Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tucson
sayın hazanfer
tucson ve santa fe modelleri aynı çekiş sistemlerine sahip. 2006 öncesi olan tucsonlarda esp yerine tcs sistemi var santa fe yi ise tam bilemiyorum.
bu sistemlere asimetrik awd yada elektromekanik kontrollü manyetik kavrama deniliyor.Yani arka dif içinde çoklu diskler...
Ynt: 2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi
sayın bkaynar,
nissan terrano ile suzuki grand vitara arasındaki kişisel izlenimlerim şöyle:
kullandığım araç 5 kapılı 2.7 tdi 125 hp auto olan modeldi yakıt tüketimi ortalama 11 litre civarındadır (boş ağırlık 1900 kilodur)
suzuki ise şehir içi...
Ynt: Grand Vitara Fotoğrafları ( Yalnız Kurt)
ooo süper yavv... ;D
abi şu aracta neler yapıldı yazarmısın sana zahmet...lastikler yükseltme tampon arkadaki değişiklikler ve neler değiştiyse...
maşallah çok güzel olmuş...kazasız ve belasız sürüşler olsun hepimize... ;)
hadi hayırlısı o zaman
gökhan bey aslında biraz fotoğraf koysanız çok iyi olur aşama aşama görmüş oluruz bizde. ;)
2 inç yeterli değil mi ? daha fazla yükseltecekmişsiniz gibi hissettim yazdıklarınızdan tehlike arz etmesin sonra ???
lastiklerin durumu nasıl şu aşamada ?
Ynt: Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir
selamlar
yakıt depo kapağı içeriden açma kolu ve arka bagaj kapısının açma kolu pek sıhhatlı değil gibi bir çok grand vitara da arka bagaj açma kolu kırık durumda yakıt kapağı ise tutukluk yapyor.
arkada an azından lsd olmalı aslında...
hayırlı olsun gökhan bey,
ALLAH kaza bela vermesin...
biliyorsun bizde 1 nisanda almıştık 2004 grand 5 kapı otm. ama henüz bişey yapamadık.eğer sen önce yaparsan biz de ona göre kopya çekeriz ;D
bizdeki benzinli lpg yok tüketim biraz yüksek gibi,sizin aracta lpg limi yoksa sadece benzin limi? :D :D
Ynt: grand vitara lastik ebatı ve uyumu ''bf goodrich all terrain''
selamlar
grand vitaraların 1.6 3 kapı versiyonunda 215/65/16 ebadı, 2.0 5 kapı versiyonunda ise 235/60/16 ebadı fabrika çıkışı standarttır.birde 1.6 lar için 195/70/15 ebadı (çelik jantlarla) mevcut ama ben türkiyede görmedim...
Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)
selamlar
bizde daha 15 gün önce 2004 model grand vitara 2.0 5 kapı otomatik arac aldık.yalnız aklıma bir şey takıldı daha önce nissan terrano 2.7 td otomatik kullanıyorduk.nissan da şöyle bir şeye dikkat çekmişlerdi ...
teşekkür ederim emre bey bilgiler için
önemli olan ve benim bulamadığım veriler ise yaklaşma uzaklaşma ve karın açılarıydı.
acaba bizim 5 kapıların bu ölçüleri nasıl ? yaklaşma ve uzaklaşma bence değişik değildir çünkü tampon uzantıları tekerlek...
selamlar
arkadaslar bugun 2004 grand vitara 2.0 5 kapı otomatik aracımızı aldık.İlk izlenimlerim bu arac hakkında olumlu yönde biraz daha tecrube ettikten sonra burada sizlerle paylasırım.bizim için en doğru karar 5 kapı oldu(hiç olmazsa ileride...
sayın sehzata ve gökhan5234,
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim dün 2004 model 2.0 5 kapı otomatik lpg li bordo renk bir arac üzerinde konuştuk.satan firma ismini yazmakta bir mahsur görmüyorum DOD idi.abi darbe kaza yok falan dedi...
aslında kafam karışı şimdi de 5 kapılı 2.0 otomatik bakıyorum çünkü çocuk aile falan derken 3 kapı iniş biniş zor...dediğiniz gibi alırken iyi düşünmek lazım sonra pişman olsak da fayda etmeyecek...sizce 2.0 5 kapı otomatik lpg takılmış aractan...
Ynt: 2005 Honda CR-V Vs. 2008 Suzuki Grand Vitara 5K 2.0
selamlar
bu tamamıyla sizin aractan ne beklediğinizle ilgili bir konu. daha çok arazi mi yoksa asfalt ağırlıkta mı kullanılacak ?
eğer arazi performansı daha yüksek olsun diyorsanız kesinlikle g.vitara derim ben hatta en son kasa değilde...