Arama sonuçlarınız

1. drakyuz

Bio active

Bio active

2. drakyuz

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? 2. viteste kalkalım o zaman.. denedim bir sorun yok
  3. drakyuz

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

süper olmuş. şu ana kadar gördüklerimin içinde en makul olanı. yapanın ve fikir babasının elıne sağlık.keşke 4x4 versiyonunuda planlasalar..

4. drakyuz

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme kusura bakma ,ben de aynı sorundan muzdarıbim,hangı servise gittigini banada söylermisin?
  5. drakyuz

Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? konu kamp ateşi ısısını çadıra taşımak değilde,çadırı ısıtmak olsaydı webesto tavsiye ederdim.bunun yerli üretimleri de var.çadırın dışında küçük bir motor mazot yakıyor ve birkaç metre fleksibl boru ile çadıra sıcak hava üflüyor.yakıt...

6. drakyuz

Tavaklı İskelesi

Ynt: Tavaklı İskelesi 5-15 yaş tüm yazlarım orada geçti,tekçam yakınlarında evimiz vardı,su doğa dalış ve balıkla ilgili sevgiyi orada kazandım.bozulmasını istemediğim bir yer .asos tan donerken sahıl yolunu kullananların keşfetmesinden korktuğum bir yer.. uzun zamandır gidemedim. umarım talan...

7. drakyuz

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

çok güzel, ve sağlam oluyor.. tebrik ederim
  8. drakyuz

Enlemesine Tavan Çubukları Montajı

Ynt: Enlemesine Tavan Çubukları Montajı tavan için sepet tipi bagaj önerisi olan varmı? bazı modellerınde yatay barlara da gerek olmuyor sanırım. tesekkurler..
  9. drakyuz

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

OREGON meteoroloji istasyonu.. tabii ki kimileri için fazla gelebilir ama nem,iç ısı ,dış ısı, ve buzlanma uyarısı en basıt modellerinde var,fırtına ve yagmur habercisi içeren modelleri de var. benım gıbı duster ı bakir sahillere ulaşmak,kamp alanını standartların dışına taşımak isteyen su üstü...

10. drakyuz

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Anadolu yakasındakı arkadaşları hıza duyarlı merkezi kilit aktivasyonlarındakı basarılarından dolayı tebrik ederim. Trakyada yaşıyorum,istanbul avrupa ve bolgemde en az emeğin çözümsüzlükte olduğu mottosuyla yasayan servis elemanlarıyla muhattabız.araç 3 haftalık ve...

11. drakyuz

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET araç kendini göstersin diyorsanız siyah ya da beyaz, uzun aralıklarla arabamı yıkarım ve diğer araçlardan farkını gösteren bir renk olsun diyorsanız gri.. bazalt grı
  12. drakyuz

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? esp nin ani yön ve zemin değişikliklerinde aracı yolda tutmaya katkısı %30 dur.yüksek araçlarda savrulma daha çok olacağından esp anlamlıdır. ARACI %100 yolda tutsak bile bu hayat kurtarıcı olmayabilir. konu yola tutunmaksa lastik,hayatta kalmaksa emniyet kemeri...

13. drakyuz

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi bu güzel listeye nasıl eklenebilirim? tüm aksesuar paketleriyle 4wd duster kullanıyorum :) [attachment=1]
  14. drakyuz

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? çok yazı çok yorum, bir gerçek sunmak istiyorum. lancia delta20111 1.6 dizel aracımı satıp duster aldım ,sadece zevk ve hobilerime daha cok uydugu için,sadece ayda 1 ,2 kez sehir dışı toprak yolda kullanıyorum ve cok iyi yaptığıma inanıyorum. hava...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR