Arama sonuçlarınız

1. murat köseoğlu

Tucson

Ynt: Tucson sayın hazanfer tucson ve santa fe modelleri aynı çekiş sistemlerine sahip. 2006 öncesi olan tucsonlarda esp yerine tcs sistemi var santa fe yi ise tam bilemiyorum. bu sistemlere asimetrik awd yada elektromekanik kontrollü manyetik kavrama deniliyor.Yani arka dif içinde çoklu diskler...

2. murat köseoğlu

2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi

Ynt: 2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi sayın bkaynar, nissan terrano ile suzuki grand vitara arasındaki kişisel izlenimlerim şöyle: kullandığım araç 5 kapılı 2.7 tdi 125 hp auto olan modeldi yakıt tüketimi ortalama 11 litre civarındadır (boş ağırlık 1900 kilodur) suzuki ise şehir içi...
  3. murat köseoğlu

Grand Vitara Fotoğrafları ( Yalnız Kurt)

Ynt: Grand Vitara Fotoğrafları ( Yalnız Kurt) ooo süper yavv... ;D abi şu aracta neler yapıldı yazarmısın sana zahmet...lastikler yükseltme tampon arkadaki değişiklikler ve neler değiştiyse... maşallah çok güzel olmuş...kazasız ve belasız sürüşler olsun hepimize... ;)

4. murat köseoğlu

Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi

Ynt: Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi takip bakalım ne olacak
  5. murat köseoğlu

İşte Grand Vitara XL-7 ' im

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im hayırlı olsun güle güle kullanın :) acaba üzerindeki lastiklerin markası ve boyutları nedir acaba ?

6. murat köseoğlu

Komşu'da Suzuki Yükseltme Çalışma Görselleri

Ynt: Komşu'da Suzuki Yükseltme Çalışma Görselleri maşallah canavar gibi olmuş çok heybetli :D

7. murat köseoğlu

Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum hayırlı olsun güle güle kullanın araçla ilgili fikirlerinizi bizimle de paylaşırsanız sevinim. ;)
  8. murat köseoğlu

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

hadi hayırlısı o zaman gökhan bey aslında biraz fotoğraf koysanız çok iyi olur aşama aşama görmüş oluruz bizde. ;) 2 inç yeterli değil mi ? daha fazla yükseltecekmişsiniz gibi hissettim yazdıklarınızdan tehlike arz etmesin sonra ??? lastiklerin durumu nasıl şu aşamada ?

9. murat köseoğlu

Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir

Ynt: Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir selamlar yakıt depo kapağı içeriden açma kolu ve arka bagaj kapısının açma kolu pek sıhhatlı değil gibi bir çok grand vitara da arka bagaj açma kolu kırık durumda yakıt kapağı ise tutukluk yapyor. arkada an azından lsd olmalı aslında...

10. murat köseoğlu

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

hayırlı olsun gökhan bey, ALLAH kaza bela vermesin... biliyorsun bizde 1 nisanda almıştık 2004 grand 5 kapı otm. ama henüz bişey yapamadık.eğer sen önce yaparsan biz de ona göre kopya çekeriz ;D bizdeki benzinli lpg yok tüketim biraz yüksek gibi,sizin aracta lpg limi yoksa sadece benzin limi? :D :D
  11. murat köseoğlu

grand vitara lastik ebatı ve uyumu ''bf goodrich all terrain''

Ynt: grand vitara lastik ebatı ve uyumu ''bf goodrich all terrain'' selamlar grand vitaraların 1.6 3 kapı versiyonunda 215/65/16 ebadı, 2.0 5 kapı versiyonunda ise 235/60/16 ebadı fabrika çıkışı standarttır.birde 1.6 lar için 195/70/15 ebadı (çelik jantlarla) mevcut ama ben türkiyede görmedim...

12. murat köseoğlu

Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) selamlar bizde daha 15 gün önce 2004 model grand vitara 2.0 5 kapı otomatik arac aldık.yalnız aklıma bir şey takıldı daha önce nissan terrano 2.7 td otomatik kullanıyorduk.nissan da şöyle bir şeye dikkat çekmişlerdi ...
  13. murat köseoğlu

Ynt: 2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi teşekkür ederim emre bey bilgiler için önemli olan ve benim bulamadığım veriler ise yaklaşma uzaklaşma ve karın açılarıydı. acaba bizim 5 kapıların bu ölçüleri nasıl ? yaklaşma ve uzaklaşma bence değişik değildir çünkü tampon uzantıları tekerlek...
  14. murat köseoğlu

Kia Sorento 4x4'te Ses Problemi

Ynt: Kia Sorento 4x4'te Ses Problemi ;D ;D ;D kürşat bey o en son cümle çok anlam ifade ediyor... tabi anlayana... ;D ;D ;D

15. murat köseoğlu

Ynt: 2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi selamlar arkadaslar bugun 2004 grand vitara 2.0 5 kapı otomatik aracımızı aldık.İlk izlenimlerim bu arac hakkında olumlu yönde biraz daha tecrube ettikten sonra burada sizlerle paylasırım.bizim için en doğru karar 5 kapı oldu(hiç olmazsa ileride...
  16. murat köseoğlu

Ynt: 2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi sayın sehzata ve gökhan5234, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim dün 2004 model 2.0 5 kapı otomatik lpg li bordo renk bir arac üzerinde konuştuk.satan firma ismini yazmakta bir mahsur görmüyorum DOD idi.abi darbe kaza yok falan dedi...
  17. murat köseoğlu

Ynt: 2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi aslında kafam karışı şimdi de 5 kapılı 2.0 otomatik bakıyorum çünkü çocuk aile falan derken 3 kapı iniş biniş zor...dediğiniz gibi alırken iyi düşünmek lazım sonra pişman olsak da fayda etmeyecek...sizce 2.0 5 kapı otomatik lpg takılmış aractan...

18. murat köseoğlu

İSOFF - İğneada Kamplı Gezisi (12 - 13 Mart 2010)

Ynt: İSOFF - İğneada Kamplı Gezisi (12 - 13 Mart 2010) evet gercekten güzel bir gezi olmuş bayağı bi hard off road hatta... :)
  19. murat köseoğlu

2005 Honda CR-V Vs. 2008 Suzuki Grand Vitara 5K 2.0

Ynt: 2005 Honda CR-V Vs. 2008 Suzuki Grand Vitara 5K 2.0 selamlar bu tamamıyla sizin aractan ne beklediğinizle ilgili bir konu. daha çok arazi mi yoksa asfalt ağırlıkta mı kullanılacak ? eğer arazi performansı daha yüksek olsun diyorsanız kesinlikle g.vitara derim ben hatta en son kasa değilde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri