, ama 85 taktılar onu bulmuşlardı çünkü ( bu konuda bir fikrim yok...

7. ardayldrm

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı http://**.com/files/210079871/JEEP.rar.html bu adresten indirebilirsiniz..
  8. ardayldrm

Ne Olacak Bu Chereokeelerin Aynaları?!

Ynt: Ne Olacak Bu Chereokeelerin Aynaları?! nasıl bir boya kullanıyorsunuz?
  9. ardayldrm

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? o zaman toplu mu gitmek lazım servise acaba ? ben mesela genel bakım yaptırıcam bir ara toplu gitsek faydası dokunur mu ki ? mesela balataları değiştirmem lazım ön takım 120 TL 5 araba gidince bunun mu fiyatını indiriyorlar ? yoksa işçilik falan mı...

10. ardayldrm

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Lpg'siz Jeep olabilir..Ben de bir tane var mesela.. ;)

11. ardayldrm

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ard(ç)ı : Ard'dan giden.. heralde böyle :)
  12. ardayldrm

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ?? O nedir yahu .. :)

13. ardayldrm

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Bu sorumluluğu ben aldım yani :)
  14. ardayldrm

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Rica ederim..Zevkti..Gerçi pek bir cevap gelmediğine göre çokta işe yaramamış sanırım..
  15. ardayldrm

Merhaba , Forumdaki ilk günüm , öncelikle herkeze tekrar merhaba diyorum.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20509.0 bu adreste Ergun Erakman 'ın büyük emekle yükledigi Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabını Flash Galeri haline getirdim.( Bir nevi e-kitap diyebiliriz.)...

16. ardayldrm

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Moderatörlerin bu konuyu düzenleyip sabitlemesi gerektiği kanısındayım.. Gerçi ben de de var aynı kitap ve tertemiz ama.. Bir çok kullanıcı için bulunmaz hint kumaşı.. Özetle çok faydalı olmuş emeğinize sağlık..
  17. ardayldrm

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu Bir dakika ben anlamadım ! Ben hep ışık sönük halde kullanıyorum yani o zaman devrede mi oluyor ? Işığı yakmak lazım yani düşük yakıt tüketmek için doğru mudur ? ( bu arada benim ışık turuncu) :)
  18. ardayldrm

ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler

Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler Bunları yapınca ses "sıfır" a mı iniyor ? Bende yok denecek kadar az çünkü..2009 model araba gibi hiç ses çıkarmayacaksa kapağı açtırayım diyorum :) Diğer arzuları da zamanla arz edip öğrenmeye devam edeceğim..

19. ardayldrm

ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler

Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler Merhaba, Bu sorun bende de var.. Daha dün serviste 3-4 kişi tartıştık bu konuyu bir çok kişi aynı şeyden yakınıyor.. Uzun, uzun düşündükten sonra adını "bu aracın vazgeçilmezi" olarak koyduk ve konunun üstünde durmamaya karar verdik. Usta da...
  20. ardayldrm

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? forumdaki ilk mesajımı yazıyorum ne acayip denk geldi.. :) 01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04-...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri